Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokladnie tak , nie narzekaj

Gdzie kupujecie dobre mieso w Londynie?

Polecane posty

Gość dokladnie tak , nie narzekaj

Zastanawiam sie czy mozna tu gdzies dostac takie mieso jak w Polsce w skl;epie miesnym. mam dosc juz nawet patrzenia na te pudeleczka ladnie zapakowane, chcialabym kupic jakas poledwice , cielecine na kg mieszkam na sw

Gość fghghjhjkhjkhjl
Mieso kupione tutaj nigdy niebedzie smakowac tak jak Polskie. Sa sklepy Butcher tam mozesz sobie kupic na wage ile chcesz.Sa tez markety gdzie mozna dostac ladne miesko.

Gość do si-xa
U rzeznika na mojej ulicy. Mieo jest dosyc dobre, choc drozsze niz w supermarketach.

Gość ja dziewczyna doradzam Ci
a moze jakis post code poprosze?:)

Gość gotujejajka
sw20 8nd - miejscowy rzeznik (choc nie wiem gdzie Ty mieszkasz, pewnie jest jakis blisko Ciebie).

Gość jak sie nazywa to miasteczko?
Cielecine mozesz tez kupic przez internet - ceny calkiem przyzwoite - polecam www.alternativemeats.co.uk - zreszta maja tam wszystkie gatunki miesa, lacznie z filetami z krokodyla czy kangura :) Z tym ze przesylka droga, 9 funtow,ale to juz ze wzgledu na to ze mieso przychodzi w hermetycznym pojemniku, zamrozone i opakowane lodem wiec musi byc szybko dostarczone. Cielecina rzadko pojawia sie nawet u rzeznika wiec na to bym az tak nie liczyla- u mojego lokalnego maja tylko steki, a przez net moge zamowic praktycznie kazda czesc - nawet grasice.

Gość jak sie nazywa to miasteczko?
Nie zgodzilabym sie z tym ze mieso kupione tutaj smakuje inaczej. Ja kupuje swieza swinke od miejscowego rzeznika, przy mnie odcina ratki na galarete, odkrawa nogi z kurczaka i dzieki mnie....zyskuje nowych klientow bo kazdy mowi jakie pyszne mieso, gdzie kupilas? :D Z tym ze to nie Londyn, to kraina farm i zdrowej zywnosci ;)

Gość wredniucha05
ryby łowi mój mąż wieprzowiny jemy mało, więc kupuję tylko trochę w marketach kurczaki tylko organic wołowina tylko od Arabów

Gość Kobitka co wie
Chadwick w Balham High Road jest ok, maja w miare dobre zaopatrzenie i przyjmuja zamowienia jesli czegos akurat nie maja.

Gość do jak sie nazywa to miasteczk
Nie wiem po jakiego wyjezdzasz tu ze swoim rzeznikiem skoro topik jest o Londynie? :O

Gość wieprzek poszukiwany
ja szukam dobrego rzeznika we wschodnim londynie, okolice stratford, leyton...tutaj same oblesne sklepy halal w ktorych mieso smierdzi na kilometr

Gość Lucjusz26
Do wredniucha , Hejka. Czy mozesz troszke wiecej napisac o tym gdzie i jak twoj maz lowi ryby? Podejzewam ze lapie w morzu... ja wlasnie zaczynam przygode z wedkowaniem. Mieszkacie w Londynie czy gdzies blizej wybrzeza. Ja niestety w Londynie wiec wyjazd nad morze to zawsze duza wyprawa. Daj znac prosze. Pozdrawiam

Gość pasi-konik
a z calkiem z innej beczki, mam taka prosbe do osoby ktora jest w londynie, no- jesli to mozliwe, nie sprawi duzo klopotu, prosila bym aby ktos poszukal w ksiazce telefonicznej - telefon do mojego wujka ktory wyjechal jak byla wojna, ozenil sie w londynie, ma dzieci ale one nie mialy nigdy ochoty przyjechac do pol.- wujek byl kilka razy, ale dzisiaj sluch o nim zagina, jest juz dosc stary- no mysle ze jest jeszcze ,maja typowo polskie nazwisko, czy ktos by sprawdzil ???

Gość tgrdtghfghgg
haha ta strona ladne bujdy :D:D wpisalam swoje nazwisko i pokazuje jekis osoby ktore niby maja mieszkac ze mna :D:D jak nie zaplacisz to nie dostaniesz zDNEJ informacji..poza tym wiekszosc ludzi ma zastrzezone wiec zaplata to jak wyrzucenie w bloto.

Gość pasi konik
ja jestem w niem. kazdy moze dac nazwisko i wychodzi nr. telefonu, zastrzezony bywa adres najczesciej,-- a nie ma ksiazki telefonicznej ?

Gość anciapnciaaaaii
a skad wiesz ze dalej mieszka w londynie?? poza tym nie ma jednej ksiazki telefonicznej na LONDYN!!!!! lndyn sie dzieli na councile i wlasnie w nich sa ksiazki telefoniczne :P:P wiec powodzenia z poszukiwaniem

Gość anciapnciaaaaii
nie ma ksioazki telefonicznej na caly londyn :P :D:D

Gość pasi-konlk
ja nie wiem czy w ogole jest, jego nazwisko - moze miec -jego zona z ktora sie tam ozenil i mial chyba 8 corek,tez maja to nazwisko-moze-a mieszkal kiedys-przed 30- laty w samym centrum, tak slyszalam od rodziny jak jeszcze mieli kontakt, przy lub nie daleko placu ( nie napisze prawidlowo tylko tak jak wtedy slyszalam) o nazwie jakos tak -pikadilli- nie chce byc smieszna bo nie znam ang. -mieszkal w takich domkach nie duzych przyklejonych do siebie,wydaje mi sie ze czerwonych, czy wie ktos jak zdobyc telefon ?

Gość gość
Wujek google pomoże wystarczy poszukać i znajdziesz np coś takiego http://www.sofimeat.co.uk/home,2,oferta.html A w centrum nie pamiętam dokładnie gdzie ale byłem na mięsnym markecie o 4 rano i było wszystko i ceny super

Gość gość
Śmiało możesz kupować na freedelikatesy.pl - polskie, ekologiczne mięso i kurierska dostawa w specjalnej paczce chłodzącej. Ja tak robie, cenowo wychodzi super!