Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria kafffeteria

DZIEWCZYNY KTÓRY ZESTAW CIUCHÓW LEPIEJ KUPIĆ? HELP HELP

Polecane posty

cześć, dziewczyny zaczne od tego, że ostatnio bardzo schudłam nie mam za bardzo kasy na nowe ciuchy, a chciałam coś kupić, zalezy mi zwłaszcza na bluzkach oglądam troche na allegro i chciałam kupić cały zestaw bo to tanio wychodzi, jednak nie chciałam żeby to były ubrania zniszczone ...znalazłam coś takiego http://allegro.pl/hm-mohito-vero-moda-camaieu-s-mega-paka-i2759906826.html http://allegro.pl/zestaw-ubran-i-dodatkow-nowe-metki-zara-mango-xs-i2769566489.html http://allegro.pl/zestaw-zara-hm-bershka-36-i2748353929.html POMOŻECIE?:(

DZIĘKI ONKA;) najgorzej, że w pierwszym jest masa jakiś pierdołek typu piżamka czy coś, a mi najbardziej chodzi o bluzki, tuniki jeansy, sweter i żakiet mam ...

Gość hgjhb
ale to sa w wiekszosci letnie ciuchy

kochana, własnie pod kątem letnich bluzeczek patrzę! tz. takich lżejszych pod żakiet, albo takich jak jest ciepło na dworze

zestaw nr 1 najwięcej rzeczy, ale mam wrażenie , ze sa stare, zleżałe...ładne narzutki zestaw nr 2 rzeczy najfajniejsze, bo nowe z metkami! dobre firmy, ale mam wrażenie, że to takie ciuchy na imprezę, same powycinane topy...ładna torebka skórzana zestaw nr 3 najbardziej uniwersalny

Gość hgjhb
a nie lepiej isc do coucholandu jesli masz malo kasy? mysle ze tam znajdziesz cos fajnego za mala kase i przymierzysz a moje doswiadczenia z zakupami ciuchow na allegro nie sa dobre

Gość jak już to nr
2 ...chociaz ta torebeczka LV jest dobijająca

Gość jak już to nr
dlatego ja bym nie ryzykowała i kupowała to co ma metki

Gość hgjhb
dokładnie, nie raz nabralam sie na ladne zdjecia a potem okazywalo sie ze w rzeczywistosci ciuchy sa slabej jakosci

Gość Nic strasznego
Lepiej idz do lumpa

Gość jak juz bym musiała
to nr 1 , nr 2 niby nowe i metki ale szmaciarski styl dla solary

Gość kicia.M
hej słuchaj mam troche takich bluzek na sprzedaz chcesz to napisz na e mail 210397@wp.pl a powysyłam ci zdjęcia:) rozmiary to s/m ja zas przytyłąm i wiekszosc jest na mnie za mała wiec mam duzo rzeczy to zhandlowania:)

sama już nie wiem, jakoś nie mam szczęscia do ciucholandów, po za tym w mojej okolicy sa takie gdzie ciuchy nie sa na wage i bluzka kosztuje ok. 15-20 zł :(