Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 567567

Zauważyliście że dzisiaj młodzi wyglądają ładniej ???

Polecane posty

Gość 567567

Zauważyliście że dzisiaj praktycznie każdy młody chłopak i młoda dziewczyna w wieku 17-20 lat ma zajebistą urodę ? Jakoś tak widuję młodych ludzi to wyglądają zajebiście, mają ładne rysy twarzy, super włosy, chłopacy wyrośnięci przystojne twarze ładna karnacja i cera bez żadnych skazów.Dziewczyny śliczne, praktycznie każda szczupła, ładna cera, śliczna twarz, piękne włosy.Pamiętam za moich czasów a nie jestem jakaś mega stara tak nie było.Mam 25 lat i jak chodziłam do liceum to zdarzały się np dwie dziewczyny na 30 osób w klasie albo jeden chłopak co tak wyglądał a dzisiaj praktycznie każdy licealista wygląda idealnie jak z obrazka, jakim cudem ?

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
ja tego nie zauważyłam - makijaż poprawia urodę ale nie załatwi wszystkiego. Widocznie tak trafiłas ale u mnie jest średnio - ludzie przeciętni z problemami z cerą

Gość a now
ja zauwazyłam, ze ludzie sa młodzi..maja 30.35 i wiecej i jakby 20-25 mieli..chyba takie pokolenie..widze na nk..i w realu ich foki nie klamia..

Gość i heard that your dreams
no jak to jakim? kasa, kasa, kasa. Ty urodziłaś się jeszcze w PRL i należysz do tzw pokolenia straconego + wyż demograficzni, ona to zupełnie inna bajka. Róznica to pół pokolenia.

Gość oj te dziskie
kiedys sie nikt tak nie staral, w rozciagnietych portkach sie lazilo do szkoly, wielkich swetrach, jak byl pryszcz, to był, nikt tego nie zamalowywal. patrze na stare foty z liceum, pierwsza klasa, jest doslownie 1 chlopak "zrobiony" reszta nie. dziewczyny naturalne. zdjecie 4 klasy-juz farba i solarium :)