Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbghgh

DO KATOLIKÓW

Polecane posty

Gość szczypiorekkkk
to sobie badz kim chcesz ale zebys potem nie beczala stara glupia wariatko!

Gość i dare you to kiss his ass !
wiesz co kobieto a mi sie wydaje ze nie masz 50 lat ... tylko jestes gowniarzem ktory sie za 50 letnia kobiete podaje... jestes okropnym czlowiekeim ... nikt nie kaze ci sie nawracac ale nie obrazaj osob swietych - a ksiezy to i ja mam w dupie ... ale chdzi mi o Boga czy o papierza :?

Gość podddałam się apostazji.
i dare you to kiss his ass !nie rozymujesz logicznie? Gdy byłam nastolatką,to wybór wojtyły uwazałam za coś cudownego. Mijały lata i oddalałam sie od "wpatrzenia" w wojtyłe jak w obrazek. Zdałam sobie sparwe,ze to zwykły karierowicz,hipokryta żerujacy na biednych ludziach.

Tak,jestem kobieta przed 50 i lubei obrazac takich jak ten Wojtyła,bo to był człowiek ZAKŁAMANY.

szczypiorekkkk uwielbiam takei tematy,bo lubie wkurzac wierzacych ludzi,którzy nie potrafią swoich nerwów na wodzy utrzymac. J

ale po czym tak stwierdzials, bo ludzie zaczeli jego kochac wielbic ufac ? nie rozumiem uzdrowil tyli ludzi, zawsze byl po stronie mlodziezy, nie dawno pisalas ze wyczytalas jego biografie? nie rozumiem naprawde... wytlumacz mi co takiego zrobil zle ze przestalas go wielbil. moze wydarzyla sie jakas nie mial sytuacja u ciebie w rodzinie , moze jakies problemy nie wiem i w tym momecie tego Boga nie bylo modlitwy sie na nic zawaly ... dlatego zmienials tak swoje zdanie na temat kosciola i boga papierza ? co masz na mysli karierowicz ?

I na koniec. Wojtyła został wybrany ze wzgl.politycznych.W dzisiejszych czasach Wojtyły by nie wybrano.

i dare you to kiss his ass !,cha,cha :-) uzdrowił tylu ludzi:-) Poprawiłes mi humor:-) Nikt nie uzdrawia ludzi,tylko robio to natura.Albo organizm wychodzi z choroby,albo sie w niej pograza. Zegnaj nawiedzona istoto.

mnie nie wkurzasz swoimi opiniami ... mnie tylko interesuje co ciebie tak odrzucialo od kosciola naprawde ...

jestem dziewczyna rozsmieszyLAS jak juz... wielu ludzi po wizycie z nim wyzdrowialo naprzyklad Raka. zreszta jestes glupiutka nie jestem nawiedzona istota poprostu mowie to co przezylam ... a ty stwierdzasz banaly tylko dlatego ze cos przeczytalas

Gość szczypiorekkkk
wiec twierdzisz idiotko ze bedziesz obrazac wierzacych a oni sie nie maja prawa wkurzyc? stary pustaku nie wiem po co z.toba pisze jetes niegodna rozmowy ze mna a twoja menopauza cie nie usprawiedliwia. emocje .na wodzy to ty powinnas trzymac bo to ty zaczelas i nie wiem co to za kariera bedac papiezem moze to jeszcze prestiz?

Gość WSEDFRVGFCDVB
PUSTA 50 LETNIA STARUCHA ... NIKT JEJ DAWNO NIE PUKAL ... I MENOPALZE PRZECHODZI ... MA ZRYTY BERET !!! STARY KURWISZON :)

Gość zew ryczacej gesi
jak juz to jestem katolikiem a nie Jehowa papież zył skromnie nawet mieszkał w celi jego meble to łózko i krzesło zeby nie isc do piekła to można też przyjąć szkaplerz karmelitański http://szkaplerz.pl/

Gość 011
Uzdrowienia (?) - coś nowego . Co zrobił przez te całe lata ? - za co święty ? Zreformował kościół ? Walczył z pedofilią u księży ? Co zrobił takiego? Czy można go poruwnać do matki Teresy ? Nie! A więc za co?

