Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fftufygyy

czy ktos z was kradnie???

Polecane posty

Gość fftufygyy

czy kradniecie w sklepach??? wstyd sie przyznac ale ja ostatnio odkrylam duza kozysc z kradziezy.Niemam wiele pieniedzy tylko na najpotrzebiejsze rzeczy....ost corka byla chora,chcialam kupic jej miod ale nie mialam pieniedzy...wyczailam w moim sklepie gdzie niema kamer i schowalam go do torebki.Potem juz poszlo.Jak ide na zakupy to biore co lepsze wedliny,sery czy mieso i chowam do torebki.Za wieksze rzeczy place....dzieko temu "stac" mnie na rozne rzeczy na ktore nie moglabym se pozwolic placac za nie.

Gość ddfdffgfgfg
ja z 10 lat temu pare razy ale od tamtej pory juz nie. raz dostalam miesiączkę, musialam sobie kupic tampona, ale zabraklo mi chyba zlotowki, a ze musialam miec te tampony to sobie wzielam i wyszlam ze sklepu.

Gość Nie nie nie śnieżnej
Nie jeszcze nigdy nic nie ukradlam,nawet lizaka czy cukierka:)

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
JA KRADNE OBSESJNIEI!!!!!!!!!!!!!!! I ROBIE TO CODZIENNIE, KRADNE CIAGLE, JESTEAM TYPOWA ZŁODZIEJKA!!!!!!!!!!1 MOZE TO MI WYBACZY????!! MAM NADZIEJE, BO GO CODZIENNIE OBKRADAM, Z CAŁUSKÓW, A WIEM ZE ON JUZ NIE CHCE!!!!!!! B O MNIE ŁAPKA BIJE, ALE JEST TAKI SŁODKI, ZE CODZIENNIE OBKRADAM GO Z CAŁUSKÓW...

KURCZE ON MA PARE MIES, A JUZ JEST OBKRADZIONY Z MILOSCI I WCAŁOWANY NA ZAS!!!!! A CO DO RESZTY TO NIE KRADNE NIC CO MOZNA KUPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość monikaaa997
policja już sprawdza twoje ip i cie namierzą złodziejko. Ale głupia z ciebie kobieta. Myślisz że internet jest anonimowy?

Gość fftufygyy
ktos jeszcze sie wypowie???

" policja już sprawdza twoje ip i cie namierzą złodziejko. Ale głupia z ciebie kobieta. Myślisz że internet jest anonimowy?" za to sądząc po tym komentarzu, ciebie należy uznać za najmądrzejszą osobę na świecie daj se siana durna lasia

Gość nu[u
Ja kiedyś byłam kleptomanką. Zaczęło się w szkole podstawowej, a skończyło po gimnazjum. Kradłam najróżniejsze rzeczy zwłaszcza drogie kosmetyki, a nawet ciuchy udało mi się parę razy przemycić. Na początku było to wspaniałe. Czuło się adrenalinę i niesamowitą ulgę połączoną z euforią kiedy udało się coś wynieść ze sklepu. Miałam takiego farta, że NIGDY mnie w sklepie nikt nie przyłapał. Ale z biegiem czasu "obsesja" się pogłębiała. Okradałam znajomych, przyjaciół, rodzinę, nie chciałam tego robić, ale nie mogłam przestać. Teraz wiem, że w taki sposób odreagowywałam nie ciekawą sytuację domową. Na szczęście ten okres mam już za sobą. Od kilku lat zupełnie przestałam kraść. Całkowita zmiana. 180st. dosłownie. Resztę za zakupy donoszę jak trzeba co do grosika itp... poszło to w drugą stronę zrobiłam się PRZESADNIE uczciwa, to też nie jest dobre, bo przesadna uczciwość też nie popłaca, szczególnie w PL.

a daj temu spokój!!! dzis mozna kupic pasztet,za 80gr. i bułke za 16cie, ale wola pisac o kradziezay! zamiast pójsc do pracy! a ty tłumoku, jak nie łapiesz, to okradam z całusków włsne dzicko, które zacałuje :*::* bo takie jest rozkoszne!!!!!!!!!!!!

Moja droga, Kradzieże to bardzo korcąca po pierwszym razie rzecz ale to bardzo bardzo zły nałóg. Tak, NAŁÓG. Nie rób tego sobie ani Twojemu dziecku. Nie chcesz chyba aby kiedyś przyłapano cię na oczach rodziny i znajomych ? Pomyśl jaki wstyd... Jak strasznie ciężko będzie ci Zmienić opinię złodziejki... PAMIĘTAJ! lepiej mieć mniej a uczciwie. Przemyśl :) buziaki :*

pati ty do mnie piszesz?

Gość fftufygyy
pracuje ale mimo wszystko nie stac mnie na wiele....

Gość Aniela_20
xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv To było fajne ;) Dobrze że tak kochasz swoje dziecko ;)

piszę do autorki pierwszego posta. Lepiej mniej a uczciwie. Mnie też nie stać na wiele a nie kradnę