Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za zycie 81

mam faceta ... i dokladam do biznesu

Polecane posty

Gość ja miałam podobną sytuację
no właśnie, ja tez taka durna byłam ale na szczęście kilka miesięcy to trwało i się ocknęłam Kurcze pamiętam, że na koniec tak się przyzwyczaił, że nawet jadąc do niego musialam kupować papier toaletowy bo w łazience go wiecznie brakowalo a on nigdy nie miał pieniędzy... wstyd mi jak nie wiem ze ja z takim burakiem sie zadawałam, ehhhhhhhhh

Gość ulitkao
a dorosły facet i wypłata w wysokości 1500 zł to wybacz ale to śmiech na sali, jak ty chcesz sobie z kims takim układać zycie???? pójdziesz na macierzynski czy wychowawczy albo stracisz prace i jak wy wyżejecie za 1500 zł??

Gość co za zycie 81
Ja tam nawet prysznica nie biore bo sie wstydze. A czasem ja zawoze mu obiad to on zanosi tez matce. Ja sama z siebie sie smieje. Ostatnio ona postawila obiad, stalismy w kuchni, on nakladal a ona synku usiadz. A ja? Moj sam mi przyznal ze jego matka mi zazdrosci. Sama przy mnie powiedziala ze bede oddawac jej synowi wyplate i zaczela sie smiac. Pasozyt wychowal pasozyta.

nie zadne wyrachowane pindy jak ktoś chce oszczędzać to proszę bardzo niech to robi ale nie cudzym kosztem swoje odłożyć na kupeczkę a do kogoś na michę i jeszcze prezenciki np. z ubrania dostawać - dobre sobie, a wonnnnnnnnnnnn

Gość ulitkao
autorko a ja mam pytanie kto z was jest wiekszą CIOTĄ??? odpowiedz sobie sama.... dziewczyno z kim ty jesteś, na co ty się godzisz???oni smieja ci sie w twarz a ty wstydzisz sie brac u nich prysznic i wozisz im obiadki??????szok, jestem w szoku:-(

Gość laska nebeska niebieska
a jak spedziliscie twoje ostatnie urodziny?

autorko ty go goń, dobrze ci radzę

Gość co za zycie 81
Wyrachowane pindy? Nie mieszkam z rodzicami juz pare lat ale niehdy nie pojechalam do nich z pustymi rekami. Tak jestem wychowana. Ale macie racje on sam mi sie smieje w twarz a ja tym swoim "honorem" sie zaslaniam a g... z tego mam. Tak jakbym chciala udowodnic ze sobie radze sama. Tyle ze on nie wie kiedy mi brakuje pieniedzy. Ja wlasciwie nic od niego nie chce, wole wszystko zrobic sama. On mi sam powiedzial ze wie ze 100 to malo i pewnie chcialabym 1000. A potem mi opowiada o kobietach co zadaja od facetow a same nic sie nie wysilaja. No to ja widze jakie on ma poglady. I cala jego rodzina. Ja daleko z nim nie zajde. Boje sie.

Gość ulitkao
masz 31 lat dziewczyno i chcesz miec takiego męza???????????????????????? odejdz od niego poki jeszcze masz szanse na ulozenie sobie zycia bo czas szybko leci i nim sie obejrzysz a bedziesz miec na karku 38 lat

Gość do EleGanta
haha ale ty smieszny człowiek jesteś. Jakie 3 auta w mcu? Gadasz jak potłuczony/a. Przecież dziewczyna wyraźnie mówi że jej facet to nierób, nie tylko dusigrosz. Gdyby wiedział ile kosztuje "życie" to też zacząłby sie śmiać ze 100zł które jej daje. Nie wychwalaj tej jego marnej cnoty jaką jest oszczędność, bo żeby oszczędzać to musi mieć z czego.

Gość ulitkao
nie rozumiem cie niby ci zle ale chcesz robic wszytsko sama i nawet nie bierzesz od niego tych ochłapów w postaci 100 zł??????:-( dziewczyno ty idz do jakiegos psychologa bo twoje poczucie własnej wartosci chyba równa się zero skoro sie na to godzisz:-(

Gość co za zycie 81
On mnie nigdzie nie zabiera. Byl mi ostatnio winny 100 to zabral na kolacje za ktora zaplacil 80zl wiec zjadl za 40zl, ja za 40zl i tyle w temacie. Ja nie chce od niego zadac, ja chce zeby sam sie domyslal. Ma tyle lat co ja, niech nie udaje przyglupa. Ale widocznie udawanie przyglupa sie oplaca. A ja tu jestem wieksza ciota w tym duecie. Moja matka mi to dzisiaj uswiadomila.

