Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna.calineczka

RAK PŁUC CZY GRÓŹLICA?? POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość smutna.calineczka

prosze o odpowiedz osoby ktore moga cos w temacie powiedziec. bliska mi osoba ostatnio bardzo zle sie czula. dzis zostaly odebrane wyniki i lekarz skierowal na leczenie do specjalistycznego szpitala. sa podejrzenia grozlicy lub raka pluc. lekarz ogolny bardziej wskazuje na grozlice. znacie moze te przypadki chorob? czy mozna to wyleczyc? czy sa szanse? jestem zalamana.

Gość lolazkola
nie żyjemy w Średniowieczu i suchoty dają się wyleczyć rak też ale nie zaawansowany zresztą są takie przypadki że lekarz już cię do kostnicy wysyła a ty nagle zdrowiejesz ponoć na raka są dobre pestki brzoskwini co do gruźlicy na pewno wyleczą

Gość z dwojga złego lepiej aby
to była gruźlica, bo to jest do zaleczenia, rak płuc niestety zawsze jest wykryty za późno, u mojego ojca wykryto go tydzień przed śmiercią :(

Gość smutna.calineczka
lekarz ogolny powiedziala ze przeswietlenie (klisza) mniej przypomina raka, ze troche inaczej to wyglada ale nie ma pewnosci i potrzebny jest pobyt w szpitalu i specjalistyczne badania. gdyby to byl zaawansowany rak to to by sie poznala. dodam ze wyniki krwo byly niezle, OB tylko lekko podwyzszone (osoba leczyla sie w tym czasie na zapalenie oskrzeli). lekarz powiedziala ze przy raku jest bardzo wysoke OB. co o tym myslicie? slyszeliscie aby ktos wyszedl z raka pluc?

rozumiem, że leczenie antybiotykami nie dało żadnego efektu, czy ta osoba pali papierosy?

Gość a teraz zeby dalej nie
nie nie slyszalam nawet Pan Religa sie poddal akurat takie przypadki bywaja beznadziejne, chociaz...:) majac diagnoze G3 mozna walczyc i wygrac nie dramatyzuj moze tto powiklania po zapaleniu

Gość smutna.calineczka
tak pali. oskrzela po tygodniu sie podleczyly. tak mowila lekarz. ja nie dopuszczam do smierci bo sama wtedy umre.

to złe samopoczucie, to duszności, które nasilają sie w nocy podczas snu?

nie pisz w ten sposob nie wiesz jakie poklady w sobie nosza ludzie ktorych bliscy choruja, czasem terminalnie glowa do gory poczekaj na wyniki

Gość wifigdansk
niestety,mój wujek zmarł na raka płuc,a znajoma miala raka gdzie indziej ale potem miala przerzuty na płuca i tez zmarła a miala 43 lata takze wcale nie taka stara,osobiscie nie słyszałam,zeby ktos wyszedł z raka płuc ale zaraz chyba ten znany dziennikarz Miecugow czy jakos tam,on hcyba z tego wyszedł i rzucił fajki,poszukaj o nim art. lepiej zeby to była gruźlica,no ale zawsze trzeba miec nadzieję.nigdy nie wolno jej tracić.

Gość sdsdsqdq
ile ta osoba ma lat i jak dlugo pali ?

Gość na raka pluc sie umiera
gruzlice da sie wyleczyc ale dluga i ciezka droga ku temu wiec z dwojga zlego lepsza opcja to gruzlica.

Na "suchoty " sie nie umiera, na raka czasami. Może zamiast panikować lepiej zrobić kompleksowe badania i mieć pewność z czym masz do czynienia?

Gość ojtam oj
Enfant na suchoty tez mozna umrzec.

oczywiście, na wszystko można umrzeć "P Chodziło mi o to, że gruźlica nie zbiera już takiego żniwa jak dawniej i dość skutecznie można ją leczyć.

wbrew wszystkiemu cos ie pisze o postepie itp to gruzlica atakuje i nie tylko zbiera zniwo ale kosi

po pierwsze chory jeśli jeszcze pali, musi rzucić papierosy czy ta osoba ma apetyt? są napoje likopenowe - wyciąg z pomidorów, który hamuje rozwój komórek nowotworowych, dobry jest też wyciąg z bodajże 26 ziół Alveo

Gość smutna.calineczka
oj nie chce mi sie juz gadac. nie nie ma apetytu ale cos tam zje. jest kilka kg utraty wagi z wlasnie braku apetytu. pociesza mnie jedynie fakt, ze jesli to nowotwor to nie jest zaawansowany raczej. mysle tak poniewaz dosc czesto osoba robi badania np krwi i niedawno byly bardzo dobre (jakies 2 mies temu). tydzien temu OB krwi bylo lekko podwyzszone ale nieduzo. poczytalam troche i niestety na raka marne szanse. grozlica nie jest taka grozna. strasznie mi smutno ale nic nie moge zrobic. tak wybiera sie na badania w przyszlym tyg. strasznie sie boje.

