Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za zycie 81

mam faceta ... i dokladam do biznesu

Polecane posty

Gość co za zycie 81
Ja nie chce robic z siebie ofiary. Ja jestem po prostu wkurwiona ze to zabrnelo tak daleko. Ze on mi wchodzi na glowe.

Gość co za zycie 81
Chyba trzeba w moim przypadku byc solo. Bo w duecie ujawnia sie matka polka. I jest lipa.

Gość kochana bedzie ci ciezko
i co zamierzasz robic wobec tego? poza oczywiscie jeczeniem na forum ? :P

Gość co za zycie 81
Nic. Jutro pojade po swoje rzeczy. Przez 2 lata zostawilam tam tylko 3 moje rzeczy. Chce czuc znowu spokoj. On sie mna nie zaopiekowal. Za duzo mi ostatnio cisnal. Za pewnie sie poczul. Nie przetrwalo nawet 2 lat. Nie jecze, chcialam poznac opinie in. kobiet jak sobie radza ze sknerami.

Gość szacunek
no właśnie...teraz już widzisz to we właściwym świetle,to jak to dalej pociągniesz,to twoje nerwy będą w strzępach.tu już lepiej nie będzie.Ni trać juz na niego ani dnia,szkoda cię!Powodzenia!

Gość szacunek
no właśnie...teraz już widzisz to we właściwym świetle,to jak to dalej pociągniesz,to twoje nerwy będą w strzępach.tu już lepiej nie będzie.Ni trać juz na niego ani dnia,szkoda cię!Powodzenia!

Gość poze podesle tej pani
zostawisz go?

Gość co za zycie 81
On sam widzi ze cos jest nie tak. Bania mnie boli. Koncze sie zalic. Nie badzcie takie glupie jak ja.

Gość poze podesle tej pani
Narazie jestes naiwna, glupia bedziesz jak nie odejdziesz od niego!

Gość ulitkao
a ja się założę ze i tak z nim nie skonczysz:-( takie rpzypadki jak ty wymagają psychoterapii bo inaczej będą babrały się dalej w gównie i z niego się nie uwolnią

Gość co za zycie 81
I chyba nie chodzi o pieniadze. Ostatnio ciagle mi powtarza ze kobiete trzeba wytresowac, ze bede go sluchac. Dlatego chce miec spokoj. Nie mam sily w tym zwiazku nic zmieniac.

Gość Asik82
uciekaj! wykończysz sie tak jak ja, tylko mi pomogła psychoterapia. Teraz kieruję sie zasadą "szukam Ciebie według siebie"!

Gość Asik82
i tzymam kciuki za Ciebie autorko! Na początku cieżko, ale później te poczucie wolności ... bez pasożyta :)

Gość Matko ale ma
poglądy. myślę, że dałby ci popalić np po ślubie.

Gość EleGant
w tym Waszym pseudozwiązku kością niezgody są pieniądze i tylko pieniądze, owszem gdybyście mieszkali razem to dochód rodzinny i wydatki są wspólne ale Wy sobie żyjecie na kocią łapę od niedzieli do niedzieli bez żadnych perspektyw na przyszłość i żadnego planowania , faktycznie przy takim podejściu do życia najlepiej się rozstać i ten gostek powinien już dawno powiedzieć że to wszystko nie ma sensu , bo jaka z Ciebie będzie żona, jeżeli będziesz wyliczać ile talerz zupy kosztował ? ale jeżeli chcecie się dogadać to ugotuj zupę a on niech upiecze schab ze śliwkami na drugie danie , NIE PODOBA mnie się takie żalenie publiczne kobiet, które uważjają że tylko kobiety są piękne i najlepsze w tym co robią a facet to jest ostatni duupek

Gość koleżka koleżki
a co to za facet który zarabia 7 stów i myśli że do życia potrzebna jest tylko miłość

Gość kobieta pracująca to ja
ale chyba mi nie powiesz eleganciku że pieniądze nie są ważne? Autorka czuje się wykorzystywana i słusznie bo nie musi nikogo utrzymywać a to robi. Autorko uciekaj gdzie pieprz rośnie i znajdź kogoś godnego siebie. Szkoda Twojego czasu i kasy.

Gość ona670
mialam to samo, z tym ze sie opamietalam i po 3 miesiacach zerwalam z takim typem faceta ktory tylko ciagnal i patrzyl mi na rece-co mu dzis kupilam, dosc tego! tobie tez dobrze radze-zostaw egoiste, potem sie pojawi dziecko, i myslisz ze on cos kupic dzieciakowi? ciuszki maskotki? cos Ty! bedzie mu zal...

Gość Sojdosjdcnojsdnc
Ale faceci bez jaj i honoru, ja pierniczę. Po co Wy z takimi ciotami siedzicie?

Gość co za zycie 81
Bo kobiety z niskim poczuciem wlasnej wartosci przyciagaja takich facetow. Dobranoc wszystkim.

Gość Myszeczka biała
Ja tak miałam z moim że jak trzeba było ponosić wspólne koszty to on się umywał. Powiedziałam mu wprost co o tym myśle, spalił buraka i już zawsze po połowie od tamtej pory płaci. Widać trochę męskości w sobie miał.

Gość co za zycie 81
Moj bedzie mial argument ze ze mna nie mieszka. Ale na pewno w ciagu miesiaca zjada wiecej niz za 100 wiec niech sie nie osmiesza ta stowa. Ale jak mowilam kasa kasa a mnie chodzi chyba bardziej o to ze przestalam sie szanowac i on mnie tez. Za duzo jest glupich tekstow z jego strony.

co za zycie 81 Przeczytałam Twój pierwszy post i pomyślalam.."ale o co chodzi " :O? Nie uważasz że facet powinien utrzymywać kobietę więc on Cie n ie utrzymuje, tylko Ty sama. Więc skąd to "ale.." :P? Nie mieszkacie razem, nie macie wspolego bużdżetu. Skoro mu gotujesz często ( ale nie codziennie ) to chyba 100-200 zł nie jest jakąś zaniżoną kwotą ).Nie wiem jak sama możesz przeżreć 700 zł. Chyba że jadasz na miecie. Zresztą nikt Ci nie każe być kuchtą, więc i problem pieniędzy odpada :classic_cool:. Od kiedy oszczędność jest wadą:D? W czym problem? Twój facet nie jest taki jakim go sobie wymarzyłaś? Ty pewnie księżniczą z bajki też nie jestes

Gość co za zycie 81
Wkurwia mnie jego gadka wiec pora sie zwijac bo do niego nie dociera ze taka gadka jaka mi serwuje nie okazuje mi szacunku. I tyle

Gość co za zycie 81
Oszczednosc czyims kosztem jest wada.

Gość kikijankajckc
Enfant terrible To co ty kurwa zresz,skoro 700 to tak duzo???

Gość kikijankajckc
To ile masz wzrostu skoro z tej najwyzszej? :D

Gość kikijankajckc
Za wysoka to nie jestes :D

Myślę , autorko, że pierwsze od czego powinnaś zacząć, to być szczera sama ze sobą- to nie o pieniądze chodzi i dobrze o tym wiesz. Poźniej podejmij odpowiednie kroki