Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syndromniespiocha

Czy ktoś oglada własnie arkana magii?

Polecane posty

Gość syndromniespiocha

Jestem w trakcie ogladania tego programu, choc czasem robie sobie przerwe gdy pojawia sie tam element chamstwa ze strony prowadzacego. Ludzie dzwonia z prosba o porade a niektorzy prowadzacy popisuja sie swoja glupota

oglądam dla zwały jak jestem w mieszkaniu studenckim i mam lęki nocne i nie mogę zasnąć:)

Gość czipsy lejs
ja ogladam tv6 i jakiegos dennego big brothera

Gość syndromniespiocha
Przepraszam, ze wychylam sie z takim tematem, ogladam ten program jak nie moge zasnac, niby dla jaj, tak zeby posluchac jakie to ludzie problemy maja, ale czasem mnie telepnie jak ten pan co to prowadzi kogos splawi, no dzwoni taka pani, chce czegos sie dowiedziec a ten 3 minuty nawija o tym, ze za duzo pytan az w koncu babka daje za wygrana a ten jej na koniec przysrywa...

Gość vlsdn
przeciez to wroz maciej

Gość syndromniespiocha
To ciekawe, co chwile chwali sie ile to ludzi oddzwania ze wrozba sie spelnila, ze jest najlepszy w kraju a jak wysłałam tam smsa to z automatu dostalam inna odpowiedz a potem on co innego powiedzial na wizji.

Gość czipsy lejs
odpowiedzial ci na wizji?

Gość syndromniespiocha
troche mi kopara opadla, ze nie maja nad tym kontroli

Gość czipsy lejs
no jego wrozby jeszcze jakos brzmia, ale byla kiedys taka baba jasnowidzka, krotkie czarne wlosy, ta to byla beznadziejna, kazdemu to samo mowila, a ten maciej wkurwia tym chwaleniem samego siebie, albo "skad ja moge wiedziec, ze twoj syn jest ochroniarzem" hahaha

Gość syndromniespiocha
no na poczatku lubilam go sluchac, ale jak dostalam te dwie rozne odpowiedzi, to juz mu nie wierze i ogladam go dla jaj...

Gość czipsy lejs
i ta jasnowidzka ciagle powtarzala w tych przepowiedniach "kustyka kustyka kustyka" jak mnie to draznilo!!!! I ta babka co stawia tarota, taka grubsza troche tez mnie drazni, ciagle sie z czegos smieje

Gość czipsy lejs
oni zawsze z automatu wysylaja odpowiedzi, ale twojego odczytal na wizji?

Gość syndromniespiocha
ta babeczka-kuleczka zaklada smieszne kolczyki sztuczne kwiaty, co ja widze to zastanawiam sie czy sama je robi... moi drodzy, nie mam juz esemesow a wlasciwie mam jeszcze jeden ale juz ostatni

Gość czipsy lejs
ja wyslalam pare lat temu smsa ale dost. tylko odp. ze mam wyslac smsa gdzies indziej bo wrozka jest zajeta, bylo to jeszcze za czasow beaty jeske, lubilam ja, pamietam byla tez taka blondynka w okularkach z wahadelkiem z krysztalkiem

Gość syndromniespiocha
ja pamietam jeszcze czasy jak odpowiedzi na smy mozna bylo czytac na telegazecie

Gość syndromniespiocha
dobra byla akcja jak temu panu co sie teraz poci w tej biebieskiej blyszczacej koszuli jedna pani przyslala smsa z pytaniem ktorego fryzjera powinna wybrac... pan sie spocil, ale postawil karty i odradzil wizyty u fryzjerow..

Gość marynaszz
oni czesto przekrzykuja tych co dzwonia tak, ze nie slychac jak np. nie zgadzaja sie z wrozbita, czesto tez sugeruja albo wrecz odpowiadaja za osoby, potem ich rozlaczaja i nawet nie wiemy czy te osoby sie zgadzaly z wrozacym czy nie:) albo ta sciema, ze wolna linia a tak na prawde nabijaja tylko ludzi, bo linia jest zablokowana

Gość syndromniespiocha
apropos tego przekszykiwania.. raz dzwonila babka co chciala sie dowiedziec kiedy bedzie miala dziecko a ten pan jej powiedzial, ze nie ma na to szans z obecnym partnerem, bo miedzy nimi jest bardzo zle, to ta babka na wizji powiedziala mu ze klamie bo ona jest szczesliwa mezatka az sie w konscu rozlaczyla, to ladnych pare minut ten wrozbita sie tlumaczyl ze lzami w oczach i lamiacym sie glosem, ze on ma obowiazek mowic prawde nawet jesli widz sie z nim nie zgadza... bla. bla..

Gość czipsy lejs
ale wydaje mi sie, ze on sie akurat zna na tarocie, z numerologii tez jest dobry, moge sie zalozyc ze w realu ma tlumy klientow, sama bym sie przeszla, haha i zawsze jest w tych blyszczacych koszulach

Gość syndromniespiocha
nie mowie, ze nie jest obryty, bo wiedze ma, ale sluchajac go odnosze wrazenie, ze jest bardzo zarozumialy i nie znosi gdy ktos mu sie sprzeciwia

Gość czipsy lejs
no wiadomo, on nie moze dopuscic do takiej sytuacji bo by sie skompromitowal, tez wiele razy widzialam, ze ktos zaprzeczal a on przekrzykiwal i wlasnie ten tekst, ze on musi powiedziec prawde, ogolnie smieszny koles

Gość syndromniespiocha
fakt, ze jest czasami zabawny, ale nie poszlabym do niego na indywidualna wrozbe, bo jest zbyt zamkniety w sobie, mysle, ze potraktowałby mnie tak samo jak traktuje ludzi na wizji, czyli instrumentalnie, jak u lekarza pierwszego kontaktu

Gość syndromniespiocha
maja taki system, on dostaje na kartce trzy, cztery smy w trakcie moze ktos zadzwoni a przez reszte czasu nawijaja jakies bzdury a naiwni wysylaja smsy i dzwonia... automaty zarabiaja

Gość czipsy lejs
jeszcze kiedys to chociaz gadali o czyms sensownym, interesuje sie ezoteryka i lubilam sluchac co niektorych, a teraz... pier.. bez ladu i skladu, powtarza po pare razy te same teksty, pewnie doszli do wniosku, zeby nie podawac zadnych informacji na temat kart itd tylko gadac dla samej gadki

Gość syndromniespiocha
tez lubie jak mowia na temat...

Gość kawiarenkanafrancuskiej
Naprawde w takie zabobony wierzycie? :D :D :D To ja juz wole Kosmice.

Gość syndromniespiocha
Szok! wczesniej wymyslili oczyszczanie aury ze zlorzeczen i klatw a teraz jeszcze oczyszczanie domow przez smsa. Wystarczy podac dokladny adres zamieszkania...

Gość yumyum
Ja właśnie oglądam i przyznam szczerze, że pani, która siedzi za tym biureczkiem powinna zostać spalona na stosie...no chyba, że będziecie do niej dzwonić naiwne pipolki :D