Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie niezorientowanej

Co na prezent dl 9 latka na urodzin lub ile kaski?

Polecane posty

Gość pomóżcie niezorientowanej

Za niedługo 9 urodziny chrześniaka, co kupić lub ile dać mu kaski? dodam, że w tym roku nie przeznaczę zbyt wiele pieniędzy bo ich nie mam, ja bez pracy chwilowo,pracuje tylko mąż. Co do prezentu- to dziecko ma wszystko, sama nie wiem co kupić 9 letniemu chłopakowi bo my mamy córki i nawet w temacie chłopięcym nie jestem zainteresowana. myslałam żeby dać pieniądze, tylko ile?

zamiast kasy daj bon....jesli mieszkasz w miescie, na przyklad do EMPIKU albo Dekhatlona..... i daj tyle ile mozesz, skoro nie masz pracy? Nad czym tu sie zastanawiac.....50...100 zlotych i juz.

Ja bym kasy nie dawała. Pomysł z bonem -świetna sprawa. A jeśli chodzi o prezent - gra komputerowa,karnet do aqua parku jeśli lubi pływać, rolki lub łyżworolki, jeśli się interesuje sportem lub chodzi na zajęcia sportowe to torba na treningi,buty.

lego - do wyboru, do koloru. Ceny różne, a na opakowaniu masz napisane od ilu lat.

Gość gość
może pistolet nerff?

Gość gość
Mąż czyta z synkiem właśnie Koszmarnego Karolka i nic nie słysze tylko ich smiech :) Książka godna polecenia dla najbardziej wymagających małych czytelników!