Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania85555555

czy to powód do niepokoju? juz nic nie rozumiem..

Polecane posty

Gość ania85555555

Przez caly czas obawiam się, że ktoś zmoich bliskich umrze..nie mogę tych myśli od siebie odpędzić. Boję się wychodzić z domu, spotykać ze znajmymi z jednej strony bardzo tego chcę, a gdy już ma dojść do spotkania, to wycofuję się. Kompletnie w siebie przestałam wierzyć...za wszystko siebie obwiniam. Spotykam się tylko z jedną dziewczyną(która jest moją przyjaciółką od liceum). Kiedy kończą się zajęcia albo pierwsza wybiegam z sali, albo ostatnia żeby z nikim nie rozmawiać..ciągle wydaje mi się, że wszyscy na mnie "źle" patrzą, że maja do mnie pretensje, że jestem gorsza...chciałabym z kims być..ale również strach mnie paraliżuje..Z coraz większą nienawiścią odnoszę się do ludzi.. Cierpię. żyje w emocjonalnej klatce negatywnych emocji ;(

Gość podpisuje się
z tą śmiercią mam tak samo,ciągle się boję,ze cos stanie się moim bliskim ,ale wiem,ze to spowodowane jest juz jedną wiadomoscia o smierci biskiej mi osoby

Gość ania85555555
mi nikt nie zmarł dzięki Bogu..ale te myśli nie pozwalają mi poprawnie funkcjonować..każdy kontakt z ludźmi budzi we mnie ogromny strach...

Gość przeciez podobno ciebie z
do psychologa sie wybierz,to nie jest normalne

Gość ania85555555
nie będę komuś opowiadać całego swojego życia..bo i tak tego nie zrozumie...żeby coś zrozumieć, trzeba tego doświadczyć..

Gość przeciez podobno ciebie z
no to sobie pocierpisz jezeli nie chcesz nikomu opowiadac,poczytaj sobie w necie tez o fobii spolecznej