Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cunfused

poradźcie..

Polecane posty

Gość cunfused

witam, okres spóźnia mi się już 10 dni, współżyjemy z partnerem bez zapezpieczenia, od ok 2 tygodni towarzyszy mi ból podbrzusza i na zmiane jajników, jednak nie jest on ciągły ani bardzi bolesny, piersi od 2 tygodni nabrzmiałe, sutki pieką mnie od czasu do czasu, dodatkowo małe zmiany trądzikowe, jakie zwykle mam na okres. robiłam 2 testy kilka dni temu, oba negatywne. przebywam w uk więc nie moge iść na ginekologiczne badanie kontrolne, z racji tego, ze czegoś takiego tu nie ma. poradźcie.. :(

Gość hjkkjj
Na bank syn w drodze.

Gość A.S.I.A
Poczekaj jeszcze i ponownie zrób test, skoro nie masz możliwości iść do lekarza.

Gość weradna
Odczekaj tydzień i zrób znowu test. Albo kup taki o czułości 10. Możesz też kupić owulacyjny, jak jest ciaża to wychodzi pozytywny ;)

Gość A.S.I.A
Jeju , jak to nie można iśc na badanie kontrolne?! to na jakie można iść hehe

Gość cunfused
nigdy nie robiłam testu owulacyjnego, możecie mi powiedzieć na czym on polega?

Gość cunfused
tu są po prostu inne zasady, musi dziać się na prawde coś poważnego, zeby dostać skierowanie do ginekologa, tu ciąże sprawdzają tylko testy, ale u mnie 2 ostatnie negatywne.

Gość A.S.I.A
rozumiem, nie wiedziałam, to kiepsko troszkę , to nie masz wyjścia musisz za tydzień zrobić kolejny.

Gość weradna
testy owulacyjne to są takie testy, które pomagają okreslić kiedy występuje owulacja :D efektem ubocznym tych testów jest wskazywanie ciąży :D Cała masa kobiet używająca testów owu zamiast sprawdzać w dzień @ testem ciążowym sprawdza właśnie testem owu :))))

Gość birmingham
czytałam troche o tym i w necie odradzają robic test owulacyjny zamiast ciążowego