Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVIIIL

Wykurzyłam ojcowi paczke fajek bo nie sama miałam kasy, co powiedziec jak wróci?

Polecane posty

Gość EVIIIL

zaś sie na mnie wkurzy bo gada że dziewczyna 15 lat nie powinna palić a sam pali hipokryta :classic_cool:

Gość ulalalalalalalojoj
ale Twój ojciec nie jest pietnastolatką ? Tak? Czy się mylę?

Gość EVIIIL
ale sam nie zaczął palić jako pelnoletni tak jak 99% tych co palą, i w tym rzecz

Gość EVIIIL
większośc palących paliła już zanim mieli 18 lat

Gość mozesz dodac owoce jakies
wywal paczke jak zapyta gdzie sa to idz w zaparte ze nie wiesz i ze pewnie wzial i wypalil albo nie pamieta ze wypalil

Przeeciez czujesz sie juz wielce dorosla ze po uzywki siegasz, wiec powiedz ojcu w oczy że wypaliilas mu fajury bo czujesz sie już taaaka dojrzała :o O ile rozumiem( choc raczej i tak nie rozumiem) podkrasc jednego peciora, to cala paczke wyjarać? łapy ci uschnąc powinny

Gość EVIIIL
nie czuje sie dorosła, skąd to kojażenie palenia z dorosłością?

a to pocholere az cala paczke musiajac wyjarać??choc nawet jednego nie popieram,ale jest znaczna roznica w krzakach dymka puscic x3 ,a nie kilkanascie fajurow zjarać :o Siegasz po uzywki dozowlone od pelnoletnosci wiec sądze ze juz czujesz sie wielce dorosla, a jesli taką masz mądrosc zyciową wiec opowiedz tatusiowi ze wara od twojego zdrowia :o

Gość assa tadarassa assa
Lepiej powiedz ojcu, zamiast mówić ojcowi.

Gość EVIIIL
no przecięz wiekszośc palaczy paliło już przed 18 rokiem zycia, więc co w tym takiego dziwnego?? a całą paczke(nie była pełna, bylo tam 14 fajek) wyjarałam bo jestem już uzalezniona niestety od palenia na przerwie

Hola hola, mam corke juz pelnoletnia i wiem ze nigdy nie popaliła i palic nie bedzie ,chociaz jej rowiesnicy jednoi palą ,drudzy nie, ale do tego ciągot nie miala i nie ma!! Druga dopiero pomału wchodziw wiek nastoletni, wiec o niej sie nie bede wypowiadac, ale twoim argumentem jest to palacze palily przed 18 , i to wzbudza w tobie pelny podziw, ze bierzesz z nich przyklad? Otrząsnij sie gimnazjalistko