Gość powiało kulturą
o ile mi wiadomo to lekarz ogólny ie ma prawa stwierdzic raka, żeby wydac taką diagnoze trzeba zrobic badanie cytologiczne plwociny, tylko to badanie potwierdzi czy to nowotwór czy nie, istnieje wiele odmian nowotworow pluc, jedne są operowane a inne nie, po operacji zycie mozna przedluzyc nawet o 20 lat, ale mozna tez o mniej , niestety, wazne jest tez zeby chory dbal o siebie, odpowiednia dieta lekkostrawna, raczej nie palic i napewno nie pić alkoholu. nowotwór moze byc zlosliwy a moze tez byc lagodny, dzisiaj to juz nie jest wyrok smierci, u starszych ludzi leczenie jest trudniejsze bo nie kazdy moze sie poddac operacji, ale w tej chwili są metody mniej inwazyjne Nie sugeruj sie w żadnym wypadku opinią lekarza rodzinnego, tylko pulmonolog i onkolog mogą postawić diagnozę i też nie na podstawie zdjęcia RTG ale trzeba zrobić bardziej specjalistyczne badania, juz samą cytologie robi się 3 dni pod rząd zeby wynik byl miarodajny. powodzenia i bądz dobrej myśli

Gość gytdyt
leczenie gruzlicy jest dlugie, pobyt w szpitalu chorob płuc 2-3 miesiace,tam szczegolowe badania i przyjmowanie lekow doustnie i w kroplowkach, pozniej regularne przyjmowanie lekow w domu i czeste kontrole w poradni i kontrolne badania

Gość prazykwantel sprzedam

Cześć

Proszę rzuć okiem i przekaż znajomym, którzy mogą być zainteresowani tą informacją.

Postanowiłem napisać zestawienie leków, które oprócz swojego podstawowego zastosowania przeciw pasożytom i grzybom, są używane w eksperymentalnym leczeniu raka. Leki te również wzmacniają działanie specjalistycznych leków przeciwrakowych.

W ostatnich miesiącach szereg osób zwróciło się do mnie o zaopatrzenie ich w leki, z polecenia lekarzy onkologów, którzy nie mogli wystawić recept z powodu zaawansowanego stopnia raka i zaprzestaniu leczenia konwencjonalnego.
Zawsze konsultuj się z onkologiem, jeśli zamierzasz się leczyć samodzielnie. Jeśli lekarz nie chce z Tobą współpracować, to szukaj drugiej opinii. Na początek wyślij mu kopie mojego maila lub wydrukuj, jako wstęp do dyskusji.

Poniżej wstawiłem tylko skrót informacji o tych lekach i bez linków do literatury medycznej, ponieważ wstawienie wielu linków wysłało by mojego maila do kosza.
Łatwo można samemu wygooglować gryzeofulwina rak, ketokonazol rak, mebendazol rak, itrakonazol rak, niklozamid rak, albendazol rak, iwermektyna rak, disulfiram rak. Czy znacznie więcej źródeł po angielsku - cancer i Griseofulvin, Ivermectin, Albendazole, Mebendazole, Niclosamid, Itraconazole, Ketokonazole, Disulfiram.

GRYZEOFULWINA
Działa na większość rodzajów raka. Dawkowanie 500g 3x dziennie

KETOKONAZOL
Rak prostaty, wątroby
"Ketoconazole suppresses the growth of hepatocellular carcinoma"

VERMOX MEBENDAZOL
Wiele różnych nowotworów "Mebendazole, a well-known anti-helminthic drug in wide clinical use, has anti-cancer properties that have been elucidated in a broad range of pre-clinical studies across a number of different cancer types. Significantly, there are also two case reports of anti-cancer activity in humans."

ITRAKONAZOL
Rak prostaty, płuc, podstawnokomórkowy skóry. Możliwe białaczka, rak jajnika, piersi, trzustki. Może wzmacniać inne leki.
"Clinical trials have shown that patients with prostate, lung, and basal cell carcinoma have benefited from treatment with itraconazole, and there are additional reports of activity in leukaemia, ovarian, breast, and pancreatic cancers"

NIKLOZAMID
Rak piersi, prostaty, jelita grubego, jajnika, szpiczaka mnogiego, mózgu, ostra białaczka szpikowa, płuc, głowy i szyi.
"Anti-cancer activity of niclosamide has been demonstrated in human breast cancer, prostate cancer, colon cancer, ovarian cancer, multiple myeloma, acute myelogenous leukemia, glioblastoma, head and neck cancer and lung cancer cells"

ZENTEL ALBENDAZOL
Rak jajnika "A single dose of albendazole (150 mg/kg) dramatically suppressed tumor levels of both VEGF and HIF-1"

IWERMEKTYNA
Rak jajnika "Ivermectin exerts an anti-tumor effect on epithelial ovarian cancer EOC cells by interacting with the KPNB1 gene"

DISULFIRAM
Rak prostaty, piersi, jelita grubego:
"Of the more than 3000 patients taking Antabuse, the cancer death rate was 34% lower for the 1177 who stayed on the drug compared with those who stopped taking it, the researchers report today in Nature. The drug was an equal opportunity anticancer weapon; its benefits held for prostate, breast, and colon cancer, as well as cancer overall."

Specjalizuję się w sprzedaży leków przeciwpasożytniczych, przeciwgrzybiczych, które są albo trudno dostępne lub całkowicie niedostępne, nie wprowadzone jeszcze do sprzedaży lub wycofane.
Z listy wykluczyłem leki, których nie posiadam w sprzedaży, natomiast mogę je sprowadzić na zamówienie. Wszystkie leki pochodzą z Tajlandii, gdzie mieszkam.

W przypadku zakupów na leczenie raka, oferuje ceny hurtowe.

Jan Krongboon
tajskie leki przeciwpasożytnicze przeciwgrzybicze antybiotyki w leczeniu raka

Tajlandia 0066994403698 wyślij strzałkę, sms i oddzwonię
massagewarsaw@gmail.com