Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessica Ivy

Jakie bajery pokupować sobie do domu żeby się nie nudzić?

Polecane posty

Gość jrhxjyu7ir
jesica no wlasnie gdzie pracowalas i jak dlugo ???? jestem ciekawa bo sama potrzebuje kase, gddzie tyle zarobic by wyjsc z dlugow ????? ja bym okna drzwi wymienila, wc i kuchnie gazowa, oraz zrobila malowanie i do jednego pokoju nowe meble i sofa bo nigdy w zyciu nie mialam wlasnych mebli a i telewizor ale taki 31 cale , nie lubie wydawac pieniedzy nawet jakbym byla strasznie bogata, bo nie mam z czego wydawac :( ehhh:( marzenie, tych rzeczy chyba nigdy nie kupie nie wymienie :(

Gość jrhxjyu7ir
ja np mam w domu gitare, gralam jak w czasach podstawowki , lezy i sie kurzy tylko , taka normalna gitara .... jak masz pieniadze ,to ja na twoim miejscu bym o dzidziusia sie starala , jak masz faceta itp ... pieniadze macie, zdrowie i dzidzia i nic do szczescia wiecej nie potrzeba ...

Gość jesteś głupia jak but
jak wolisz telewizor LED od plazmy nie masz o tym pojecia, ale tacy są już nowobogaccy po 6 klasach podstawówki :P

Nie cwaniakuj bo gowno sie znasz. Ważne żeby panasonic 50 cali do tego blu ray dobre nagłośnienie i odlot

Gość Napisała, że jest po studiach
idiotko, a dziecka może nie chce

Gość estrella_damm
dobry sprzet stereo. + coś do uprawiania jakiegoś sportu, co tam sobie lubisz robić, snowboard, a może golf, bo chyba snobka jesteś. :p

Gość Jessica lwy
zresztą po co ja taka biedną hołotę jak wy pytam o zdanie? wy przeciez zapierdalacie za 800 zł na kasach w chipermarketach wiec gówno wiecie o życiu

Gość radomskirealowiec
Plazma i owszem pod względem obrazu, nasycenia kolorów ale nigdy w życiu plazmy jeżeli w grę wchodzi kwestia oszczędzania. Tego typu telewizory pod każdym względem czy są włączone czy są na czuwaniu ciągną mnóstwo prądu. Plazma ci sie wypali po pewnej ilości włączeń i wyłączeń w porównaniu to leda plazmy na matrycy nie położysz bo może się zdażyć że potem będziesz mógł ją tylko wyrzucić a z ledem możesz zrobić co chcesz możesz go nawet pod ukosem na matrycy kłaść. To moje odczucia jako człowieka zajmującego sie tego typu sprzętem na codzien ale są gusta i guściki.