Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Tęsknie za tymi czasami

Polecane posty

Za tymi gdy o godzine 14:00 i 22:00 oglądałem Krople miłości(TV Kraków), później na polsacie o 15:50 była Po prostu miłość a o 19:00 Paloma. Jeszcze wcześniej była dziedziczna nienawiść, miałem wtedy na popołudnie do szkoły :D i oglądałem serial o 8:00. chodziłem do drugiej klasy :D :). Później co było? Alvaro, Luz Maria i Posłaniec szczęścia. 16:45,17:45 i 19:05 :) a potem jakiś serial komediowy :) np. 13 posterunek i miodowe lata albo graczykowie, albo rodzina zastępcza albo świat według kiepskich :)

nastepny dzień rano o 9:30 był posłaniec szczęścia a o 10:30 Luz Maria. Bardzo to lubiałem :)

Potem niecierpliwie czekałem na Fiorelle :) a po posłańcu szczęścia był zbuntowany anioł

Gość cijdscn
też tęsknie za tymi czasami chociaż nie za tymi serialami no oprócz miodowych lat czy zbuntowanego anioła no i paloma, to były czasy chodziłam wtedy do pierwszej liceum kiedy na polsacie leciała paloma, szkoda ze jej nigdy nie powtórzyli

Może kiedyś powtórzą. Paloma i Posłaniec szczęścia były na youtube. To były piękne czasy, w tym samym czasie powtarzali serial dynastia (carringtonowie) ah tam angelina, tu alexis, tam bruna, oprócz tego Sandra i Kevin w życiu jak poker.

Gość nhmhgmjhmmhg
to wy jacyś młodzi jestescie, a ja pamiętam takie telenowele: - Niebezpieczna na tvp3 - Crystal na tvp 3 - po prostu miłość na polsacie, nie pamietam czy poprawny tytuł ale byla tam taka postac jak Eduarda i jej matka Elena oraz Marcelo i Laura i na regionalnym lecial taki francuski serial dla mlodziezy "Moid i pszczoly", byla tam taka laska Lola i wszyscy chlopcy sie w niej kochali

Mogliby te wszystkie seriale powtórzyć! Na jednym kanale. Jeszcze pamietam sąsiadów vs. lokatorów oraz trędowatą Poniedziałek 15:00 - Niewolnica Isaura (1976) 16:00 - Alvaro 17:00 - Z głową w chmurach 18:00 - Słodka trucizna 19:00 - Dziedziczna nienawiść 20:00 - Życie jak muzyka Wtorek 15:00 - Luz Maria 16:00 - Fiorella 17:00 - Cud miłości 18:00 - Brzydula (kolumbia) 19:00 - Gorzka zemsta 20:00 - Kobieta w lustrze Środa 15:00 - Paloma 16:00 - Posłaniec szczęścia 17:00 - Przyjaciółki i rywalki 18:00 - Córka przeznaczenia 19:00 - Biały welon 20:00 - Zdradzona miłość Czwartek 15:00 - Zbuntowany anioł 16:00 - Dziki księżyc 17:00 - Amor Latino 18:00 - Serca na rozdrożu 19:00 - Barwy grzechu 20:00 - Rubi (Cena marzeń) 21:00 - Grzesznica 22:00 - Kachorra to ja Piątek 15:00 - Prawdziwa miłość 16:00 - Zaklęta miłość 17:00 - Serce z kamienia 18:00 - Wieczny płomień miłości 19:00 - Kobieta w lustrze 20:00 - Hacjenda La Tormenda 21:00 - Życia jak czekolada (jakoś tak) 22:00 - Po prostu miłość (serial kolumbijski) 23:00 - Wdowa w bieli Sobota 08:00 - Marzenia nic nie kosztują 09:00 - Kobieta Judasz 10:00 - Ojciec Coraje 11:00 - Niewolnica Isaura (nowsza wersja) 12:00 - Antonella 13:00 - Zemsta, moja miłość 14:00 - Trędowata 15:00 - Życie jak poker 15:30 - 13 Posterunek 16:00 - Miodowe lata 16:30 - Graczykowie 17:00 - Rodzina zastępcza 18:00 - Świat według Kiepskich 18:30 - Świat według Bundych 19:00 - Różowe lata 70te 19:30 - Przyjaciela 20:00 - Duża przerwa 20:30 - Dynastia 21:30 - Pokolenia Na niedziele czekam na wasze propozycje :)

