Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianka80

Moj maz mnie zadręcza

Polecane posty

Gość ja z takim balwanem
Jak sobie teraz wspominam moje wyjscie do kolezanki , wlasciwie sasiadki to smiac mi sie chce ze bylam taka glupia. Ex wydzwaial do mnie co pare minut z pracy , a gdzie jestes ? a co robisz? Mowie u sasiadki , juz zgryz bo nie mam co w domu robic. Wracam do domu znowy telefon, a czy napewno jestem? Niech pies zaszczeka , a drzwi otworz, kurwa paranoja jakas. Po pracy awantura , standardzik. Czesto i gesto oszukiwalam ze gdzie swyszlam byle miec spokoj. Nie wiem czy warto....:O

Gość Iwona zzz
alfajed, troche sie nawet posmialam ale owszem, czas w wc tez mi wylicza. Zazwyczaj biore prysznic rano ale bywa tez ze i wezme prysznic 2 razy, rano i wieczorem. O tym porannym to on wie bo tez bierze zanim pojdzie do pracy ale wieczorem gdy wraca z pracy, czasami ( w te dobre dni) podejdzie sie przytulic to bywalo, ze pytal sie: bralas prysznic? I widzialam juz, ze nie jest szczesliwy, mimo, ze nic nie powiedzial. Ale musialam sie wytlumaczyc z tego. Smiech na sali, wiem. Ja odejde i tak, nie jestem matolkiem i wiem co sie swieci. Musze sobie tylko co nieco poukladac. Syn dopiero zaczal nowa szkole. :9 Eh...

Gość Iwona zzz
Moj ''psychol'' jak jest w pracy to caly dzien do mnie wypisuje smsy. Caly dzien. Co chwile. Sprawdza mnie.

Gość alfajed
Kuzwa nie wiem czy sie smiac czy plakac, bo to juz jest totalna paranoja. A dlaczego musisz sie mu spowiadac, ze bralas prysznic wieczorem???? Wode Ci wylicza czy czas bez niego???? Pierdnac, za przeproszeniem, tez mozesz tylko za jego zgoda????? Zabieraj syna ze szkoly jak najszybciej. Nie wymyslaj sobie argumentow, zeby tam zostac dluzej. Powinnas jak najszybciej sie od niego wyprowadzic dla swojego i synka dobra. Ja wiem, ze to nie jest wszystko takie proste, ale da sie zrobic jesli sie tego bardzo chce.

Gość alfajed
Napisz mu, zeby sie zajal praca, a nie glupotami.

Gość ja z takim balwanem
A jak potem jest dobrze jak sie nie czuje oddechu tego wampira na plecach i jak z pierdniecia nie trzeba sie spowiadac :D

Gość Iwona zzz
I wiem, ze odejde. Ja to wiem. Musze co nieco przemyslec. Jest mi cholernie trudno, bo kocham gnoja. Nawet nie wiem za co. Mysle, ze to chodzi o wode. Ja nie wiem. Ale przeciez dokladam sie do czynszu za mieszkanie i do rachunkow. Nawet do zakupow. Wszystko pol na pol. A on nawet ma pretensje gdy wlaczam ogrzewanie. Jest listopad, na dworze zimno. On chce miec tylko cieplo jak wraca z pracy wiec ustawia sobie tak automatycznie ogrzewanie na noc. A to, ze ja jestem w domu w ciagu dnia bo sie ucze, sprzatam, etc, to juz go wali. :o

Gość hahahahahah!!!
to przelacz to ogrzewanie :D Kuzwa alez problem :D:D:D:D:D

Gość ja z takim balwanem
Gdybys nie mieszkala w UK , pomyslalabym ze sie z moim eksem zwiazalas:)

Gość Iwona zzz
No wlasnie, ze to ogrzewanie sobie wlaczam jak go nie ma, a zanim on wroci lub gdy gdzies wychodze to je znowu przestawiam tak jak on chce. Ale to jest koszmar nie zycie. A to byla taka wielka milosc, doslownie jak z bajki.

