Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgrtghrtlhyj

ile wasze dzieci mają kurtek i czapek na zime?

Polecane posty

Gość fgrtghrtlhyj

z ciekawosci pytam,moja ma 2 kurtki i chyba z 3 komplety czapka,szalik,rękawiczki.a kozaczków 3 pary :-)

Gość Ewelcia7676
Wszystkiego po 2 kurtki czapki buty rekawiczki. Jeden komplet na wyjscie a drugi na podwórko.

Gość a po co??
moje maja po jednej kurtce i capce, po jakiego grzyba dziecku tyle

Gość niuniulkai
to ja chyba jakas inna jedna kurtka + ocieplane spodnie i jedna czapka

Gość traktorzystka wiera
Kurtke ma jedna,ma tez jeden kombinezon.jedno cieple okrycie to na moj gust malo,bo dziecko lubi sobie wejsc w blotko,wywalic sie,a nie mam w zwyczaju zakladac dziecku ani sobie usyfionych ubran nastepnego dnia albo nawet tego samego,jak gdzies jeszcze idziemy potem

Dokladnie.moja mlodsza to maly brudasek.np w sobote na spacerze w lesie tak sie ubrudzila ze szkoda gadac.jasna kurtka .spodnie do prania.wiec musze miec kilka w jej przypadku.a nie bede krxyczec stoj bo sie bubrudzisz .kozakow maja po 2pary-sniegowce i zwykle.h

Gość .......to.....ja..............
Moja ma 2 kurtki takie wyjściowe i 2 komplety na podwórko. Czapek to chyba 8 :) ale podostawała. No i kozaczki 2 pary.

Gość traktorzystka wiera
To samo mowie. Co to za dziecinstwo,jak trzeba stac na bacznosc,bo sie ma na sobie plaszcz z zary i nie wolno pobrudzic

Gość miamiaaa
moja ma 2 kurki. i pare butow ale musze jej kupic jeszcze jedne.

Gość Kleptomn
2 kurtki , 2 pary butów 3 czapki 4 pary rękawiczki welnianych i 2 takich na snieg

Gość Szczery babiszon
Dwie kurtki w tym jedna gdzies sie zapodziala. I teraz jak musze wyprac te w ktorej chodzi brakuje mi tej drugiej:O czapek ogolnie sporo bo sa niedrogie a jest tyyyle ladnych:P i to samo dotyczy rekawiczek, ma ich 4 pary.

Córcia (1,5 roku) ma 1 puchową kurtkę ze spodniami i 1 taką ocieplaną kurtkę, ale z wierzchu wykończoną polarem więc nie na deszcz i nie na śnieg. Buty na zimę 2 pary. Czapki też 2, rękawiczki 2 pary i szalik 1 :)

Gość nnnnnnnnnnn
4 kurtki i zadnej czapki,bo niedasobie zalozyc na glowe

2 kurtki zimowe 1 kąpiel narciarski - kurtka+spodnie ( idealne na zabawy w śniegu) A co do czapek sporo.Będzie ok 10 .Ja kupiłam jedną.A resztę dziadkowie,ciocie itd. A to na urodziny,a to na mikołaja,a to pod choinkę :D Dodam że są to czapki z tamtego roku - dobre.