Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciagle nie wyspana

Czy wy mamy spiac np. Od 23 do 6 sie nie wysypiacie?

Polecane posty

Gość Ciagle nie wyspana

Ktoras tak ma?? Moze cos nie tak ze mna? Dopiero jak do 8 pospie to normalnie funkcjonuje:(

Gość gdsgdsdgsgdsgds
od 23 to ja 2 razy karmie.. dzis diabel maly co 2 godziny i to setke mleka zjadl. smoczek wyplul.chcial troche i co 2 godziny. dodam ze w dobry dzien je 23,3,7!wtedy ja spie od 23 do 7 a o 3 karmi chlop dzis 2,4 w tym od 4 ja juz nie spie

Gość bedwyn
Nie wysypiamy się, na dodatek spię bardzo czujnie i każdy szelest mnie budzi. od lat nie zdarzyło mi się, abym pzrespała całą noc. :(

Gość na 10 tysiacach zarobisz
nie jestem mama ale spie od 22 do 5 i sie wysypiam

Gość Ciagle nie wyspana
Moj juz daaaaawno spi od 22 do 7. Ja w nocy sie nie budze. Maly ma 17msc. Poprostu mi sie az kreci w glowie jak wstaje o 6 i jak np. Teraz zamkne oczy to na stojaco jestem gotowa zasnac.

Gość ja bym się nie wyspała
dlatego chodzę spać najpóźniej 22:30 ale zwykle 21:30 albo z dzieckiem po 20 ;) wstajemy o 7 czasem przed czasem po i nie mam problemów ze wstawaniem, o 6 rzadko się zdarza żeby mi syn się budził, my siedzimy w domu nie wiem jak będzie jak zacznie się przedszkole. Wolę iść wcześniej spać niż chodzić przybita do południa.

Gość My kładziemy się
Najpóźniej o 21.00 a na karmienie wstajemy np dziś 1.00, 4.00 i 8.00 rano. Są pewne odchylenia od tego ale z reguły tak to wygląda. I jestem niewyspana, w ciąży Spałam 2/3 doby a teraz dopiero się zaczęło.

Gość Ciagle nie wyspana
U mnie to wyglada tak zwykle ze maz ma na 7 do pracy. O 6 jak wstaje to ja zawsze ale to zawsze sie budze. Tez mam czujny plytki sen. I jak on wychodzi za 15 siodma do malego caluje mnie i maly za 15 minut sie budzi. Wieczorem potem tez nie moge szybko zasnac(jakies pol godziny mi to zajmuje)

Gość mama 3miesięcznego malca
mój mały jadł 23, 2, 4 i było po spaniu. Nie wysypiam sie komplwtnie, ale 7 godzin bez przerwy chyba by mi wystarczyło, marzę o tym :)

Gość mama 3miesięcznego malca
a mój "wstaje" o 4, czsem przed 5 :( śpi od 20

Gość Ciagle nie wyspana
Czesto sie zdarza ze maly o 21 spi juz. Wtedy ja o 22 zasypiam i to samo jest. Tez chodze jak potluczona.i ciekawostka- Jak czasem sie zasiedze do 24 i spie do 8 rano to jestem lepiej wyspana iz 22-6.

Gość khianka
moja ma dopiero 3 tygodnie, i karmie ja o 22 i o 3-4 na spiocha, wstaje o 7.20 ze wzgledu na inne dzieci...i wysypiam sie...

Gość tak mam.
chyba ze ide spac o 9 razem z dzieckiem to wtedy ok.

Gość miaiamiaiaa
maz wstaje po 6 i ja sie budze. wychodzi do pracy przed 7. corka ma prawie cztery latka. wieczorem zasypia u siebie ale w nocy wedruje do nas i spi na 2. i juz nie klade sie spac po na 8 zaprowadzam corke do przedszkola. ja jem snaidanie i musze polozyc sie na h bo niewyrobie. a spie ok. 6 h na dobe. obiad mam z wczoraj i nic do zrobienia oprocz mymycia podlog. wiec dzis mam luz.

Gość gdsgdsdgsgdsgds
mnie budzil dzis chrapiacy chlop.

Gość andjbhcdfevbgfcvrgfvr
Bo wszytsko zalezy od diety, jesli jemy zdrowo, lekko to nie potrzebujemy aż tak dużej ilosci snu.

Gość Ciagle nie wyspana
Nie jem nic smazonego, w panierkach i białego chleba. codziennie sok z sokowirówki po Dużej szklance na głowe, codziennie zupa bądz obiad obowiązkowo z surówką.Diete mam w pożadku waze tez ok 56kg przy 165cm. Zmierzyam ciśnienie i chya tu jest pies pogrzebany; 3 pomiary co 3 minuty: 108/67 112/69 109/68 Przy tym puls 90-92 -mierzyłam w spoczynku siedząc przed tym z 3-4 minuty na łózku.

Gość Ciagle nie wyspana
o boże porządku*:O:O

Gość dobre masz ciśnienie
a tarczyca jak?

Gość Ciagle nie wyspana
To już nie wiem :(:(

Gość xcdfv
ja mam to samo. Ale u mnie też ciśnienie takie, ze ledwo ledwo. no i niedoczynność tarczycy. przebadaj się, bo może to głębszy problem

Gość A może.......
To zależy jakie macie ciśnienie na co dzień. Ja mam podobne ale to jest dla mnie norma. gdy w ciąży miałam 130/90 to już było u mnie bardzo nie dobrze.

Gość Ciagle nie wyspana
Ehh może taka moja uroda :(

Ja też, tak jak autorka, najlepiej funkcjonuje, gdy śpie do 8 i nie ma za bardzo znaczenia, czy polożę się o 21 czy o 24. Po prostu 8 to moja godzina. Ponieważ starsze chodzi do przedszkola, wstaję po 7. Zawsze ciężko mi sie rano zwlec. Dlatego uwielbiam weekendy :-D

Gość justek76
ja całe zycie spałam 4 godziny na dobę taki organizm a teraz mam jeszcze ząbkowanie w domu to nocki mam wyjęte ale poza tym moje dzieci zawsze dały mi odpocząć w nocy któraś z pań napisała o diecie- bardzo wżne jest żeby nie najadać się na noc i jeść lekkie rzeczy i wyciszyć dom na noc wyłaczyć tv przewietrzyć na noc pokój i wyciszyć się powodzenie życzę

Gość Sezon na jagody
ja jestem 2 tygodniową mamą z córcią co to nie śpi praktycznie 5 h w porze nocnej...praktycznie śpię może pół h w godzinach od 12 do 5 rano, potem zasypiam do 7,8.. gdy mam kryzys już porządny. Rano o tej 7,8 wstaję i zaraz się zbieram w sobie i cały dzień jestem na nogach i dosyć wysokich obrotach....czyli 4 h snu na dobę na razie mi wystarczają i nie mam jakis odlotów hehe

Gość bedwyn
Ja wiem, że u mnie jest problem nie w długości snu, a w jego jakości. Budzę się kilka razy w ciągu nocy, bo kot chrupie jedzeniem lub syn uderzy w barierkę łóżka. Dobrze, ze mieszkam w cichym miejscu, bo w centrum już absolutnie bym nie zasnęła.