Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOPKA

suknia ślubna dla wysokiej !!!

Polecane posty

Gość TOPKA

dziewczyny wiem ze wysokie dziewczyny maja problem z kupnem ubran, a wiekszosc uzywanych sukni slubnych jest na niskie dziewczyny, jesli ktoras z was jest wyoska i niee chce kupowac nowej drogiej sukni to zapraszam - mam do sprzedania suknię slubna, jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt :) jest piekna. kolekcja Wings Bridal 2010. toppolino1@wp.pl

Gość TOPKA
nie ma tu wysokich dziewczyn ??:)

Gość qweqrret99
jaki konkretnie wzrost rozumiesz przez "wysoki"?

Gość TOPKA
180cm wzrostu

Gość PANI A.
hmmm chyba koelzanko na forum same kurduple :D

Gość TOPKA
up up ZADNA nie jest wysoka??? suknia jest piękna, nie zniszczona. wyczyszczona. polecam

Gość gozdzikowa__
Ja mam 180cm i przymierzam się do poszukiwan sukni. Jesli Twoja jest bez zadnych udziwnien typu milion falabanek, kamieni i takich tam roznych to chętnie rzuce okiem :) Aw ogole jaki rozmiar nosisz Autorko? No i czy można prosic o jakiegos linka do fotek? Pozdrawiam

Gość TOPKA
witaj moj rozmiar to 38/40 w zaleznosci od ciuszka. wiesz sama ze nasz wzrost sprawia problemy. moja suknia jest bez zadnych udziwnien, bez trenu, prosta ładna. w oryginale z linka ponizej jest kremowa z trenem-ale byl on tak ciezki i dlugi ze z niego zrezygnowałam,moja jest biała. do tego mam uszyte bolerko idealnie dopasowane do sukni. jesli chcesz wiecej fotek wysle Ci na maila:) a oto oryginał: http://www.wingsbridal.com/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=69 w oryginale jest ladniejsza :) pozdrawiam

Gość gozdzikowa__
Hej, dzieki za linka. widze ze rozmiar mamy taki sam :) Ladna ta Twoja sukienka, ale ja szukam czegos jeszcze prostszego z ramiaczkami lub zabudowana gora, bo natura obdarzyla mnie miseczka B i nie sadze ze taka kiecka sie na mnie utrzyma:) Wszystkie sukienki bez ramiaczek mi sie zsuwaja, wiec nie chce ryzykowac ciaglego poprawiania na slubie. Ale dziekuje za odp. pozdrawiam. PS. a tak z ciekawosci mialas wsokie czy niskie buty? bo ja chcialabym jakies niskie, ew. plaskie ale nie wiem jak to bedzie wygladalo.

Gość TOPKA
powiem ci ze ja mialam wtedy rozmiar dokladnie 85 B i nie mowie tego zeby sciemniac ale na serio nie spadała, jest wiazana jak gorset wiec nie bylo mowy o zsuwaniu sie, a tez obawialam sie ze bez ramiaczek nie da rady! mowie serio. nie narzucam sie. ja mialam do tego 4,5cm obcas, nizszych nie chcialam zreszta ciezko bylo znalezc,o wyzszym nie bylo mowy bo maz ma "tylko 184cm"... jesli masz jakas wysoka kolezanke to polec moja suknie chce sie jej pozbyc bo mi w szafie zalega :)pozdrawiam

Gość TOPKA
up up:)

Gość gozdzikowa__
haha spoko polece :) ja juz sie pogodzilam ze z moim 70B nie bede miala sukienki bez ramiaczek :) dzieki za odp i zycze powodzenia w sprzedazy!!!

Gość PANI A.
UP

bardzo ładna, ale nie rozumiem sensu tego wpisu tutaj ;)

Gość randika
Czemu nie? Moim zdaniem wysoka kobieta powinna mieć suknię do ziemi - tak będzie wyglądała jeszcze bardziej efektownie. Krótka suknia ślubna raczej średnio mi pasuje w takim wypadku...

