Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiramisue

Kto chce ze mną zjeść TIRAMISU ???

Polecane posty

Gość ja ja ja i ja
skoro uczysz się zawodu, to jestem starsza ;) no chyba, że wieczny student..? :D

Gość ja ja ja i ja
mam 40 lat

Gość Tiramisue
Uczymy się całe życie miś ;) Gdy będę na emeryturze też będę się czegoś tam uczył. Może poznawać świat jak będziemy podróżowali ;)

Gość Tiramisue
Komedie romantyczne ;) Też lubię. Oglądałaś polskie " Nie kłam kochanie" ? ;)

Gość ja ja ja i ja
jasnowidz...czy co..? ;) to na górze, to nie ja :) ale niewielka pomyłka :D

Gość ja ja ja i ja
chyba nie oglądałam :( przynajmniej nie kojarzę...

Gość Tiramisue
No dobra, jeśli to nie podszyw pisał to faktycznie masz troszkę więcej doświadczenia życiowego ;) No ale nie patrz na to :D Jestem trochę zaskoczony, że trzymasz taki styl ;) Niby całkiem sporo dojrzałych kobiet potrafi kokietować, gustownie się ubrać ale i tak zawsze każda kolejna wzbudza we mnie podziw. Może jednak lepsze wino zamiast tymbarka ? ;)

Gość Tiramisue
W wolnej chwili możesz obejrzeć sobie. Jest wesoło i bardzo śmiesznie. Na końcu można się popłakać, to haczyk na tych bardziej wrażliwych ;) Z resztą ... włączę teraz i obejrzymy razem. Fajnie będzie nam się tulić przy takim romantycznym filmie.

Gość ja ja ja i ja
wiesz...zapowiadasz się nieźle...;) wprawdzie już nie dla mnie :) ale trzymaj ten styl, poczucie humoru i bądź dla kobiet zawsze taki miły! ;)

Gość Tiramisue
A tak w ogóle to Kacper jestem ;)

Gość ja ja ja i ja
bardzo mi miło :) ja jestem Asia :) lubię pożartować z młodymi, w niczym mi to mam nadzieję nie ujmuje:)

Gość ja ja ja i ja
i uwielbiam deser na który zapraszałeś... :D

Gość Tiramisue
No jeśli ktoś mnie już ubiegł to nie ma co ale jeśli nie to warto próbować ;) Zawsze wolałem rozmawiać z dojrzalszymi kobietami niż z dziewczynami. Te drugie jakieś takie puste są :( Kiedyś było inaczej, lepiej. Mam 25 lat :D Hehe. Do kina możemy zawsze wyskoczyć. Kilka razy byłem z Twoimi rówieśniczkami ;) Zawsze było pięknie ...

Gość Tiramisue
Słodkości można jeść byleby nie przesadzać. Widziałem twoją wróżbę na kapslu z tymbarka. "chwilo trwaj dłużej". No i co ? Zostajesz na ten weekend ;)

Gość ja ja ja i ja
eh piękny masz wiek :) ale nawet się nie obejrzysz... i będziesz w moim..:( korzystaj więc z życia w mądry sposób :) obyś nigdy nie musiał się śmiać jak ja...przez łzy...:)

Gość ja ja ja i ja
rozbrajasz mnie...:D nigdy się tak nie zapomnę...;) choć mówią..."nigdy nie mów nigdy...";)

Gość Tiramisue
Tak, lata lecą szybciej niż by się chciało. Grunt aby nie stać w miejscu i wtedy wszystko jest ok. W mądry sposób ciężko jest życie przeżyć ale można. Rózne drogi prowadzą do szczęścia. Jak się nie da na skróty to mozna się pomęczyć na obkoło ;) Warto. A co z tymi łzami Asia ?

Gość ja ja ja i ja
łzy wyschły...:) puściłam w niepamięć..:) pozostała nauczka;)

Gość Tiramisue
Tak ! Nigdy nie mów nigdy ! Stare sprawdzone przysłowia i choć proste to jednak genialne. A co do zapominania się ? Jak nie teraz to za 20 lat. Alzheimer atakuje :D Nie no, to było głupie :( Nikomu nie życzę bo to jednak jedna z trudniejszych chorób. Taka zagadka dla Ciebie : Która choroba jest gorsza : Alzheimer czy Parkinson ? ;) Odp : Alzheimer. Zawsze lepiej trochę wylać niż zapomnieć wypić :D

Gość ja ja ja i ja
muszę Ci powiedzieć, że jesteś bardzo dojrzałym facetem i aż mi wstyd, że ja tak "małoletnio" się zachowałam :D ale u mnie duch wiecznie młody :D , nic na to nie poradzę ;) Lubię pożartować nawet z o wiele młodszymi :)

Gość ja ja ja i ja
dobre! :D podoba mi się Twoje poczucie humoru i to że jesteś wrażliwy facet :)

Gość Tiramisue
Hehe ;) No i taka postawa mi się podoba ;) Coś ci wyjdzie to się ciesz, coś zawiedzie to wyciągnij wnioski. Nie ma co się martwić ;) Każdy z nas musi wejść pod górkę aby móc później z niej sobie zjechać ;) Asia ... nawet nie wiesz jak mi się podoba to imię ;) Asia, Ania i Basia. To moje ulubione

Gość ja ja ja i ja
miło mi :) to bardzo popularne imiona w "moim wieku" :D

Gość ja ja ja i ja
za to Twoje brzmi dla mnie egzotycznie ;) takich imion dawniej nie dawano :)

wetnę się w gadkę, ale ja mam kremówki pyyyszne, i zrobiłam je sama :D Wy tu przy wirtualnym tiramisu ( sama robię pyszniejsze niż w niejednej cukierni) a ja mam całą blachę dla siebie :D🖐️

Gość Tiramisue
od dawna na kafe ? ;)

Gość Tiramisue
Kacper, no tak. Ale są jeszcze bardziej egzotyczne ;) Najśmieszniejsze jakie widziałem w kalendarzu to : Zdzibor i Mścisław :D Niezłe choć prostsze są też : Felek czy Stefan :D

Gość ja ja ja i ja
wiesz...że nawet tak :) aż się sama dziwię, choć z dużymi przerwami i nie na co dzień ;) no przynajmniej staram się pilnować, bo nie jest trudno o uzaleznienie..:( Panią od kremówek pozdrawiamy i życzymy smacznego:)

Gość Tiramisue
Asia, powolutku muszę zmykać. Zaglądaj tu to będziemy sobie zawsze kolację razem jeść ;) No ale jeszcze chwilę zostanę bo musi być trochę czułości na koniec :D Po to wszedłem na kafe ;)

Gość Tiramisue
Ja po raz pierwszy trafiłem tu przypadkowo pod koniec 2007r ;) Od tamtej pory bez większych przerw tu jestem. Nicków miałem chyba ze 100 :D Niektórzy mnie rozpoznawali po moim stylu pisania :P