Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianka80

Moj maz mnie zadręcza

Polecane posty

Gość elzbietka0101
dupek to dupek, zostaw go i zacznij zycie samodzielnie

Gość princepoloxxl
marianka80 nawet nie czytaj tych wypocin! opis twojego pana jest identyczny do mojego lol! ja mam 30 lat skonczone ! ty w moim wieku juz dzieciaka do szkoly bedziesz prowadzic i bedziesz tez miec prace kochana i odrosna ci te skrzydelka nie boj sie! podejrzewam ze jak on zobaczy ze ty tez pracujesz i stajesz sie niezalazna to inaczej bedzie patrzyl na to wszystko. ja tak sie zaczelam dobrze czuc jak mala skonczyla 2 latka i poszla do przedszkola a tu bum! kolejna ciaza i znow w pieluchah. dobrze ze zdecydowalas z nim negocjowac! zycze powodzonka

Gość nhmhgmjhmmhg
marianka to ma z deklem, wspołczuje jej męzowi takiej żony. Najpierw siedzi na forum i pisze że zostawi męża, że będzie załował że stracił taką kochającą zone jak ona. a potem jak jej tu jakas oosba napisała że mąż sobie zapewne znajdzie nowa i tez będzie miał z nią dzieci to marianka nagle zmieniła front i twierdzi że ona na pewno samotną mamusią nie będzie. No jasne, bo po rozwodzie musialaby zasuwac do roboty. Nie wiem czmeu się czepiasz męza. On zasuwa cały dzień w robocie zebyscie mieli co do gęby włożyc. I co wpewnie chaiałabys aby po powrocie miał w domu drugi etat przy pralce i zmywarce, a ty zebys sie tylko relakoswala z kawką w ręku, jak to sama napisałas. i jeszcze piszesz że to ty masz ciężej niż mąz, bo ty zauswasz caly dzien w domu a on w pracy ma raj i nic nie robi. JESTES ZAŁOSNA

Gość nhmhgmjhmmhg
i jescze jedno: sama sobie takie życie wybrałaś!! mogłas isc do roboty ale nie chciałas, no to zasuwaj w domu!!!!! pewnie jakbys miala etat to obowiązkami dzielilibyscie sie po połowie. a tak sorry

Gość koszagada
Mnie tez sie wydaje, ze marianka to zdrowo przesadza. Owszem, sa mezowie psychopaci ale akurat u marianki sytuacja jest prosta. Facet ma dosc baby siedzacej w domu. W dodatku moim zdaniem cos krecisz marianka. Tez mieszkam w UK i po pierwsze, jezeli twierdzisz, ze przed ciaza pracowalas to powinnas miec macierzynski. Po drugie w UK nie ma opcji aby zaklad pracy nie przyjal po macierzynskim :D Wiec nie sciemniaj panna. Maz ma racje, jestes lenbiwa i szukasz usprawiedliwien aby siedziec w domu i nic nie robic. I nie pitol ile to jest w domu roboty bo sama kiedys z malym dzieckiem bylam w domu i wiem jak to wyglada.

Gość bozenaaaa
Mowilam jej to wczesniej,na poprzedniej stronie,to mnie zbluzgala i poszla sobie :O

Gość kredka bambino
Tez napisalam, ze po macierzynskim mogla wrocic do pracy to napisala, ze nie mogla i juz. Ok, nie chcialo jej sie. Skoro tak jej z mezem zle (i wszystkim innym co maja niby takich zlych mezow) to dlaczego do cholery ciagle z nim jest? Pewnie kurek z kasa by sie zakrecil i trzeba by bylo isc do pracy czy sie nie chce czy chce. Wtedy dopiero bylby dramat... :o