Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalza123

komornik

Polecane posty

Witam, otoz mam taki problem, moze ktos pomoze: Jestem zonata od dwoch at, 2 letnie dziecko, maz przed slubem wzial kredyt, ktorego pozniej nie splacal. Podczas małzenstwa wzial pozyczke od znajomych i wplacil na poczet zaleglego kredytu. Sprawa zosatla umozona przez komornika. Teraz maz pracuje na czarn, ja sie wyprowadzilam, niejestesmy w trakcie rozwodu. Przestal spalcac pozyczke znajomym. Co oni moga w tej sprawie zrobic, umowa pozyczki byla spisana, ale nie zgloszona do zadnych organow.

Gość uigl
SEPARACJA w pierwszej kolejności. Nikogo nie będzie obchodzić, że mieszkasz gdzie indziej tylko, że jesteście małżeństwem.

Gość jak maz sam podpisal to umowe
pożyczki i Ty nic o tym nie wiedzialas to zostaje Ci tylko jedno podczas podzialu majatku(przy rozwodzie) postawic tych ludzi co maz bral od nich kase na swiadkow i jak oni potwierdza ze Ty nic nie wiedzialas to na 99% maz sam bedzie musial to splacic bo sad nakaże go wyrokiem

Wiedzialam, ze mu pozyczaja, ale zadnego podpisu nie skladalam. A jesli teraz podpisze z nim rozdzielnosc majatkowa? Bo on jeszcze nic nie zrobili w kierunku odzyskania pieniedzy, ale rozmawialam z nimi, to maja do komornika isc i do prawnika.

Gość idz do prawnika
tu nikt fachowao nie doradzi rodzielność majątkową to się przed ślubem podpisuje