Gość co za zycie 81
Ostatnio coraz czesciej zastanawiam sie nad jakims lekarzem. Bo nie daje juz rady. Z poczuciem wartosci u mnie nisko i kiepsko. Przy nim czuje sie jeszcze gorzej. On przeczuwa ze cos jest na rzeczy. I mowi mi ze mam dla miego znalezc jakas fajna zastepczynie.

też mi się wydaje, że masz zaniżoną samoocenę autorko nie dawaj się tak wykorzystywać, przeciez on nie żyje w jakimś niedostatku czy chorobie zebyś ty jemu ostatnie pien iądze oddawała na ratowanie zdrowia czy coś takiego, on sobie składa na kupeczkę twoim kosztem, no proszę cię kobieto!!!!!

Gość ulitkao
ewidentnie porzebujesz lekarza, to na co sie godzisz to jest chore. Dziewczyno wez sie za siebie bo ten gnojek dalej będzie cie wykorzystywał i smiał ci się w twarz...

Gość ulitkao
pamietaj ze masz juz 31 lat jesli nie teraz wezmiesz swoje zycie w garść to kiedy???? ostatnoi dzownek moja droga.... no chyba że chcesz takiego życia to powodzenia

a ile ty zarabiasz jeśli można wiedzieć?

Gość a łojta łojta
mje dziś chłop doł cołe 10 złotych,doł 10 złotych i to papiórkowe,jezdem bardzo szczenśliwo i zadowolniona,bedom pyszne łobiodki bez coły łikend i we świnto państwowe,jo tam na chopa nie narzekom,jok wy !

Gość co za zycie 81
Powiedzial ze jak ja chce to moge zerwac 1 smsem. takze stawia sprawe jasno. Wszystko zalezy ode mnie. Zarabiam 3 tys zl, baza 2,3 tys ale dorabiam.

Gość kochana bedzie ci ciezko
pozbyc sie takiego pasozyta, bo stamtad gdzie ma tak dobrze dobrowolnie nie odejdzie, jesli zbierzesz sie na rozstanie licz sie z tym, ze on tak latwo nie odpusci w koncu nie musi do tego ukladu dawac nic od siebie z tej racji, ze ty sama nie wymagasz, a jeszcze dokladasz!!!

to jest pusta gadka, on cie tylko podpuszcza, bo wie, ze nie jestes do tego zdolna

Gość co za zycie 81
Dobra, nabiajcie sie. Po prostu niektore kochaja za bardzo. Poki sie nie otrzasna. A jak baba za facetem szaleje to sie facet z niej smieje. Nie kazda jest twarda. Nie kazda nadaje sie do duetu.

Gość hehe ja tylko
a dlaczego w ogole z nim sie zadajesz? nie wstyd Ci przed sama soba? czy moze jestes masochistka i tak lubisz (tylko po co narzekasz)?

Gość niech se sam
jełop znajdzie zastępczynię, a ty nie rób z siebie ofiary tylko go zostaw

I jak on ciebie traktuje autorko? Sama widzisz, że cię nie kocha. Zarabiając 2 razy tyle co on, uslugując mu ty nie masz zaoszczędzonych pieniędzy na "czarną" godzinę a on ma. Coś tu nie tak.

Gość co za zycie 81
Cale zycie ktos wymagal ode mnie. A ja nie nauczylam sie wymagac od innych. Wymagam od siebie ale nie od facetow, swoich podwladnych. nie umiem powiedziec nie, postawic sie.

to sie kur** czas nauczyc :P

Gość co za zycie 81
Jest mi wstyd, przed sama soba, przed matka. On i jego rodzina sa z innego swiata. Ale ja siebie sama nie szanuje. Dopiero jak zaczely sie czesciej glupie komentarze to mi sie swiatelko zapalilo. Musialam sama do tego dojsc.

idz na kurs asertywnosci i powodzenia do tego jakas sztuka walki i twoja samoocena sie podniesie :)

Gość szacunek
Litości!Nie bierzesz od niego tego 100 zł,bo się unosisz HONOREM???!!!! TY NIE MASZ HONORU DZIEWCZYNO,SKORO POZWALASZ SIĘ WYKORZYSTYWAĆ TAK BEZCZELNIE,ŻE CI SIE ŚMIEJĄ W TWARZ!Dlaczego z nim jesteś?Jakie są plusy bycia z nim?Czy może należysz do Matek Polek,cholernych cierpiętnic,które czerpią satysfakcję z bycia tą,która "SIĘ POŚWIĘCA",daje z siebie więcej,bo jest przecież LEPSZĄ OSOBĄ...;P Ten facet jest tak bezczelny,ze cynicznie ci każe znależź "zastępczynię",czyli dla niego jesteś tylko użyteczną idiotką,jadło i prezento-dajnią.Nie masz szacunku dla siebie.Co z wami,dziewczyny???