Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

kobiety, jak o siebie dbacie?

Polecane posty

Gość a to nie nie
Chodze na maseczki i masaz twarzy ,uwielbiam to,wiec raczej dla relaksu bardziej. Kosztuje mnie to 70 zl tyg.

Gość Ruda euforia@
to nie nie wiem, wiem, nie mysl sobie, ze zarzucam Ci tipsiarstwo- absolutnie nie. Zreszta tez kiedys nosilam tipsy- tez krotkie, delikatne, tylko czerwone :P. Ale zrez gnowalam z nich. Mowie Ci hybrydy sa 100 razy lepsze od zelu, pod warunkiem ze sa dobrze zrobione, no i z produktow pewnych 2 firm, bo pozostale to badziewie. Wtedy nawet kruche i lamliwe paznokcie sie pod nimi utwardzaja i rosna piekne . Mowie Ci warto.

Gość a to nie nie
To mniej niz papierosy :) wiec dbanie nie jest takie drogie. Wystarczy chciec.

Gość czy to ze nie maluje się
znaczy o zaniedbaniu? mam cere ładną i moim zdaniem nie musze oprócz tego zawsze delikatnie opalona czysta i pachnąca miałam faceta który twierdził ze jestem zaniedbana własnie przez brak makijażu , do dzis jak wspomne o nim to mam jakąs traume

Gość a to nie nie
Sprobuje zatem :)

Gość Ruda euforia@
hybrydowy, to absolutnie nie zelowy i nie tylko do mocnych paznokci, a do wszystkich.

Gość a to nie nie
Wiesz,ze ja tez lepiej wygladam bez fluidow,pudrow etc?? Lekko musne kosci policzkowe rozem , podkresle oczy, delikatnie usta i tyle. To tak na codzien. Bo nie mowie,ze na specjalne okazje nie " wytapetuje" sie mocniej.

Gość a to nie nie
To widocznie musze zmienic pania od paznokci.

golę się wszędzie, włosy myję co 2 dzień, za rzadko sie balsamuję. kąpiel raz na dobę. paznokcie zadbane. pięty mam suche, ale walczę z tym. makijaż zawsze delikatny. plus perfumy. zawsze

Gość a to nie nie
Piekne dobre perfumy musza byc :) bez nich czuje sie nago. I uwazam tez,ze jak pachniec,to czyms porzadnym,bo jesli byle czym,to lepiej nie.

Gość cv ffgvrf
ile mogę to siedzę w łazience,jak ich nie ma np.ale tak to specjalnie robią awanturę o to

Gość Ruda euforia@
ja uwazam, ze brak makijazu, jesli ma sie ladna cere wcale nie swidczy o niedbaniu o siebie. Zreszta... lepiej nie "malowac sie" wcale, niz strzelic make up, ktory szpeci, a niektore kobity to sie potrafia pieknie przerysowac :D Dla mnie tez dobre perfumy sa wazne, dopelniaja calosci :P

Gość You will never know.....
tipsy nigdy nie beda ladne :(niestety :( polecam baslam do paznokci tisane 🖐️ ­ whedif nie denerwuj mnie, jutro rano dzwonisz i sie umawiasz na najblizszy termin, bo ci dupe skopie :P