Gość Iwona zzz
Z twoim exem? jak sobie z nim radzilas? W ogole jak udalo Ci sie od niego odejsc? podziel sie doswiadczeniem, bo strasznie tego potrzebuje. Napisz cos wiecej prosze.

Gość ja z takim balwanem
Iwona w zasadzie to nie radzilam sobie przez bardzo dlugi okres. Potem , zaczelam miec swoje zdanie i sie stawiac bo juz mialam dosc ,ale strasznie to przezywalam , czulam sie winna. A potem los tak chcial ze on zaczal sie szkolic co zaowocowalo romansem i poszedl w pisssdu . Zarzadal rozwodu bez orzekania winy . Do sadu lecialam w podskokach , taka bylam szczesliwa. Po 20 minutach bylam wolna. Oczywsicie nie dalo sie z nim mieszkac po rozwodzie we wspolnym mieszkaniu. Byly wyzwiska , ponizanie ,wiec ktoregos dnia spakowalam swoje rzeczy i razem z synem po prostu sie wyprowadzilam. Teraz on wydzwania do mnie bym mu polowe kredytow pomogla splacic , a ja nie mam zamiaru.Niecg idzie do sadu i walczy. Zryl mi leb do tego stopnia ze mi skora cierpnie jak widze ze dzwoni do mnie.Jest coraz lepiej , mam spokoj i kogos kto jest normalny ,ale tego co przeszlam nie zycze nikomu.

Gość princepoloxxl
hey jestem !!! dlaczego my mamy takie lajzy a nie normalnych facetow?? marianka80 z tego co wiem jesli go zostawisz i niebedziecie mieszkac ze soba przez 5 lat to mozesz sie rozwiesc bez jego zgody. ivona zal mi ciebie i twojego synka bo jestescie bardzo kontrolowani ja tak na szczescie zle nie mam , wyglada na to ze on jest psychopata.

Gość Iwona zzz
Jejku, jak ja Cie rozumiem. Tez nie zycze czegos takiego nawet najwiekszemu wrogowi. A jaki byl ten Twoj ex? Co wyprawial?

Gość princepoloxxl
moj potrafimnie ponizac przy dzieciach do tego stopnia ze siedzimy na podlodze i placzemy, a za 5 minut on nic nie pamieta i dziwi sie ze jestem smutna i karze sie przytulac! chore! a jak tak przegnie pale i spie na sofie to potrafi w srodku nocy mnie zwlec i zaprowadzic do lozka i tez sie tak tuli do mnie jak gdyby nigdy nic(????) ostatnio mi powiedzial ze on ma dosc mnie i nie chce tak zyc zebym ja spala na sofie! zamiast przeprosic za swoje zachowanie to on sie gniewa ze ja z nim nie chce spac IDIOTA!

Gość Iwona zzz
Boze! Skad sie biora tacy debile???

Gość princepoloxxl
moj mial chore dziecinstwo, ogromna patologia, myslalam ze chce miec normalny dom bo przez 6 lat sie staral i szanowal a teraz pokazal prawdziwego siebie.szkoda ze tak pozno bo gowno by ode mnie dostal i jeszcze bym mu naplula w twarz!

Gość autorko...?
nie zgadzacie sie w bardzo waznej kwestii i on Cie zadrecza, wiec odejdz i koniec. nie rozstrzygam tutaj kto ma racje, to nie jest wazne akurat. piszesz, ze masz mozliwosci, zeby odejsc, wiec chyba nic Cie nie trzyma co?. ja osobiscie uwazam, ze przed slubem czy zajsciem w ciaze powinno sie pewne sprawy ustalic, porozmawiac o nich i zobaczyc, jakie mamy punkty widzenia. i pisanie, ze ludzie sie zmieniaja - prosze Cie! jesli wybierzesz rozsadnego partnera i dogadujecie sie wczesniej, a ciaza nie spadla na was jak grom z jasnego nieba to pisanie, ze ludzie sie zmieniaja jest chore.... dwoje dojrzalych kochajacych sie ludzi wspiera sie, a nie ze soba walczy, a w tym wszystkim male dziecko.

