Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkocycicyc

wkurza mnie to, ze mam wypominane na kazdym kroku, ze nie karmilam

Polecane posty

Oni pytają po to by wiedzieć jakie witaminy zapisać:) Uwierz, że mają gdzieś jak kobiety karmią, a wiem bo pracuję z 8 ortopedami:) W takim razie współczuje tesciowej, u mnie nikt się nie wtrąca do niczego:) Może czas się postawić i już.

Z blizniakami musialam radzic sobie sama z mezem,nie prosilismy o pomoc rodzicow,czy tesciow To byly moje pierwsze dzieci i powiem ze nerwy byly Przy nastepnych juz bylam o wiele bardzie ogarnieta czy zdystansowana ,aby zdrowia nie szaragc jak przy blzniakach to bylo na poczatku

Gość nestea......
ja też jak byłam w ciazy to nie skupiałam się na temacie kp bo wydawało mi się takie naturalne, że te 6 miesiecy to będzie takie moje minimum. niestety natura dala mi pstryczka w nosa i od poczatku kp było mega trudne i już w szpitalu musiałam dać butle. gdyby nie mama i maż to wpadłabym w mega depresje, ale moje ambicje poszły w kat i najważniejsze bylo to żeby dziecko było NAJEDZONE. nic innego się nie liczyło. w ostateczności najlepszym rozwiązaniem u mnie okazało się ściaganie moich resztek plus mm. co do opinii ludzi to też mnie nieziemsko wkurzało te wymądrzanie, ale ja miałam to głeboko w duuuuupie. i tobie radzę to samo :)

Gość tylkocycicyc
tak ja wiem, ze spytal bo musial, tylko chodzi mi o to jaka zrobil mine gdy powiedzialam, ze nie karmie bo nie karmie. a juz sama siebie rpzeszla matka mojej tesciowej czyli prababcia malego mowiac mi ze MUSZE karmic piersia jej prawnuka (z naciskiem na musze i bardzo powaznie) oraz jak to mam problemy z karmieniem i jak to maly nie chce ssac skoro mam takie piekne brodawki stworzone do karmienia :)

Gość andzia sloneczna
ja z kolei karmie butla ale swoim mlekiem, moze sprobuj odciagac swoje..jak jeszcze masz mozliwosci, a jak nie to sie nie zadreczaj, czasu nie cofniesz

Gość nestea......
po prostu nie reaguj i tyle. albo powiedz wprost ze to twoja sprawa, ale pewnie taka prababka by się smiertlenie obraziła i byłaby większa zadyma ;)

e tam spojrzał na Ciebie, większość kobiet, ktore karmią butlą a chciały piersią czuje sie troche winne wiec sobie dorabiają, ze wszyscy je potępiają. Toksyczna- wspołczuje. Ale bliźniaki chyba rzadko są karmione piersią- nawet jeśli się uda i tak chyba większosc jest dokarmiana.

Gość mamakarmiącapiersia
mireeczkowata dokładnie tak