Gość szczypiorekkkk
to chyba trzeba przeczekac i pewnie po menopauzie sie ocknie i nie bedzie mogla uwierzyc w to co zrobila i jak.sie.zachowywala wobec ludzi

Gość szczypiorekkkk
odpierdolcie sie od papieza! skad wiecie czy nie mial noza na gardle? znacie jego sprawy wewnetrzne? jego decyzje byly takie a nie inne sami dobrze wiecie jacy zaklamani sa biskupi robil dobra mine do zlej gry robil co musial. koncze ta rozmowe bo tu coraz wiecej patalachow sie zlatuje.

Gość 011
A czy wiecie, że używanie jakichkolwiek środków antykoncepcyjnych- to grzech. Prezerwatywa to ciezki grzech !

szczypiorku, odnośnie noża na gardle: prawdziwy wierzący w obliczy grzechu woli umrzeć niż popelnic grzech śmiertelny. Zaniechanie też jest grzechem. Przynajmniej ja bym była radykalna, gdybym była wierząca. Grzech to grzech, nie popełnia się go. A spowiedź nie jest ważna jeśli się nie żałuje i grzech popełnia po raz kolejny :) Dobrze, że nie wierzę, bo bym pewnie do zakonu poszła

Gość a ja bym chciala wrocic
do tematu duszy... czy ta 50 letnia pani zna podstawy fizyki? oczywiscie ze nie zna podstaw nie zna tez podstaw chemii i biologii z anatomia scisle nauki sa jej jak widac obce. droga pani po apostazji dusza to nie charakter jak to pani ujela nie wiem skad ta dziwna teoria a energia skladajaca sie z atomow z ktorych jest zbudowany wszechswiat i nasza cala ziemia lacznie z nami. mam nadzieje ze pani wie co to atom...

tak prezerwatywy to grzech ciezki. prawie wszyscy skonczymy w piekle... ziew...

Gość i dare you to kiss his ass
ja sie nie zabezpieczam niczym i nie mam ani jednego dziecka jestem w zwiasku prawie 2 lata :) ja wierze i to dla mnie swiety czlowiek

zabezpieczasz sie poprostu wstrzemiezliwoscia:)

Gość to nie wałesa obalił komune
O roli Jana Pawła II w obaleniu komunizmu na świecie napisano sporo. Bernard Lecomte, redaktor naczelny „Le Figaro-Magazine", opublikował nawet książkę pt. „Prawda zawsze zwycięży. Jak papież pokonał komunizm". Z kolei amerykański politolog George Weigel pisał: „To, co Lenin rozpoczął 16 kwietnia 1917 roku na Dworcu Fińskim w Piotrogrodzie, i to, co Stalin uznał za zagwarantowane na konferencji w Jałcie w lutym 1945 roku, a Breżniew w brutalny sposób potwierdził, dokonując inwazji na Czechosłowację i ujarzmiając ją w 1968 roku - to wszystko Jan Paweł II zaczął demontować 4 czerwca 1979 roku w częstochowskim klasztorze na Jasnej Górze, świątyni Czarnej Madonny, Królowej Polski". Mało kto wie jednak, że wcześniej Karol Wojtyła „zdemontował" komunizm w Nowej Hucie.

Gość to ogół ludzi
to nie wałesa obalił komune-------------Komunizm obalili wszyscy Polacy,a nie Wałęsa czy Wojdyla. Gdyby nie ogół ludzi,to jednostka mogła by sobie tylko pogadać.

Gość to ogół ludzi
Gdyby nie USA,to Wojtyła mógły sobie tylko pod nosem popolitykować. Wojtyła został wybrany na papieża z powodów politycznych i miał śmiałość politykować,bo za nim USA stało.

Gość abriennea
hahah

Gość ks Robak
nie podoba sie katolicka Polska ? To wypierdalać do Izraela,Iranu,Rosji...won !