Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whedif

czy zaprzestanie czytania

Polecane posty

jak chcesz rozrywki to lepiej sobie znajdź faceta bo niestey nie ma na świecie nic lepszego niż seks - to zdanie świadczy o pewnej obsesji zresztą ciągle mówisz o seksie, piszesz ciągle kiedy kobieta i mężczyzna są najbardziej aktywni seksualnie czy coś w tym stylu w jakim wieku statystycznie

faktycznie czesto pisze o seksie i dlatego ludzie moga mnie tak postrzegac ale w rzeczywistosci marze o dziewczynie ktora moglbym przytulic i tu sie zaczynaja moje obawy ze nie podolam w lozku i nici ze szczescia

głodny mówi cały czas o żarciu a syty nie bo je często - XD a gdzie ja w tej zależności

"głodny mówi cały czas o żarciu a syty nie bo je często" masz racje takie teskty budza we mnie frustracje i zazdrosc

chciałam wstawić link do Waszego tematu z muzyką ale się nie dało:(

może miałem jakieś niedobory ale wątpię że przekroczyłem normę albo że warto byłoby coś mieszać bo raczej mogłoby zaszkodzić poprostu strasznie się wkręcałem w to jak byłem młodszy

yyughiuh - nie masz wpływu na swoje problemy o których piszesz bo dotyczą wyglądu ja miałam wpływ na wiele rzeczy, zjebałam, nawet jak nie zjebałam to mogłam nie dopuścić do tego z czym się teraz.. borykam :( chlip:(

whedif żałuje że nie wiemskąd ten kamień ci na sercu leży nie mam pretensji do rodziców bo przeciez z wyglądu jestem normalny tylko trochę nie męski czytałem troche o ludziach z hipogonadyzmem albo z kariotypem XXY i oni dopiero około 20 sie dowiadywali albo na komisji wojskowej albo np mieli 19 lat i ani razu nie mieli wytrysku, mieli dadziescia pare i ani cienia zarostu na twarzy, co ciekawe jednak ci którzy napisali mieli większego penisa niż ja

bo tak jej dobrze, boi się że może jej się udać i nie będzie miała na co zwalać winy? - zajebiście mi :O winą obarczam wyłącznie siebie

z tych 18 stron wynika że masz prolem depresje czy cos i chcesz isc sie lesczyc i ze twoi rodzice nie sa udanym maluzenstwem a o tym jakie sa przyczyny ani slowa wiec zapytam sie tylko czy to sprawy sercowe?

wiec zapytam sie tylko czy to sprawy sercowe? - o tym gościu też pisałam. ale to nie są typowe sprawy sercowe. :)