Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_przy_tuszy

Czy facet przy tuszy ma szanse u kobiet ?

Polecane posty

Gość czarna zla dziewczynka
ewa, ty umiesz czytac, czy jestes kompletnym debilem? to karolina napisala, ze "kobiety takich uwielbiaja". z jakiej racji wypowiada sie tez za mnie? niech sobie pisze "ja takich uwielbiam", jej sprawa. napisala tez, ze jest z gosciem, ktory ma 183 cm, czyli bez szalu, za to ma 100kg wagi, czyli o 17 za duzo wg mnie -> po prostu to spaslak.

Gość philemonia
grubasy to dno

Gość sama pewnie takim jesteś
albo anorektyczką dlatego tak dokuczasz innym, innej opcji nie ma:)

Gość philemonia
sadło jest ohydne a le kobiet aktora rodziła ma usprawiedliwienie a gruby facet nie

Gość dzieci czesto dziedzicza
Co za naród w Polsce! Jak mozna komus tak dokuczać?! Sama kiedyś przytyłam, bo lekarz kazał zakazał kategorycznie rzucic palenie i skutkiem tego przypłaciłam nadwagą ważyłam 97 kg. Od roku palę i zleciałam do 74, ale z nikogo się nie naśmiewam, bo wiem jak coś takiego boli! Wy tez przytyjecie po porodach, albo z wiekiem i przyjemnie Wam będzie jak ktoś będzie Wam dokuczał ??! To jest tak jak śmiać sie z chorej osoby, a załozyciel tematu moze też mieć zła przemiane materii. Wy sracie co dzien, a sa tacy co 2-3 dni.

Faceci nie maja zwisłych sadeł, ale dziewczyny owszem.

Gość philemonia
baba ma uspraweidliwienie jesli rodziła -ale faceci bywaja w notorycznej ciązy jedzeniowo piwnej

Nie dokuczaj nikomu, bo nie wiesz co Ciebie czeka. Najważniejsze jest zdrowie, kiedyś powiesz to samo. Ja płakałam nad swoja otyłością , a wcale tak nie żarłam jak sobie ktoś może wyobraża. Ograniczyłam cukier, słodze tylko kawe i to płaska łyżeczkę. Miałam też skłonności do tycia, ale 10 lat wstecz ważyłam 50 kg Autorze pij dużo zielonej herbaty bez cukru, z czasem Ci posmakuje.

Gość philemonia
otyłosc polekowa, hormonalna chorobowa jest usprawiedliwiona ale to tylko pare procent -reszta z obzarstwa i lenistwa

Gość Oczywiście, że ma ...
Im większa tusza, tym bardziej zasobne powinno być konto. Ot co!!

a kto ci kazał wpierdalać po rzuceniu palenia? sama jesteś sobie winna, tłusta babo. a ja mam akurat idealne BMI = 20 i skoro sama jestem szczupła, wymagam tego samego od innych. dbam o siebie, chodzę na fitness. każdy tłuścioch zasłania się chorobą. ciekawe, że w obozach koncentracyjnych jakoś nie było grubasów. żryjcie mniej i zacznijcie się ruszać i nagle się okaże, że jednak można schudnąć.

prawidłowa waga dla ciebie to 80 kilo, nie wmawiaj sobie, ze to za mało. Masz otyłość i musisz ją leczyć. Nie jest to otyłość genetyczna tylko rodzice nauczyli cię jeść tuczące żarcie i tyle. Czy się spodobasz jakiejś? Pewnie tak, ale celuj raczej w te co tez mają defekt. Np otyłość

widać po bardzo nerwowym "stylu" pisania, że frustracje to ty tu wylewasz, grubasku :) chrum chrum co tam dzisiaj w korytku? siedem kilo ziemniaków i pół kilo kaszanki, zagryzione czekoladą i lodami? mąż na pewno szczęśliwy, że ma babę, której się tłuszcz przelewa :D zadbaj o siebie wreszcie, a nie wyżywasz się na kimś, kto ma piękną figurę i twarz, której nic nie brakuje. zawiść to złe uczucie, ale przecież łatwiej pluć się przed monitorem, niż ruszyć dupę i schudnąć. :)

poza tym - nie dość, że gruba, to jeszcze głupia do tego: "paszur", "spiertalaj", "flustracje". zamiast żreć, weź się do nauki wreszcie. jak wy w ogóle podstawówkę skończyliście, jak nie potraficie skonstruować poprawnie jednego zdania? system edukacji to jakaś jedna wielka pomyłka...

Gość do czarna zła
Ty to możesz sobie wymagać od siebie swojej rodziny. Haaahaaaa ona wymaga:D

Przepraszam, ale mnie poniosło, a to dlatego, że zazdroszcze koleżankom urody i figury:(

ja na kolesi z taką nadwagą nawet nie patrzę :o ­ masz 2 wyjścia autorze: ­ - schudnąć - wyrwać laskę o figurze grycanki

Żaden facet mnie chce na dodatek poszłam z jednym po pijaku do łózka i mam grzyba. Jeszcze to łysienie plackowate:(

Nie jestem tłusta, bo mam 174 wzrostu i mam jedrne ciało. Nie musisz rzucac wulgaryzmami "zła"

Gość takale
Nie dość, że gruby, to jeszcze głupi? Geny dostarczają ci nadmiaru pożywienia? Jesz za dużo w stosunku do tego co spalasz lub za mało się ruszasz w stosunku do tego ile jesz. Ale odpowiadając na pytanie. Tak masz szansę ale musi być jeszcze głupsza od ciebie, żeby łykła bajkę o genach i nie przeszkadzało jej, że swoim dzieciom przekaże te tłuste geny.

btw 74 kg przy 174 cm wzrostu = brak jędrności, ale pocieszaj się, tłuścioszku. najlepiej zapal sobie, schudniesz :D ciekawe, że ja po rzuceniu palenia nie dość, że nie przytyłam, to jeszcze kilogram schudłam - może dlatego, że nie obżerałam się jak świnia?

Gość kimorrra
jak ma kase i stanowisko -to tabun lasek bedzie ssał mu kuktasa jakananasa

Zła zastanów się nad sobą , a ja nie zamierzam z kimś tak ograniczonym zadufanym mieć nic do czynienia. Ty naprawdę masz jakieś problemy z sobą!. Jeśli glupota mogłaby dzwonic, to nie potrzebowałabyś swojego telefonu. ŻEGNAM.