Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz was dosyc...

jak mozna uprawiac seks bez milosci....

Polecane posty

Gość ten facet jest dla ciebie
mam juz was dosyc... bo jesteś nudna, głupia i niewiele sąbą prezentujesz skoro jedyne czego chcą od Ciebie faceci, to przelecieć Cię parę razy A seks bez miłości taki sam jak z miłością, czysta fizjologia 🖐️

bo po to sie pytacie... 26 ten facet jest dla ciebie- ulzylo ci?

Gość ten facet jest dla ciebie
mam juz was dosyc... bo po to sie pytacie... 26 ten facet jest dla ciebie- ulzylo ci? nie🖐️ pytasz, odpowiadam. Ale nie pisz,że to wina facetów ,że traktują Cię jak zabawkę i ze jesteś taka cacy, och i ach. Problem leży w Tobie, nie w mężczyznach🖐️

Gość gargulek525
to wcale nie jest takie trudne :-)

problem nigdzie nie lezy bo go nie ma, sa tylko roznice w potrzebach. nie bede juz tlumaczyc....

tak tylko napisalam... kolorowych 🌼

Gość xXxXxXxTtTtTt
Nie wiem,ja bym nie potrafił bzyknąć kobiety do której bym nic nie czuł; jednorazówki to nie w moim stylu... A co do drugiej sprawy... no cóż,faceci są wzrokowcami i nie ma co ściemniać: najbardziej przyciągają nas ładne laski.Uroda jest dla kobiety takim wabikiem,dzięki któremu może przyciagnąć faceta i MIEĆ OKAZJĘ zaprezentować mu to,co ma pod czaszką. Więc coś może jednak u Ciebie szwankować: albo wybierasz samych takich,którzy mają głęboko wszystko to,czego u nagiej kobiety nie widać (choć jakby się czepiać,to za trafne wybory partnera też niby odpowiada inteligencja kobiety) albo... mają rację ci,którzy piszą że coś z Twoją inteligencją nie tak.Czyli tak jak z rozmową kwalifikacyjną: bez problemu przechodzisz pierwszy etap,ale w drugim niezmiennie (nomen omen) leżysz.Może czas wyciągnąć jakieś wnioski i poszukać też czegoś u siebie?Bo kobieta ładna i inteligentna to skarb... i wszyscy są ślepi,bo nikt go nie dostrzega? Może to złoto to nie złoto,a jedynie piryt...?

Gość lili007
Świat schodzi na psy, coraz rzadziej spotkać można ludzi mających jakiekolwiek wartości w życiu :( seks bez miłości to dla większości już chyba standard, traktują tak intymną sferę życia jak zwykły sport i zabawę :(

Gość kamil1979jgora
nie wszyscy tacy sa ja np. nigdy nie uprawiałem seksu bez miłości

Gość Nandada
Nie można. Uprawiać można ogródek..