Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miętowakrowa

Czy warto rodzić w Wolsztynie?

Polecane posty

Gość pacjentka...............123
tylko tam!! Jak dla mnie najlepszy szpital z oddziałem gin.-poł. w okolicy

Gość mimimiiiiiii
Ja ucieklam do poznania na polną po tym jak mnie wyzwali że na ktg przyszlam -bo to dla nich koszty. Ktg zrobili ale na ich mega starym sprzecie niby było coś nie tak więc mnie chcieli na oddział położyć. Odmówiłam i pojechałam na polną- z maluszkiem było wszystko w porządku a tak mnie w Wolsztynie nastraszyli.

pacjentka...............123 Rodziłaś naturalnie ? Może wiesz jak tam wygląda sprawa znieczulenia zewnątrzoponowego ?

Gość lola6969
ja bede rodzic w sulechowie, wydaje mi sie ze nie ma wiekszego znaczenia gdzie sie rodzi dopoki nie ma zadnych komplikacji, trzeba byc dobrej mysli :) nikt za nas nie urodzi :)

Gość lola6969
moja siostra rodzila w wolsztynie, dala rade i trzy kolezanki tez, nie mialy zastrzezen

lola6969 Damy radę wszędzie:) Tylko nurtuje mnie problem znieczulenia? Jak się do tego podchodzi w takich szpitalach. A jak to jest w Wolsztynie czy w Sulechowie?

Gość mimimiiiiiii
czułam ruchy, ale lekarz kazał mi co tydzień chodzić na ktg od 37tygodnia ze wzgledu na nadcisnienie i kilka innych rzeczy

Gość McPearl
Podnoszę. Może ktoś się jeszcze wypowiedzieć na temat porodu w Wolsztyńskim szpitalu?

Gość gość
też chętnie poczytam opinie chodze do lekarza który tam jest z-ca ordynatora do szpitala mam 40km a przyjmuje w mojej miejscowosci slyszałam tylko dobre opinie na temat tego szpitala i tam mam zamiar rodzić co dobrego słyszałam to położne bardzo pomagają karmic piersią nie zostawiają Cie samej sobie

Gość gość
Puki nic nie wystraszy ordynatora to jest ok.Boją się wszystkich komplikacji