Gość kabrina
Nie wiem czy długa suknia ślubna jest dobrym pomysłem dla osoby wysokiej. Chyba jednak korzystniej będzie wyglądała w krótszej sukni ślubnej, zakładając, że ma zgrabne nogi oczywiście ;-)

Pewnie tak, bo długa suknia wydłuża sylwetkę. Ale żeby krótka suknia wyglądała efektownie i elegancko trzeba założyć szpilki, a wysokie dziewczyny raczej nie mogą sobie na to pozwolić.

hmmm nie wiem skad ta dyskusja, ja mialam dluga suknie i innej sobie nie wyobrazam do slubu. na spzilki kazdy moze sobie pozwolic!!!zalezy jak wysoki jest partner. ja mialam obcas 4,5 cm i czulam sie super. krotka kiecka to do cywilnego! takie moje zdanie.

Pozwolić tak, ale po co dodawać sobie wzrostu na weselu gdzie tańczy się z różnymi mężczyznami, i tymi wysokimi, i tymi niskimi. Większość facetów czułaby się nieswojo tańcząc z wyższą od siebie kobietą. A z tym, że krotka sukienka bardziej pasuje na cywilny zgadzam się w 100%.

weselniczko tak sie sklada ze mam 1,80 wzostu, na kobiete to duzo bo wiekszosc nie przekracza 1,70....uwierz mi ze bylam na wielu weselach i 9/10 facetow z ktorymi tanczylam byli nizsi ode mnie, nawet gdy mialam niskie buty/balerinki...coz, taka moja uroda,nic nie poradzisz!jest duzo niskich facetow niestety.co wiecej nawet moj sp tata byl nizszy i co mialam z nim nie zatanczyc bo smiesznie to wyglada??ja nie czuje sie komfortowo jak facet jest nizszy ale przetanczylam na moim weselu z panami wiele piosenek bez wzgledu na ich wzrost. :)

Topka, ja bardzo dobrze rozumiem jak to jest, bo sama mam 178cm ;) Z tym, że ja nie mam tak zdrowego jak Ty i jednak mam kompleks wzrostu, dlatego na swój ślub będę szukać jak najniższych butów.

weselniczko, ja nie powiedzialam ze nie mam kompleksu bo mam, wkurza mnie to ze wszyscy faceci sa nizsi i smiesznie z nimi wygladam tanczac ale coz mam zrobic, lubie tanczyc, lubie sie bawic i jakos to musze pogodzic. jak mam isc na wesele i je "przesiedziec" to wole zostac w domu. mialam 4cm obcas maz ma 184cm a i tak wydawalam sie wyzsza ale trudno:P na codzien jest wyzszy bo ja chodze na plaskim bo tak mi najwygodniej. niby wszyscy mi zazdroszcza ze mam dlugie zgrabne nogi ale to udreka, wiecznie krotkie spodnie, problem z ciuchami w ogole no i wlasnie taniec z mezczyznami...ale coz, taki nasz urok :)

Gość zgłoś do usunięcia1
Masz tyle wzrostu co ja. Tylko, że ja jestem facetem. Kawał baby z Ciebie albo łodyga.

Ja niedługo będę musiała sobie wybrać suknię ślubną :) Mam 188cm wzrostu i planuję obcas około 6cm :) Mój przyszły mąż ma 202cm więc nie będzie problemu, a co do tańczenia z niższymi mężczyznami...większość przecież się zna! Więc jaki problem? co do komentarzy wyżej to widzę, że komuś się udzieliły kompleksy na punkcie wzrostu... jak ktoś jest niski i zazdrości nam wzrostu to ma malutki problem. No ale po co od razu tak się bulwersować? Pozdrawiam! Karolina :)

zglosc do usuniecia 1 posluchaj głąbie !!!! nie widziales mnie wiec nie oceniaj i nie obrazaj, to ze przy twym boku chodzi maly gruby kulfon a nie laska z dlugimi nogami to twoj problem i wybor....nie mnie to oceniac...o ile w ogole masz kogos bo taki burak i cham jak Ty raczej nie ma nikogo wartosciowego przy sobie.... "kiecka" moze sie komus podobac lub nie i nie bede z nia spier...lać!!! wiec up-uję :P:P:P

caroline, zycze wszytskiego dobrego, a tym malym kurduplom gówno serce uciska i dlatego pluja jadem....sory.... ;)