Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiorka92

Pomocy.

Polecane posty

Gość wiewiorka92

Słuchajcie, od sierpnia przyjmuję tabletki. Regularnie, bez antybiotyków, wymiotów, biegunek etc. Po prostu wszystko na cacy. Ostatnio odważyłam się na stosunek do końca (dodatkowo zabezpieczalismy się prezerwatywą - jestem na drugim roku studiów). I teraz... Minął tydzień. Moje podbrzusze jest jakby pełne. Lekko boli, jak przed krwawieniem z odstawienia. I żółte upławy... Infekcja, czy zapłodnienie? Pomożcie, prosze.

Gość hmmm w ciaze wcale tak latwo
nie jest zajsc,nie martw sie,wkrecasz sobie i dlatego zauwazylas tysiac objawow ;) zabezpieczyliscie sie dosc porzadnie,napewno w ciazy nie jestes

Gość xddddddddddddsaaaa
jak gumka nie pękła to nie ma możliwości. wyluzuj :) upławy i bóle podbrzusza częste są przy tabletkach.

Gość wiewiorka92
Ale kochałam się bez gumki akurat :)

Gość xddddddddddddsaaaa
aha. no ale tabletki dają min. 99% pewności więc to naprawdę b. mało prawdopodobne. jak się boisz to zrób test :)

Gość wiewiorka92
No właśnie, 99%... Co z tym 1% ? Kurczę :(

Gość wiewiorka92
Odświeżam.

Gość lady bronka
chyba najlepszym sposobem na rozwikłanie zagadki jest zrobienie testu. ale tabletki to najlepsze zabezpieczenie, prawdopodobieństwo ciąży jest niewielkie, więc to może być infekcja. spróbuj kuracji lactovaginalem, to probiotyk dopochwowy, uzupełni florę bakteryjną i umów się go ginekologa.