Po prostu miłość oglądałam. Była tam Eduarta i Helena (w rzeczywistości to chyba również matka i córka) Eduarta starała się o dziecko lecz za pierwszym razem poroniła, za drugim urodziła martwe dziecko więc jej matka Helena oddała jej swoje. Na początku Elena była w szoku gdy dowiedziała się o tym że ona i Atilio będą mieli dziecko (myślała o aborcji, jednak urodziła) obie w tym samym dniu urodziły synów i Elena namówiła Lekarza Cezara do wymiany. Eduarta nie mogła mieć dzieci po usunięciu macicy. Marcelo zrobił bliźniaki Laurze. Pod koniec Laura poleciała z Fernandem gdzieś gdzie była Eduarta i Marcelo, w wypadku prawdopodobnie umarła ale jeszcze w ostatnim odcinku dzwoniła z głuchym telefonem do eduarty. Fernando był zakochany w siostrze Marcela Milenie. Leon brat Marcela i Mileny okazał się być synem Atilia.

Gość to było coś
Ja z najwcześniejszych pamiętam Marię z Przedmieścia :D

a pamietacie luz clarita cudowna telenowela na tvp 3 lecialo mialam wtedy 7 czy 8 lat i jakos w tym samym czasie luz maria

E tam smutne. Czemu. Jeszcze pamiętam serial Ja Klaudiusz, sprzed 30 czy 40 lat. Aktor który grał Klaudiusza jest w rzeczywistości gejm. I poza tym dlaczego moje życie jest rzekomo smutne?

to bylo o tej dziewczynce z domu dziecka tam mariela jakas byla natalia pokojowka mariano he he tez tego nie powtorzyli a jeszcze pamietam fiorella albo paulina i paula czy cos takiego

Fiorella wyszła za mężczyzna któremu zostało 3 miesiące życia. Po jego śmierci czekają na otwarcie testamentu Donia Roberta de Mejia Guzman - seniorka rodu, demoniczna i despotyczna. Oraz jej dzieci Patricia, Paula i Kristian. Kristian podkochuje się w Fiorelli ale ona kocha Andresa, syna Caridad i swojego zmarłego męża Andresa seniora. Gdy Caridad zaszła w ciąża, Roberta wyrzuciła te służącą z domu. Dlatego Caridad nie akceptowała Fiorelli. I niszczyła ich związek z pomocą innej kochanki swojego ukochanego Rebeki która chciała usidlić Andresa juniora. W końcu Fiorella zachodzi w ciąże, wokoł niej kręcą się Piczon, Kristian, Luis Miler. Kristian w końcu pokochał Norme, Piczon Sandre ale ona została zabita przez Rebece a Luis w swojej sekretarce Carinie. Caridad pogodziła się z Fiorellą. Diego San Marin i Rebeca zostali aresztowani Garaban, był płatnym mordercą którego wynajął Diego, San Marin go zabił. Barbara która porwała dziecko Fiorelli i Andresa, umarła, wcześniej była zatrzymana przez policje. Na koniec Roberta i Caridad pogodziły się ze wszystkimi a Patricia i Paula mimo braku akceptacji Fiorelli zaprzyjaźniły się znią. San Marin w 175 odcinku chciał zabić syna swojego i patricji, próbował sprzedać nieruchomości Roberty, wtedy otworzyły jej się oczy.

Oj seriale to moje życie a teraz co klan, pierwsza miłość, kiepscy, dlaczego ja, ukryta prawda, trudne sprawy, nieprawdopodobne a jednak i tyle.

Gość gh
teraz tez sa seriale.

Gość biedne dzieci
biedny hiszpanin ze swoim "lubiałem", eeechchch