Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Mi im 24

Dostałam zaręczony pierścionek z kryształkami swarovskiego :(

Polecane posty

Gość Mała Mi im 24

Myślałam że się rozpłaczę :( Nie chciałam nie wiadomo czego ale on kosztował ok. 500 zł :( Nic chcę wyjść na materialistkę ale to ważne było dla mnie.

Gość kolejna, nie ma co
chciałaś pierścionek z brylantem. porażka, cóż za roszczeniowa postawa. tak, jesteś materialistką.

Gość Mała Mi im 24
Nie chciałam pierścionka z brylantem...ale taki którego wstydzić się nie będę.

Gość mnbvcxzasdfg
z pewnoscia dany byl od serca a Ty panikujesz jak dziecko. Ja dostalam z diamentami, i co z tego, skoro sie zgubil ( skomplikowana historia, ale zgubil sie razem z obraczka, tez z diamentami). Tobie jak sie zgubi to nie bedzie az takiej straty ;)

Gość Mała Mi im 24
Nie panikuje. Smutno mi po prostu.

co do tematu ważne są uczucia a nie pierścionek. mozesz go kurcze nawet nie nosić jak Ci sie nie podoba. a co do kryształków to mi sie nie podobająnawet na kolczykach a co dopiero na pierścionkach...

Gość Mała Mi im 24
Patrzę się na niego i mam ochotę mu go oddać wiecie?

Gość mrrrrrr3241
a ja myślałam , że zaręczyny to poważna sprawa, decydujesz się na kolejny ważny krok w życiu . Współczuję facetowi , który ci się oświadczyl , wydał 500 zł. na pustą lalę która tylko pieniądze kocha. Zycie nie polega na drogich prezentach , imprezach dzieci.

Gość szczerze piszac to
wolalabym z cyrkonia :D

Facet wywalił 5 stów na jakiś durny pierścionek, a tobie jeszcze źle? Może i nie chcesz wyjśc na materialistkę, ale wyszłaś. Współczuję facetowi. 1

Gość jamototu.
Dwa razy w życiu byłam zaręczona, pierwszy raz dostałam pierścionek za 300zł :( ale nie powiem, był ładny.... za drugim razem, czyli od męża dostała z brylantem, jest różnica, brylant świadczy o klasie mężczyzny, to jest wyjątkowy pierścionek na całe życie,

Gość uoiop99999
napatrzyly sie dzidy na amerykanskie filmy i brylanty im sie snia

Gość Artur - prawiczek, lat 27
Dlatego nie warto poświęcać się kobietom i obdarzać je uczuciem, bo im i tak chodzi tylko o kasę :/

Gość uoiop99999
brylant świadczy o klasie mężczyzny, ------------------------ :D:D:D tego jeszcze nie slyszalam o klasie mezczyzny swiadczy brylant, mysle ze facet nie ma zadnej klasy skoro z takim pustostanem sie ozenil

Gość a ja myślałam że liczy
sie sam fakt zaręczyn, a nie to jaki pierścionek sie dostanie. od razu muslisz o tym żeby sie chwalić nim? pusta jesteś.

Gość jamototu.
uoiop99999 - żal ci dupe ściska, pewnie facet traktuje cie jak szmacisko, albo nie masz go w ogóle, współczuje

ja to bym się cieszyła jakbym dostała nawet pierścionek za 80 zł..taki by mi wystarczył..liczy się gest i uczucie..

Gość Mała Mi im 24
Dostałam pierścionek zaręczynowy za 500 zł a sam sobie fundnął na allegro telefon za 1278 zł :( I sorry ale czemu mam nie czuć się rozgoryczona?

Gość mrrrrrr3241
jejku ja dostałam pierścionek za 70 zl bo na droższy się nie zgodziłam, jestem 8 lat po małżeństwie i jestem szczęśliwa , bo nie przeliczam wszystkiego. Teraz panienki chcą bogatych , pięknych facetów ale same puste lale . Współczuję wam chłopaki

Gość autorka materialistka
pomysl, ze sobie obraczki juz wybierzesz jakie chcesz :D a pozniej wy sie dziwicie, ze facet zwleka z zareczynami bo chcecie piersionek za kilka tysiecy zl ;/ a jak dostajecie za pareset zl to wielki foch ;/

Gość jamototu.
to jest jeden z elementów i stuacji, które świadczą o klasie mężczyzny, widze że dla niektórych trzeba dłumaczyc jak debilowi...

Gość Współczucia dla niego
Ja dostałam pierścionek za niecałe 2 stówy,myślę,że jakieś 150 zł kosztował a byłam szczęśliwa i dumna:) Miesiąc temu wzięliśmy ślub i piękne obrączki i świetne wesele wynagrodziły mi skromny pierścionek:) Nie zadręczaj faceta,szczerze mu współczuję.

Gość beeeka z tępych dzid
chyba o kasie mężczyzny, a nie klasie :D🖐️ gdyby moja "narzeczona" zareagowała w podobny sposób jak autorka to natychmiast zerwałbym zaręczyny oczywiście pomijam fakt, że ten temat to prowo :classic_cool:

Gość brylantowaaaaaaaaaaa26
A Twój facet z tych biednych czy raczej z tych skąpych?

jamototu. nie każdego faceta stać na to by wypieprzał kilka tsięcy na piersionek np. mojego, a skoro dla Ciebie świadczy to o klasie mężczyzny to znajdź se 70- latka bo tacy są bogaci.

Gość wellon
a skąd wy wogóle wiecie za ile był wasz pierścionek? Ja dostałam ładny, taki w moim guście, wiem, że wybierany zgodnie z moimi upodobaniami. PO co i niby jak miałabym sprawdzać cenę i jakoś kamieni, kryształków. Wogóle o co chodzi???

Gość brylantowaaaaaaaaaaa26
08:39 [zgłoś do usunięcia] Artur - prawiczek, lat 27 Dlatego nie warto poświęcać się kobietom i obdarzać je uczuciem, bo im i tak chodzi tylko o kasę :/ heh wiadomo dlaczego prawiczek;P a z takim podejściem zapewne ten stan długo się nie zmieni:))