Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psota8708

Resleksja jajnika i usuniecie guza a miesiaczka

Polecane posty

Gość Psota8708

Hej miała któraś z Was reslekcje jajnika badz usuniecie jakiegos guza jajnika operacyjnie ? A w zasadzie chodzi mi o to czy normlanie dostałyscie miesiaczke terminowo czy sie Wam cos przeciągło .Dzięki z góry za ino pozdro :)

Gość kluskazmakiem
Ja miałam operację 6 tyg.temu guz 10cm usunął mi go z jajnikiem.Miesiączkę dostałam na 2 dobę bardzo bolącą i po 30 dniu czyli wyregulowana.

Gość Psota8708
Moj mial 6cm i polowy jajnika nie mam wiesz co mialam sytyacje ze mi polecialo cos jak miesiaczka ale tylko raz wieczorem a tak to tylko plamialam jak pod koniec miesiaczki i wlasnie nie wiem jak to traktować

Gość kluskazmakiem
jak miałaś tak po operacji to mogło tak być po prostu się oczyszczało, ale wiesz jak byłam w szpitalu lekarz mówił ,że te miesiączki się nie liczą tylko te co po jakimś czasie będą tak lekarz mi tłumaczył ja akurat dostałam następną po 30 dniach.Chyba teraz jak dostaniesz to będzie ta prawidłowa.

Gość Psota8708
No fakt zle napisalam ale Perwersja czaem odpusc sobie bo pomysle ze to uzaleznienie od kafeteri i czepiania sie ludzi ... ;p No wlasnie powinnam miec juz pare dni temu moze bedzie troszke w innym terminie :)

Gość Psota8708
Masz mi coś do powiedzenia na ten temat lub coś wiesz? Bo jeśli nie to wybacz ale nie pomagasz mi ;/

Gość Psota8708
To więc szukaj gdzie indziej błedów. Teraz siedzisz i sie smiejesz ze ktos robi bledy ortograficzne ale wiesz co jak chcesz nauczac polskiego to sie zatrudnij jako nauczycielka na kafe za free na bank Cie to bedzie zadawalalo bo bedzie po Twojemu i juz nikt nie bedzie mial problemow !

Psota, powinnaś podziękować Perwersji. Gdybyś wyskoczyła z tą "reslekcją" w gabinecie u lekarza, od razu przestałby traktować Cię poważnie. Stałabyś się dowcipem dnia w dyżurce.