Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dranie tak mają

Kącik draniów

Polecane posty

ameryka została odkryta dawno temu , żadna filozofia zaciągnąc faceta do wyra , nawet dla tak wiekowej pani jak ja. sztuką jest go zatrzymac i sprawic by nie chciał innej

Gość lickit
A po co zatrzymywać? Nie mam takiej potrzeby:)

Oczywiście, dlatego właśnie powstały restauracje i serwisy sprzątające ;)

Gość lickit
To byłby jakiś plus:) Ale wolę samodzielność pod tym względem. Nie kupujesz browaru, by napić się piwka, prawda?

"ściany pomaluje tapete przyklei zakupy do domu zatarga" Świetny tekst na pierwszą randkę :classic_cool:

:) vieviór nie na randke , no litości - jeszcze pierwszą - ale jak tak za mną te torby targa to wtedy mu słodze jaki jest silny męski i że bez niego bym sobie nie poradziła - takie tam duperele.

Gość lickit
Mamy diametralnie różne potrzeby, Jolka. Rozumiem Twoje, ale obstaję przy słuszności własnego światopoglądu. Bardzo lubię mężczyzn, fascynują mnie i bardzo cenię sobie ich wkład w moje dobre samopoczucie. Ale nie wymagam od nich tego, co Ty. Kto wie, może JESZCZE ni wymagam ;)

Gość golenie powinno byc
a ja piore,prasuje gotuje pieke zmywam i co bo lubię

Gość Upiorny, ze cho cho.
Upiorne to, ale jednak Agresywność... W upiornym procencie wiadomo, że Upiorzyce wolą kasę, a Upiorni, ten no... seks. Upiornie powtarzam, ze %!!! Wiec nie uogólniam! Choć brzmi to upiornie. A Nawet feministki(śmieszna odmiana pci;-)) wzięły sobie do "serca" cytat:"ze o gwałcie nie może być nowy wszak kobieta szybciej ucieka z podniesioną spódnicą niż mężczyzna z opuszczonymi spodniami" Abstrahując od upiornej skrajności Jaką jest gwałt to pewnie miały ONE na myśli... Upiorne to co napiszę, ale... Jak suka nie da to pies nie weźmie. I to, że udało nam upiornym się zaliczyć tę, czy tamtą to nasze złudzenie. Tak mi się upiornie wydaje Albo znajdziemy którąś łasą na nasze słowa lub wygląd, albo musimy się dłuuugo i upiornie starać, oczekując łaski... Itd, itd... Wiec Myk, myk... wygadałem się i jest mi upiorniej Jolka to mądre i;-) wiekowe stworzonko, a dlatego mądre bo doświadczone. Upiorzyce należy kochać i brać takie jak są, a Upiornych kochać i mieć dużo cierpliwości. Takie zdanie upiornego

Gość nie każdy facet jest
taki ciemniak i do tego łatwy

Gość lickit
Upiornie blada Twa argumentacja:D Jak suka nie da...Straszysz w ciemnogrodzie chyba;)

Gość życie....
Coś umiera temat

Gość voler
widac zapotrzebowanie na ciekawe tematy:)

Gość życie....
tam gdzie dranie tam i kobiety :)

Gość życie....
a gdzie kobiety to i dranie i się koło zamyka

Kobiety są tam, gdzie są mężczyźni a nie chłopcy, którym się wydaje, że mają sposób.

Gość życie....
tu przywiało samych mistrzów podrywu

Gość diablicaaaaaa
każda kosta trafia wreszcie na kamień, albo 2gą kose i jest jazda :)

Gość diablicaaaaaa
Proste jak budowa cepa. Są i podrywacze i wyspecjalizowane manipulatorki. Zwykle na 1 superosobę przypada 10 owiniętych służących. I sobie tak żyją aż się znudzą i wpada na siebie 2 myśliwych i masz wojnę światów, albo ognisty romans do wspominania na starość albo parę alfa która wymiata :)

Gość diablicaaaaaa
Tu raczej się takie cuda nie zdarzają ;) się rwie plebs ;p

Gość diablicaaaaaa
na ilość na kilogramy niemal ;]

Raczej celowo się mijamy ;) po dobrym średnie już nie smakuje. To trudny wybór, bo szansa na dogadanie się na stałe jest mała. Logika i kalkulacja, 10 średnich jest wygodniejsze i mniej problemowe niż 1 co zaskakuje i wyprowadza z równowagi :) Każde iskry potrafią też męczyć.