Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eedarling27

Najpierw chuda laska, a potem gruba baba/ czyli o tym, jak juz zlapie sie faceta

Polecane posty

Gość eedarling27

czy uwazacie, ze wiazac sie z kims, bierzemy tez atrakcyjny wyglad, a potem kiedy cialo sie zmienia, niepodoba nam, to powod to rozstania...

Gość drfkijk
kocham piotrka.k!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jaaaaaa27777777
to świadczy tylko o tym, że w związku nie a miłości, bo gdyby była to zmieniający się wygląd nie miałby znaczenia. Każdy z nas się starzeje przecież...

Gość hyfthfg
starzeć a tyć to dwie różne sprawy jak jest miłość to też jest chęć starania się być ideałem dla drugiej osoby :)

Gość Jaaaaaa27777777
A nie za dużą rolę przywiązujecie do wyglądu? Ok przytyje parę kg i co z tego? Świat się zawali. Ludzie wybierający sobie partnera na podstawie wyglądu od razu są skazani na porażkę. I nie powinno się starać być atrakcyjnym dla partnera, a dla siebie.

Gość hyfthfg
ale ja nie mówię o kilku wyobraź sobie masz faceta ciało niezłe i nagle przytyje do 150 i co, masz ochote na seks z nim?

Gość Jaaaaaa27777777
Miałam faceta, który kiedy zaczynał ze mną być ważył 80kg, po 2 latach 110 i nie miałam z tym problemu. Zawsze można o wielu rzeczach porozmawiać, jeśli dwie osoby naprawdę się szanują i kochają to dojdą do kompromisu. Zwróć uwagę na autora, jest typowym przykładem dzisiejszych gogusiów. Przytyła, czy też się zmieniła no to trzeba wymienić na nowszy model. Eh...

Niewiasta winna podpisać tkzw. gwarancję , że się po ślubie nie rozpasie przez .... długość gwarancji ustalana z klientem pardo kandydatem na męża

Gość znajomaaaaaaa
ja sadze ze nie powinno sie duzo tyc jak sie jest w zwiazku...no pare kg to mozna zrozumiec ale ponad 10 to juz trzeba ruszyc dup i cos z tym zrobic bo facet se znajdzie kochanke