Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokako

Mam do was pytanie :)

Polecane posty

Gość sokako

Cześć:) Trochę się martwię moją sytuacją i chcę się poradzić , mam nadzieje , że z góry mnie nie wyzwiecie itp. Mam 22lata przez jakiś czas brałam pigułki antykoncepcyjne , okres miałam 15 października także już nie długo powinnam dostać @ , ostatnio kochałam się w okres w jego przedostatni dzień czyli 20 , dni płodne miałam gdzieś między 25 tak sądzę napewno na tygodniu , od 31 zaczęły boleć mnie piersi i bolą do dziś , dziwi mnie to bo zazwyczaj gdy nie byłam na pigułkach piersi zaczęły mnie boleć ok. tydzień przed @ a nie od razu po dniach płodnych, czy mogłam zajść w ciążę?

Gość przy pigulkach nie ma dni
plodnych ;/

Gość sokako
Tak tak zdaje sobie z tego spawę ale słyszałam, że piersi najszybciej reagują ale biorę oczywiście też pod uwagę fakt przerwania antykoncepcji ,ale chce znać też wasze zdanie :)

Gość sokako
no przy pigułkach dni płodnych nie ma na pewno , tyle , że ja przrwalam zażywanie pigułek :) czytaj uważnie;)

Gość przy pigulkach nie ma dni
sorki, wszystko mozliwe :P

Gość sokako
oczywiście wynosząc z tej dziwnej sytuacji fakt nasilającego się bólu piersi to pewnie za jakieś 10 dni wykonam test dla pewności

Gość szuszuszu...
A bo to wiadomo? Zrób test Kup kilka nie sikaj całą noc a potem nalej na wszystkie i coś tam będziesz wiedzieć Za jakiś czas i tak się dowiesz.

Gość sokako
masz racje za jakiś czas i tak wyjdzie:)

Ja radziłabym jednak poczekać do terminu @. Test najprawdopodobniej wyjdzie negatywny, nawet jeśli jesteś w ciąży.

Gość sokako
tak oczywiście poczekam jeszcze 10 dni . Ale jeśli nie zaszłam to czemu tak szybko piersi mnie bolec zaczęły ? co może być przyczyną?