Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edycja limitowana

mam już wszystkiego dosyć!!

Polecane posty

Gość edycja limitowana

już drugi rok siedzę w domu z dziećmi mąż tylko w weekendy w domu. To znaczy jest a jakby go nie było...mało rozmawiamy za dużo się z dziećmi nie bawi. Wiem że to może mi się tylko tak wydaje że wyolbrzymiam gdybym ja też pracowała było by inaczej. Ale nie mogę iść dz pracy bo nie ma z kim dzieci zostawić więc kolejny rok w domu. No i właśnie przez ten dom też jestem zła. Mieszkamy u jego rodziców a obok postawiliśmy dom teraz zostały nam już wykończenia. Sęk w tym że mieszkamy 2 km od małego miasteczka i nie ma tu pracy dla męża a ja też będę musiała poszukać czegoś nowego. Ostatnio zaczęłam namawiać męża żebyśmy sprzedali ten dom a kupili mieszkanie w bloku w mieście 30 km dalej. Jest to trochę większe miasto łatwiej by nam było znaleźć pracę a on nie musiałby po Polsce się tułac tylko byłby w domu. Ale do niego nic nie dociera mówi że jak zaczął budowę to skończy. Do bloków nie chce bo mówi że niby swoje ale całe życie czynsz trzeba płacić. Mówię mu że po co nam tu dom jak on i tak nie będzie prawie tu mieszkał bo nie ma pracy tu blisko i wogóle no nic do niego nie dociera już niewiem jakich argumentów użyć. Przecież utrzymanie domu też kosztuje zimą ogrzewanie. Co robić?

Gość niestety, jako baba biskupem
piednąć, cicho

Gość edycja limitowana
brawo jak zwykle inteligentną odpowiedź

A dzieci w jakim wieku?? Pisząc ,że nie masz z kim dzieci zostawic, mam rozumiem ,że również nie mozesz sobie pozwolic na znalezienie opiekunki tak??