Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Mi im 24

Dostałam zaręczony pierścionek z kryształkami swarovskiego :(

Polecane posty

Gość estrella_damm
Gdyby mój facet wyjechał mi z jakimś drogim pierścionkiem nie byłabym zadowolona, że wydał masę pieniędzy na błyskotkę, którą pewnie i tak będę trzymać w szufladzie - bogaci nie jesteśmy. Ale rozumiem, osoby lepiej sytuowane mogą mieć wyższe standardy. Właściwie, gdybym miała wybierać, wolałabym chyba dostać zaręczynowe kolczyki, bo to jedyny rodzaj biżuterii, który czasami noszę. :p

Gość myszeksss
a moim zdaniem są siebie warci - on się zachował słabo i to jakiś burak co wywala dziką kasę na telefon a ona to pusta dziunia co płacze i szuka pierścionków po necie. Idealnie się dobraliście, szczęścia życzę :P

"cena naprawde nie gra roli, licza sie intencje." skoro cena nie gra roli a licza sie intencje to czemu nie kupi lepszego pierscionka? bo zydzi, bo dla niego pierscionek i te cale zareczyny to bzdet. faceci tak juzo maja, to tez prawda. ja bym sie nie zalamala gdybym dostala jakis bzdurny tani pierscionek, dla mnie nie jest wazny pierscionek, nie musze sie nim chwalic przed kolezankami, po prostu bym go nie nosila i juz.

skoro cena nie gra roli a licza sie intencje to czemu nie kupi lepszego pierscionka? a po co wyrzucac kase za zbedny przedmiot? czemu dla was ten pierscionek jest tak zyciowo wazny? przeciez to tylko rzecz, martwy przedmiot!

no to juz lepiej nic nie kupic niz wyrzucic kilka stow na jakis badziew.

no ale jak facet nie kupi nic to go baba zadziobie...

Gość Kobitka co wie
Chyba wolalabym nie dostac pierscionka niz zostac obdarowana jakims tanim badziewiem zeby uczcic tak wazna zyciowa decyzje. Oczywiscie ze kobiety mysla materialnie - jesli by nie myslaly materialnie to moga sie pozegnac z maciezynstwem chyba ze chca klepac biede z niezaradnym mezem i glodnymi dziecmi, albo jeszcze lepiej zostawic trzymiesieczne dziecko z wredna tesciowa i wracac biegiem do pracy bo maz nie wie jak zapewnic byt rodzinie. To chyba jasne? Kochani rodacy widze boja sie spojrzec prawdzie w oczy. A taki pierscionek jest symboliczny - jesli nie chcecie sie wysilic na taki ktory waszej zonie przetrwa do konca zycia, to sie nie wysilajcie w ogole.

Gość ahahahc
Trzeba być walniętym i niezłym materialistą, żeby dostać pierścionek i sprawdzać jego wartość w internecie. Jak Ci nie wstyd? A narzeczonemu współczuje takiej kobiety.

Gość dla swojego swietego spokoju
oddaj mu pierscionek i powiedz dlaczego. a za maz za niego nie wychodz. nie doroslas jeszcze do tego

Gość ImperatorkaMonique123
Tak, nosiłabym :) Do życia podchodzę z dystansem i humorem, a moja stylówa jest bezbłędna ;) W życiu są naprawdę ważniejsze rzeczy i sprawy niż cena pierścionka, jego wygląd i szpan przed koleżankami.

Gość tnfghnfxhgn
boze, takie problemy masz, a ja czekam ponad 4 lata na oswiadczyny i nic... nawet pierscionek za 100 zl by mnie uszczesliwil, tylko inicjatywy z jego strony brak. zamiast sie cieszyc, ze ktos chce z toba zycie spedzic, to cyrki odstawiasz. dziwni ludzie sa