Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

kobiety, jak o siebie dbacie?

Polecane posty

jakie zabiegi wykonujecie, jak często, jakie kosmetyki, co jest dla was najważniejsze w dbaniu o siebie, urodę, ciało. jakie cwiczenia, sport.iip.

Gość mererelll
ja akurat jestem bardzo zaniedbana , zniszczonbe wlosy z ok 5 cm odrostem, nieogolone pachy i nogi o waginie nie wspomne...... pięty twarde jak kamień nie mogę się jakoś ogarnąć......... w dodatku mam jakas infekcje pochwyyy..........

Gość bhu78nic nowego
ty wyzej masz kolesia?

Gość You will never know.....
uzywam kosmetykow naturalnych :)

mererelll - zrób coś z tą infekcją pochwy i pachami :-P bo to najbardziej mnie poraziło :O

whedif zrob cos ze swoim pisaniem na kafe bo mnie to poraza :O

Gość mererelll
pod pachami jakies 2 cm odrost a infekcja pochwy to juz jakies 6 msc trwa.....nie mam czasu chybaaa

co ci przeszkadza zadbac o sebie?

Gość mererelll
hmmmm troche mi sie niechce, troszke np. nie mam pumeksu, maszynke tam jakas mam, farbe tez by mozna upic.............ale mam male dziecko i mnie wykancza......no i praca

Gość ghrrrhhrr
dochodzę do wniosku, że chyba nie dbam o siebie... Tzn oczywiście dbam o higienę (prysznic 2x dziennie lub kąpiel, zęby 3x dziennie itd) Jednak co poza tym? Krem do twarzy raz lub 2x dziennie, czasem coś mnie natchnie na maseczkę czy balsam do ciała, rzadziej stosuję krem do stóp Przed wyjściem z domu stosuję krem bb i tusz do rzęs, kiedy idę na imprezę/kina itd to dodatkowo maluję się kredką i szminką Ostatnio mnie coś natchnęło i pomalowałam paznokcie u stóp (a robię to naprawdę rzadko) Do tego staram się prawie codziennie pozbywać zbędnego owłosienia. I to chyba tyle... Myślałam, że bardziej o siebie dbam :O

Gość cv ffgvrf
ja bym była zadbana ale nie ma warunków, jestem trochę zadbana

Gość abdcfed
Mam busz na dole,owłosione giry,włochy pod pachami,krosty ropne

nie daj sie pozrec temu niechciejstwu, walcz z tym :( ­ ja co dzien sie myje, wlosy co dzien albo co 2 dzien, zalezy czy sa swieze czy nie, jak wychodze to podklad, krem rano i wieczorem, krem pod oczy, regularna depilacja... tez chyba nie dbam o siebie za bardzo :( zawsze mam co prawda pomalowane paznokcie bo lubie (u rak) i czesto sie maluje (chodzi o jakies cienie)

Gość Ruda euforia@
Dla mnie podstawa dbania o siebie jest higiena. Ponadto jestem wrecz uzalezniona od peelingu ciala i twarzy- co drugi dzien. Oczywiscie balsamowanie, no i mam "chopla" na punkcie depilacji- robie to 2 razy dziennie- wiem, wiem, przesada...ale nic nie poradze, to silniejsze ode mnie :P. Bardzo dbam tez o stopy i paznokcie, wiec manicure i pedicure [przez caly rok, a nie tylko latem] obowiazkowy. Włosy tez musze miec zawsze swieze i czyste, nie ma mowy o jakimkolwiek przetluszczeniu.

Gość mererelll
nawet nie wiecie jaki dyskomfort jak rozmawiam z klientem a tu nieprzyjemna woń łiły

Gość a to nie nie
Ja mam saune w domu,wiec sauna czesto. Raz w tyg kosmetyczka. Fryzjer raz w mcu. Zawsze gladkie stopy i pomalowane paznokcie,zelowe tipsy to podstawa. Mnostwo balsamow,kremow,kosmetykow ogolnie. No i silownia, aqua aerobik.

dlaczego nie masz warunkow? ­ whedif bo siedzisz na kafe i jeczysz, albo wyjdz albo idz do tego pieprzonego psychiatry. egocentryczko :O

Gość Ruda euforia@
makijaz tez jest dla mnie wazny. Wiadomo, na co dzien delikatny, naturaly.

Gość cv ffgvrf
robią mi awanturę w domu jak siedzę dłużej niż 20 min w łazience

Gość ghrrrhhrr
"Ja mam saune w domu,wiec sauna czesto. Raz w tyg kosmetyczka. Fryzjer raz w mcu. Zawsze gladkie stopy i pomalowane paznokcie,zelowe tipsy to podstawa. Mnostwo balsamow,kremow,kosmetykow ogolnie. No i silownia, aqua aerobik. " też bym tak chciała, n może bez tych tipsów :P

You will never know..... - jestem w trakcie umawiania się :(

Gość Ruda euforia@
a to nie nie paznokcie zelowe wyszly juz z obiegu dosc dawno :P nie myslalas, zeby z tego zejsc i przerzucic sie na manicure hybrydowy? trzyma sie dlugo, nie niszczy paznokci no i jest naturalnie wygladajacy:P pomysl nad tym :P

Gość mererelll
musze sie isc chyba umyc;(

Gość a to nie nie
Ale ja mam krotkie,nie jakies migdalowe ksztalty, i z franczem,wiec nawet nie wygladaja na sztuczne a moje mimo diety i witamin, wciaz sa lamliwe :(

Gość Ruda euforia@
to jesli domownikom przeszkadza, jesli dluzej siedzisz w lazience, to wchodz do niej ostatnia, jak juz wszyscy poloza sie spac. Zreszta wiele rzeczy, jak makijaz, manicure, pedicure mozesz robic w pokoju, czy gdziekolwiek indziej

Gość ghrrrhhrr
a to nie nie, może zadam trochę głupie pytanie, ale po co chodzisz do kosmetyczki raz w tygodniu? Na jakie zabiegi chodzisz? I ile Cię to wynosi?

Gość a to nie nie
Hybrydowy to tez zelowy a poza tym na moje kruche paznokcie nie wskazany. Dobry dla pan z mocniejszymi i zapuszczonymi.

Gość mererelll
wy tu o paznokciach a ja mam lile nie umyta.........pomocy;0;0;0;0

Gość cv ffgvrf
właśnie chodzi o to że nie przeszkadza im to tylko robią mi na złość,mam taką rodzinę beznadziejną