Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytkaa z taa

Facet niudaczni czy leń?

Polecane posty

Gość edytkaa z taa

moj facet jest pracowniekiem roku. fenomen. az 3 dni przepracowal i znow go zwolnili. co za debil. i jak z takim facetem myslec o przyszlosci. no jak?

Gość kamil1979jgora
a gdzie pracuje?

Gość edytkaa z taa
juz nigdzie bo sie do niczego nie nadaje.

Gość kamil1979jgora
a ma prawo jazdy?

Gość taaakaaaonnaa
no zbyt ambitny to ten twoj nie jest:) jak ma wygladac ta wasza przyszlosc?? w kartonie pod mostem?

Gość edytkaa z taa
majac 30 lat prawka nie ma. do tego tez sie nie nadaje.

Gość kamil1979jgora
bez prawka teraz ciężko z robotą niestety

Gość edytkaa z taa
ale widzisz . tlumacze mu. staraj sie popracuj dluzej. ja mam 1500zł on niech zarobi tez tyle samo. oplat mamy ok 1000zł. skromnie za 1000zł przezyjemy. a reszte mozna przeznaczyc na prawko. a le co zrobic jak on co chiwle traci prace. popracuje 2-3 tyg. zarobi 1000zł. a potem 1- 2 tyg. sikedfzi w domu. i jak mozna w takim systemie myslec o kupnie czegos. nic nie mzona zaplanowac.

Gość edytkaa z taa
up

Gość taamarkkaaa
faktycznie ciezkie zycie z takim facetem.

Gość amerykaniepiszglupot
mieszkacie razem i utrzymujesz go? wyprowadź się to szybko znajdzie pracę jak nie będzie miał co jeść. dla mnie jednak nieudacznik i nie budowałabym z taką osobą przyszłości...

Gość edytkaa z taa
mieszkamy razem u mnie. ja mam mieszkanie swoje. on caly czas pracuje- z przerwami po pare dni, tydzien, 2 tyg. ale co to jest. przyniosł mi 300zł za prace od pon- sroda i pol czwartku. a co dalej. nie wiem czy on nic nie mysli. posedl w miasto szukac pracy.. ja juz przestalam wierzyc ze kiedys bedzie dobrze. ze utrzyma sie w pracy na dluzej.

Gość kamil1979jgora
1. on ma w ogóle jakieś wykształcenie? 2. w jakim mieście mieszkacie? W wielu miastach jest kłopot z pracą

Gość edytkaa z taa
skonczyl zawodowke- kierunke stolarz. potem technikum rolnicze. zadnego jakiegos fachu w reku nie ma. pracowal na budowie- w sumie caly czas na czarno. jako ochroniarz i na produckji.

Gość edytkaa z taa
wiadomo jak facet ma 30 lkat to wymagaja od niego juz doswidczenie. fachowca. a on nie ma nic.

Gość hiehiehiehieheie
masakra jakas...

Gość heheaa
Z tym prawkiem i nieudacznikiem to bzdury, ja jestem prawnikiem i nie mam prawka. dziękuje.

Gość jjjjfgfg
Z tym prawkiem i nieudacznikiem to bzdury, ja jestem prawnikiem i nie mam prawka. dziękuje.

Gość hiehiehiehieheie
nie jest nieudacznikiem bo nie ma prawka, tylko bo się do porządnej roboty wziąć nie umie, tylko jakieś śmieszne chwilówki i to na czarno, chłop 30-letni... a brak prawka jeszcze to nieudacznictwo pogłębia, bo ciężko dostać pracę nawet nie mając prawa jazdy...

Gość kamil1979jgora
30 lat trochę stary na dawcę spermy :( a zna się na kompie, zna jakiś język obcy?

Gość edytkaa z taa
na kompie sie nie zna. ani zadnego jezyka obcego. jedynie co przez ostatni rok to pracuje na budowie. i co powiecie na to. pracuje w sumie caly czas na elewacji. i do tej pory nie moze sie nic nauczyc. ma tak wolne ruchy ze szok. skkad wiem. bo widzialam jak pracuje w ostatniej pracy. wiedzialam ze dlugo nie popracuje. on dla mnie wogle sie nie stara. nic nie daje z siebie.

Gość hiehiehiehieheie
ale skoro widzisz, że się nie stara, na niczym mu nie zależy i ma zero ambicji to czemu właściwie z nim jesteś? skoro już teraz Ci to przeszkadza to będzie tylko gorzej... Pogadaj z nim albo daj sobie spokój, bo jeśli sama masz znacznie wyższe ambicje to raczej się nie dogadacie...

Gość edytkaa z taa
nirwierze ze nie mozna nic z siebie dac. ze po kilku dniach , 2-3 tyg. go zwalniaja. on twierdzi ze musi wejsc w rytm. ale ile mozna. miesiac dwa , rok. coraz czesciej mysle czy jest sens planowac dalsze zycie z kims takim. chcialabym cos miec, gdzies pojechac. kupic do domu. ale nie moge przez niego. ze stoje w miejscu. mamy wspolna kase. a wiem ze gdyby normalnie pracowal moglibysmy cos odlozyc. skromnie ale z glodu bysmy nie umarli. czy tak malo 2000zł przy oplatach 1000zł. drugie na jedzenie. a reszte odlozyc. gdybysmy wspolnie mieli ok 3000zł. kilka miesiecy zacinac pasa. i juz cos mozna kupic, pojechac na wakacje. ZLE MYSLE?

Gość edytkaa z taa
RAZEM MIEC OK 3000ZŁ. Z tego 1000zł na oplaty- 1000zł na jedzenie , chemia. a reszta do skarpety. ale z nim sie tak nie da. a jego mam cioagle pretensje czemu on prwka nie robi. w sumie juz robil tylko kilka razy obal i sobiue odpuscil. ale facet z amibcjami zrobil by wszystko zeby zarobic i w koncu zdac prawko. caly czas mowi ze nie mamy kasy. ale jak dzowni do nas i rozmawiam z nia. tro nieraz mam ochote powiedziec ze ma syna nie roba.

Gość hiehiehiehieheie
nie sadzisz ze on cie wykorzystuje?

Gość edytkaa z taa
finansowo zawsze jakos dajemy rade. niebylo takiej sytaucji ze niebylo kasy na oplaty i zycie. straci 1 prace zaraz znajdzie 2. ale porblem tkwi w tym ze on nie moze/ nie chce utrzymac sie w pracy na dluzej. po za tym jest 0 ambitny facet. prawko nie wiem kiedy zrobi. tlumacze nie dociera nic. ja nie mam juz sil na niego. srednio to miesiecznie ma najmniej 500- 600zł. ja uda mu sie popracowac dluzej to wiecej. ale co to jest. ja tak nie chce zyc.

Gość kamil1979jgora
nie należy do jakiejś partii?

Że tak zapytam - dlaczego jesteś z takim facetem? Bo nie rozumiem chyba. Przecież on ma w nosie i siebie i Ciebie z tego co piszesz.

Gość kamil1979jgora
zapewne go kocha to oczywiste jak to śpiewała Ania Wyszkoni kocham cię za to że jesteś takie rzeczy się zdarzają. Nie problem pokochać faceta który ma lexusa i mieszkanie w Lemingradzie bez kredytu

Gość aaaaaaaagata
kamil ma racje, bo jestem w podobnej sytuacji i nie wiem jak to bedzie, nie chce cale zycie nianczyć faceta, o wszystkim myślec, to powoduje u mnie niesmak powoli do niego