Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla panna mloda

Ślub i wesele. Piękny dzień czy koszmar?

Polecane posty

Gość dziewczyna ratownika98
witam temat jakby specjalnie pode mnie:) Droga autorko i osoby wypowiadajace się, niestety musze stwierdzic ze mam podobnie. Wstydze sie i kamery i aparatu, dlatego u mnie kamery nie będzie. Natomiast fotograf owszem, zmagam sie z tym ale nie miec zadnej pamiątki to troszke nie fajnie. tym bardziej ze taki dzien to przewaznie raz w zyciu sie ma, nie no nie przewaznie bo Koscielny to tylko raz:) Mam duze kompleksy,ktoras napisala o krzywych zebach.. słuchaj ja mam krzywy zgryz:( A slub za 10 miechow, wczesniej nic z tym nie zrobiłam i głupia byłam, teraz żaluje, przed ślubem nie chce załozyc aparatu ale od razu po ślubie to zrobię. Oj na pewno! Przez to że mam taki zgryz to nie usmiecham się szeroko że widać mi zęby no i ogolnie strzelam dziwne miny:(:(:(:( Mimo tego chce sie cieszyć tym dniem. Fotografa juz mam, ale jeśli ktos ma chec polecić mi jakas wizażystkę super to prosze o namiary:) Mysle ze nie jedna skorzysta - Warszawa:)

Gość Natalia9912
Dziewczyno Ratownika jesli moge ci cos doradzic.. wez kamerzyste. Zdjecia sa piekne ale nie oddaja tak tego dnia. Tez mialam miec samego fotografa ale w ost chwili zmienilam zdanie. Mimo iz bylo mi ciezko bo placilam z mies na mies kiedy odebralam plyte to obejrzalam od dechy do dechy i z rodzina plakalam ze smiechu ogladajac.Sama nie robie idealnych min;) Duzo rzeczy nie pamietalam z wesela i gdyby nie plyta to nawet by nie wiedziala co sie dzialo. A uwierz mi... Napewno jestes piekna skoro Twoj narzeczony Cie wybrał;) Upniesz włoski, umaluja Cie i napewno bedziesz najpiekniejsza tego dnia :)

Ojej ojej dziekuje za miłe słowa Natalio:) wybrał mnie bo mam zaje*isty charakter;) nie skromnie powiem :P nie no żartuje, ale sądze własnie ze dużo nadrabiam charakterem. Nad kamerzysta hmmm no moze jeszcze porozmawiam z narzeczonym, ale myslę że zrezygnujemy, chodzi tez o koszt.Tym bardziej ze przed naszym weselem mamy jeszcze 2 inne, na ktore sie wybieramy. Dodatkowo mieszkamy razem wiec jeszcze biezące wydatki chyba nie damy rady ze wszystkim. :(

Gość wiem co czujesz autorko
moge dac ci namiary na dobra wizazystke :) sama bede korzystala z jej uslug, ale nie wiem czy moge na forum podac linka czy numer tel.

w galerii slubne - jest nawet moja znajoma ktora korzystala z jej uslug. Wlasnie zauwazylam, ze zostala dodana do galerii to ta dziewczyna z woalka w 3 rzedzie http://www.agaskowron.com/galeria/wedding/#!wp-prettyPhoto/6/ na slubie naprawde miala ladny makijaz i trwaly. Widzialam na zywo i na masie innych zdjec z tej uroczystosci.

Gość Natala9912
Powiem tak.. my robilismy wesle z mies na miesiac no i tez bierzace wydatki. Ale jak odebralam plyte to nie zalowalam.Tez na poczatku nie chcialam ale zrobila bym to jeszcze raz. Tym bardziej ze wielu kamerzystow np u mnie bral 200 zaliczki a 1000 po odebraniu plyty czyli po ok 1.5 mies

Pani Agata ma rzeczywiscie bardzo ładne zdjęcia w portfolio. Dziękuje za namiar, bede brała pod uwagę:)

Gość dorociczka
a skąd jest pani Agata,bo na stronce nic nie pisze

Pani Aga to chyba Agnieszka, nie Agata:) Dziala w Warszawie, Radomiu i pewnie okolicach tych miast w naglowku jest napisane http://www.agaskowron.com/ co jest plusem jest ona nie tylko wizazystka, ale i stylistka fryzur. Dojezdz do domu klientki wiec nie trzeba tluc sie po miescie.

Gość gość
Dla mnie to był najpiękniejszy dzień w życiu. Sala Sarah Kuklice zapewniła nam doskonałe warunki do zabawy i czczenia tego dnia

Gość gość
To jest w sumie zależne od wielu czynników. Chociażby od tego, jaki zespół zagra na waszym weselu. Ja sam miałem ten zespół http://kawkamusicband.pl i muszę przyznac, że dzięki nim ten dzień był naprawdę cudowny.

Gość gość
piękny dzień, dzięki dj jonny's :) wesele super wyszło!