Gość marianka80
jestem i ja...zrobilam obiad dla siebie i dziecka,zjedlismy,pomyłam,dziekuje.Pan niech sobie sam ugotuje.Dziewczyny trudne to wszytsko...raz jestem twarda,raz miękkne i wydaje mi sie ze nie dam rady sama...wiem ze zaczne tęsknic,nie umiem byc chyba sama.:(

Gość princepoloxxl
najbardziej boje sie o dzieci! niechce zeby corka myslala ze to jest ok ze facet tak traktuje kobiete , na szczescie jest madra!ma 3, 5 latka i jak jej sie zapytasz co chce od zycia to powie : nie potrzebuje mezczyzny , ja chce sie uczyc ,miec dobra prace i byc niezalezna, natomiast synek jest malutki (11 mies) i dla mojego faceta byc mezczyzna to potrafic sie dobrze najebac, miec slownictwo jak z rynsztoka i zero uczuc- poprostu byc twardzielem (hahaha)

Gość princepoloxxl
no wlasnie marianka80 my boimy sie tej tesknoty! jak moj tylko z usmiechem na mnie spojrzy to jestem w stanie wszystko wybaczyc byle tylko tak juz zostalo!

Gość marianka80
Wiesz kiedys jak nie mialam problemow to tez czytajac takie posty jak moje powiedzialabym Odejdz,co Cie trzyma,nie badz głupia.Jednak kiedy jest taka mala istotka ktora ma nie tylko mame ale i tate to jest ciezej.

Gość marianka80
eh ma tydzien.Pozniej jade.Zobaczymy co sie przez ten czas jeszcze u mnie wyklaruje ciekawego...

Gość princepoloxxl
ja tez tak samo jak ty czytajac takie posty to sie cieszylam ze ja tak nie mam i dawalam rady zeby odejsc, i wtedy sie u mnie zaczelo - ponad rok temu bylam w 5 miesiacu ciazy , nawet raz mnie popchnal i ziajal nienawiscia, az czasami mu piana doslownie szla z ust jak mnie przeklinal a ja modlilam sie zeby maly sie nieurodzil zywy bo nie dam sobie rady i wtedy moglam uciec i byloby latwiej a teraz? uciekac z dwojka? przeczekam ale sie z tad nie rusze! to tez jest moje i jesli on niszczy rodzine to ja zniszcze to ja mu nie dam sie tak latwo, najgorsze jest to picie, on sobie nie zdaje sprawy i tlumaczy ze przeciez nie robi awantur jak jest pijany. no nie robi ale niedziela godz 14 a on spi pijany w salonie na podlodze i dzieci po nim sie wspinaja- no to chyba nie jest normalne?

Gość princepoloxxl
eh niewazne! marianka80 trzymam kciuki i zycze powodzenia

Gość princepoloxxl
ah mialam sie zapytac a skad jestes? ja z somerset

Gość marianka80
oj no pewnie ze to nie jest normalne,co Ci poradzic?moj tez lubi podrinkowac ale jakos ma hamulce.Nigdy mnie nie wyzwal od najgorszych typu kurwy,szmaty...nigdy nie probowal uderzyc bo chyba bym zabila tym co by sie mi pod reke nawinelo.A dzieci u was patrza...nie jest mu wstyd???????nie ma jakis moralniakow???

Gość marianka80
nie chcialabym wymieniac miejscowosci w ktorej mam zaszczyt gnic:) wybacz kochana...mala miescina,na bank nie znasz.

Gość princepoloxxl
nie ma moralniakow bo dla niego to normalne a ja mu dupe truje, juz dawno przestalam sie odzywac na ten temat, ale jak podaje obiad to sie go pytam co chcesz do picia piwo czy setke i sie z niego nasmiewam.

Gość marianka80
to mi zajezdza porzadną patologią :D sory tez sie usmialam z piwka czy setki na obiad!