Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elka felka

Mamy, polećcie mi jakiś dobry blender do przygotowywania zupek dla niemowlaka.

Polecane posty

Gość gluck:):)
braun multiquick5

Gość kwitnący_oleander
Ja moge powiedzieć czego nie kupuj: Philipsa. Niestety już po trzecim użyciu właśnie przygotowując papkę, spalił się silnik. Dodam, iż warzywa były miękkie. Zaniosłam do punktu reklamacji, po tygodniu odbieram- a blender jest cały wysmarowany smarem i widnieje na nim wyraźna rysa. Odmówiłam odbioru, prosząc o wymiane na taki blender jaki zostawiłam czyli w stanie idealnym. Po tygodniu ponownie odbieram - na druku reklamacji widnieje opis:wymiana obudowy. Wracam do domu, sprawdzam blender, a tu okazuje się,że owszem obudowa wymieniona, ale na używaną, widoczne ślady użytkowania. Szkoda nerwów, na prawde nie polecam.

Gość qochanie
blendera jeszcze nie kupowałam, ale kupiłam z 2 lata temu mikser z tesco-potrafiłam używać codziennie-trochę przez prace a potem ciąże odechciało mi się piec ciast itp, do dzisiaj śmiga i planuje kupić z tej firmy blender-uważam, że będzie tak dobry jak mikser:)

Gość ojtam ojtam
ja ci blendera nie polece bo nigdy nie blendowałam - najpierw słoiczki a potem dziecko jadło już wymięte widelcem ale polecam ci gotować mrożonek - wbrew wszystkiemu warzywa są lepsze niż świeże - bo zamrożone po zbiorach itd no i super się gotują bo szybko i są bardzo miękkie - marchew żeby była miękka trzeba gotować z 1,5 godziny a taką mrożoną z 15 minut - że nie wspomne że jest to już obrane i pokrojone - ja takie zupki robiłam dziecku - mrożonka plus mięsko plus dodatek z ziemniaka, kaszy, ryżu albo makaronu

Gość cfwedfewf
jak to marchew gotowac 1,5 godziny?

Gość ja tez nie polecam philipsa
mi się spalił przy miksowaniu bananów :o Teraz mam taki z lidla, kupiłam za 80zł wraz z pojemnikiem do rozdrabniania i jest bardzo dobry, nawet ziemniaki na placki ziemniaczane w nim "trę" i używam go na co dzień praktycznie do wszystkiego od roku i nic sie nie psuje

Gość zielony królikkkk
ja mam zwykły z firmy clatronic za około 40 zl. Ma juz 3 lata i sprawuje sie swietnie. Nie widze sensu w kupowaniu droższego jesli dobrze spełnia swoją fukncję.

Ja też mam taki zwykły blender z marketu,chyba właśnie clatronic i naprawdę dużo go używałam i jak najbardziej polecam. Może nie robi od razu idealnej masy,ale jak się chwilę blenderuje i miesza to jest idealna masa. A często robię nim też sosy dla nas i tam są dość twarde warzywa, orzechy itp.

Gość Adela850
ja blendera brauna nie zamienilabym na nic innego. uzywam go w kuchni praktycznie codzienie i nie tylko ze wzgledu na dziecko.

Gość gość
Mam blender z lidla,już 2 lata służy, jest super