Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynapurzkina

byly chlopak rozpowiada o mnie straszne rzeczy

Polecane posty

Gość dziewczynapurzkina
zrozum to nie byl pierszy lepszy nas laczyla glebokie uczucie

Gość dziewczynapurzkina
co najgorsze tesknie za nim

Gość dziewczynapurzkina
to znaczy głebokien gardło nas łączyło

Gość angiefdr
tak głębokie uczucie, że aż z tej głębokości Cię zostawił? czytasz to co piszesz?

Gość polenka
ja przespałam się z moim dopiero lub aż po roku spotykania się. I nadal od prawie 8 lat jestesmy razem.. Może da ci to do myslenia na przyszlosć:) a tym gowniarzem sie nie przejmuj,olej go i tyle

Gość dziewczynapurzkina
bo go kocham jeszcze wam sie nie przyznalam wlasnie do mnie pisze ze chce sie spotkac

Gość angiefdr
słucham?! to o czym ta rozmowa w ogóle? Nie chciałabym nikogo obrażać, ale jeśli się z nim spotkasz to tylko i wyłącznie potwierdzi to co on o Tobie uważa.

Gość dziewczynapurzkina
byl u mnie i przystawial sie do mnie

Gość angiefdr
to pisze czy był? coś mi tu pachnie prowokacją ;)

Nie wiem,co Was łączyło.Chyba tylko seks i jego głupie słówka,które niestety Ty łykałaś jak młody pelikan.Jakby po 3 m-ch do mnie facet powiedział,że mnie bardzo kocha to chyba bym go śmiechem zabiła..Nie musiałaś się też na wszystko w łóżku zgadzać.Myślałaś,że w ten sposób go zatrzymasz albo udowodnisz swoje uczucia?Dostałaś bolesną nauczkę.Jesteś młoda i bardzo jak widać naiwna.Nie spotykaj się z nim i olej całkowicie.Na plotki nie reaguj,bo tylko winny się tłumaczy.

Gość dziewczynapurzkina
milosc potrafi rozczarowac nikomu juz nexzaufam

Gość dziewczynapurzkina
pisal czy moze wpasc mieszka obok mnie ale go pogonilam

Gość dziewczynapurzkina
zawiodlam sie czytam co piszecie i dociera jaka jestem

Gość angiefdr
Chodzi tylko o to, że nie powinnaś tak robić. Jeżeli facetowi by zależało to by poczekał. Nie spotykaj się z nim więcej, lepiej dla Ciebie.

Gość dziewczynapurzkina
jak teraz mam zyc zeby tak o mnie nie mowili

Gość dziewczynapurzkina
a ktos mnie pokocha

Gość daj gryza czekolady
Jak dasz posmakowac swojej zupki orzechowej to chetnie cie pokocham.

Gość dziewczynapurzkina
mowia ze ladna jestem podobna do dody mam jej styl itd ale teraz moze i z tym klamali

Gość daj gryza czekolady
Poka fote malolato. A powiedz jakie sztoczki umiesz?

Gość atykaj
a kto zerwał i dlaczego? a tak z 2 beczki, po jakim czasie zaczęliście uprawiać sex i jak często i po jakim czasie on ci miłość wyznał.?

Gość angiefdr
nie odzywaj się ani do niego, ani do jego kumpli. i na przyszłość tak nie rób. ja wiem, że z miłości robi się niezłe głupoty, ale to nie buduje związku (na początku)

Gość dziewczynapurzkina
on zerwal ogolnie znalismy sie z widzenia a tak osoboscie to na dyskotece sie poznalismy spotykalismy sie dwa tyg poprosil mnie o chodzenie a seks to nie pamietam gdzies po 3 tyg to bylo pod namiotem

Gość dziewczynapurzkina
sorry zakochane

Gość Asia czer.
A czemu ty się dziwisz że on opowiada o tobie takie rzeczy? Mówi prawdę tylko że jesteś szmata. No bo jesteś. Która dziewczyna małolata taka jak ty daje dupy i chwali się tym co to ona nie robiła? Trzy tyg i seks? Ha ha ha. Faceci tylko czekają na wyrwanie takich pustych dzid jak ty. Puste, łatwe , tanie i robią lody za puszkę piwa.on mówi o tobie całą prawdę. Zaliczył cię twoje gardło i dupe i ma cię gdzieś bo byłaś jego prostytutka. Tyle i taka prawda. Jesteś w sam raz na raz:-) brawo. Rodzice są dumni pewnie z takiej córki.

Gość kiss my rowek
autorko ... widac ze masz 17 lat jestes glupiutka i latwowierna ... uprawiasz sex uwazasz sie za dorosla to zachowuj sie jak dorosla ... i prosze zabezpieczaj sie bo za pare miesiecy napiszesz ze zostawil ciebie z brzuchem ... nie badz taka pusta i nie dawaj sie wykorzystywac... ahh i nie pokazuj facetowi odrazu na co ciebie stac w lozku nie on troche poodkrywa niech sie postara

Gość dziewczynapurzkina
jezu a kazdy z was urodzil sie zaraz z pelnym rozumem wy nigdy nic glupiego nie zrobiliscie

Gość dziewczynapurzkina
ja robie to co chce a wy sie kryjecie a pozniej mazowie zdradzaja

Gość dziewczynapurzkina
to.jak mam byc taka pozadna jak wy co juz moje zycie jest skreslone

Gość kiss my rowek
hmm... nie takiej glupoty nie zrobilam cenie siebie i swoje cialo ja stracilam dziewictwo jak bylam pelnoletnia i nie po 3 miesiacach. z terazniejszym facetem poszlam do loka po 5 i nie pokazalam odrazu na co mnie stac faceci lubia odkrywac teraz po 5 latach jest super mozemy robic takie cuda jak ty przez 3 z tak naprawde obca osoba. nie dziw sie ze siebie wyzywa od szmaty ... zachowalas sie jak szmata... masz 17 lat po 3 miesiach poszlas z nim do wyrka robilas wszystko co chcial a on ci placil tanim kocham cie ... nik nikogo nie kocha po 3 miesiacach moze sie zauroczyc ale nie kocha. sorki

Gość o boze jaki pustak z ciebie :/
posluchaj nikt ci nie kaze byc dewotka ktoras czeka z sexem do slubu ale tania dziwko tez nie ktora ma 17 lat i daje dupy po 3 miesiacach temu kto powie ze ja kocha :/ poznaj faceta zanim pojdziesz sie z nim bzykac. sory ale dla mnie jestes pusta ... to ze ktos nie pcha sie facetowi do lozka po 1-3 miesiecy nie znaczy ze jest grzeczniusi i cacy nawet najgorsza dzieczyna moze miec szacunek do siebie