Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuytryuhgh

ona uważa się za piękna, co myślicie ?

Polecane posty

Gość qw2swy54yu
llliii ale do słownika możesz czasem zajrzeć bo aż oczy bolą od tych byków

Gość llliii
zgaga ty jestes dobra..hehe no wlasnie kciukiem co ty z tymi kudlami robisz ze wygladasz jak mop

Gość llliii
hehehe kciukiem chop chop gdzie sie ukrylas

Maravilha:)🖐️ pianka dziala strasznie na moje włosy, elektryzuja mi sie, uzywam lakieru, i robie jak mowisz czochru czochru albo tapir i sa ok. Ale widzisz, że jestem niedomyta, bo dostali zdjecie z angina. Moze wygladam jak chora, jednak czarne wlosy i blade lico..:)

Gość qw2swy54yu
ja ci kciuk mowie, jeszzcze dorosniesz, nabierzesz stylu i bedzie ci wstyd jak bedziesz patrzyla na te zdjecia

to zamiast lakieru sprobuj z odzywka do wlosow ;) wlosy beda wygladaly zdrowiej a nielad i tak pozostanie :)

llii racja, skoncz z tymi bykami, albo sprawdzaj, piekna istoto pachnąca przez monitor

jesli tapirujesz wlosy to nic dziwnego, ze to fatalnie wyglada... nie umiesz sie czesac

MARAVILHA odzywka to u mnie nr 1. bez odzywki nie wychodze z łazienki. Po prostu kazda pianka tak działa. Lakier najlepiej się sprawdza:) niegroźne mi żadne wichury. Orange- nie bedzie, byłam już nawet opierdolona na łyso i milo wspominam, a jakze wygodnie. Na szczęście szybko mi sie znudziło, bo narodził sie pomysł z tatuażem na potylicy;)

Gość llliii
zgól się na łyso odżywka tu nic nie wskóra

Gość qw2swy54yu
kciuk zobaczysz jeszcze, teraz mloda jestes i glupia. sprobuj olejowania wlosow, nie ma nic gorszego dla wlosow niz silikonowe odzywki.

mam odzywke bez silikonu. naprawdę porzadn a, bo był okres, że sporo rozjasnialam i musiałam je podleczyć bez chemikaliów. nie mam tych fot na kompie, w gimnazjum byłam łysa;) pozniej miałam rozowego irokeza, pozniej niebieskie, rozowe, biale wlosy. i teraz jestem ''noirmalna'';]

Gość llliii
kciukiem a twój luby to jak wygląda

Gość llliii
jak papuga Ara hehe

Gość qw2swy54yu
a jaka to odżywka dokładnie?

Mój facet? blondwłosy z piwnymi oczami, piegusek:) z irokezem. Przystojny facet i zajebiscie szczuplutki. Wszyscy mowia, ze pasujemy do siebie jak siodło do świni i pod wzgledem wygladu i charakteru, ale widocznie przeciwieństwa sie przyciagaja

Gość ale pasztettttttttt
z kciukiem

Maravilha, od zawsze podobno.A miałam być dzieckiem niepełnosprawnym z szaloną 4 Apgar przy urodzeniu. i tak po 13 latach mama miast po szpitalach latac, to po sądach musiała:) kurwa, nie powiem Ci dokładnej nazwy bo cięzka , a nie jestem u siebie, ale w aptece kupiłam kosztowała 43zł. JaK JESTEM U MAMY, TO UZYWAM MAMINEJ ODZYWKI, niezawodnej również jakaś nowa seria z pantene

Gość qw2swy54yu
pantene ma silikony, wiekszosc aptecznych takze

dlatego mówie, ze gdy jestem u mamy z braku laku uzywam pantina, który jest dobrey. A ten apteczny specyfik akurat nie ma. i Zajebiscie pieści moją peruke, dzieki temu łatwiej mi się poddaje i robi sie piekny czochracz:)

Gość hggfytfytfu
kciukiem masz może siostrę blondynkę

Gość qw2swy54yu
pewnie jakis biovax. ale i tak nic nie przebije olejowania.

żaden biovax, jakaś mega popiertolona nazwa jak jakiś ruski antybiotyk na hemoroidy. hggfytfytfu , nie, moja blixniaczka, ma takie rudo-blond z przewaga rudego, a dlaczego pytasz?

Gość wysoka zanetta
Włosy masz okropne. Zaniedbanie poszarpane tandetnie czarne, a ten kolor zupełnie ci nie pasuje

Gość wysoka zanetta
Ty musisz je zmienić bo za pare lat spalisz sie ze wstydu ze wygladałaś jak upiór!

Gość hggfytfytfu
bo mi jedną dziewczynę bardzo przypominasz..tylko że ona teraz mieszka chyba w uk z facetem..myślałem że to siostra

Gość wysoka zanetta
Kręcone włosy, gdy sa zadbane i odpowiednio przyciete są naprawde piekne, moim zdaniem powinnas mieć sredni brąz, i te brwii są odrażajace, a brwii to podobne 30% atrakcyjności naszej twarzy!