Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyataaajacanaaforuum

normalnie strzele sobie w leb

Polecane posty

bo karmie piersia , mało jem i NIC nie schudlam przez 3 miesiace od porodu. Macie jakies rady?

Gość azza
Niestety ale karmienie nie jest gwarancją schudnięcia. A może jesz zbyt mało i dlatego nie chudniesz, bo organizm magazynuje wszystko.

ruszam sie jak kazda matka majaca male dziecko, do tego jeszcze 3 razy w tyg cwicze po 40 min. Jak to mozliwe ze zamalo jem? przeciez jak zaczne wiecej jesc to jeszcze przytyje!

Gość o matoooo
Krmienie jest gwarancją -pod warunkiem,że nie jesz słodyczy.. Ja wpierniczłam jabłecznik non stop prawie ale obiady tylko gotowane na parze z mięsa tylko kurczak,żadne sosy czy zupy w 4msc zjechałam 18kg:)

tez nie jem smazonego, nie jem chipsow i innego gówna, nie pije soków owocowych, nie jem banaow, z owocow to glw jablka, jesli chodzi o slodycze to 3 owsiane ciasteczka dziennie do kawy zbozowej, herbaty ani kawy nie slodze.

Gość d.a.b.
Oczywiście, że karmienie nie jest gwarancja chudnięcia, ja podczas karmienia nie schudłam ani grama, jak przestałam karmić, a diety nie zmieniłam to waga zaczęła momentalnie spadać.

Gość dwa prezenty
sprawdź hormony tarczycy wielu kobietom w ciąży nawala tarczyca i stąd po ciąży problemy z przemianą materii ciąża to rewolucja dla całego systemu hormonalnego

o matooo no to musialas miec gigantyczna nadwage, skoro schudas 18 kg, mi brakuje 5 kg.

Gość d.a.b.
a jak wygląda Twój dzienny jadłospis?