Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviennnn32

problem z boazeria, pomalowac?

Polecane posty

Gość gość
Wydaje mi się, że pomalowanie boazerii to dobry pomysł, ja mam z ArtCore i myślę, że jeśli cos sie z nią stanie to na pewno ja odmaluję bez zastanowienia.

Gość gość
witaj,ja tez mam boazerie w przedpokoju i na klatce taką panelowa nie prwadziwa drewniana,a jaka ty masz, mam ją13 lat juz i nienawidzę jej,też jej nie chce ale tez nie mam kasy na remont,no wiecjeżeli masz taka jak ja panelową to napewno jej niczym nie malujesz, jeżeli drewnianą to tylko ale lakierem bezbarwnym by ja odświeżyć ,zadnymi kolorami, zauwazyłaś że tu sąreklamy róznych farb i tak ci polecaja, ja mówie nie maluj żadnymi kolorami bo dopiero bedzie to komicznie wygladsać,na zdjeciach i reklamach to wszystko pieknie ładnie wygląda

Gość AsiaBasia238
Też byłam uprzedzona do paneli i boazerii na ścianach, bo kojarzyło mi się to z komuną, ale wpadliśmy z mężem na pomysł odmalowania ich na biało, co dało świetny efekt w skandynawskim stylu. Teraz zastanawiamy się nam kupnem boazerii i wykorzystaniem tego patentu w pokoju gościnnym, przy czym zastanawiamy się nad sposobem mocowania, podobno najlepiej jest na gwoździach, czytałam trochę o gwoździach do boazerii tutaj https://tekstowy.net/co-wiemy-o-gwozdziach-jakie-wybierac-gwozdzie-do-materialow/, ale zastanawiam się czy nie ma innego sposobu, który nie będzie mniej niszczył ścianę pod spodem. Czy ktoś może coś doradzić?