Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeregowa ryanna

Jak myślicie czy moi rodzice to jeszcze robią??

Polecane posty

Gość szeregowa ryanna

mam 21 lat a moi rodzice mam 45, tata 47, nigdy nie słyszałam w nocy żeby uprawiali seks, a mimo to widziałam raz pare lat temu jak byłam z nimi na zakupach w markecie i mama wzieła przy kasie prezerwatywy i dorzuciła do naszych zakupów uśmiechając sie do taty, albo innym razem mama mi zazartowała jak mówiłam że tata nic sie nie rusza i niezdrowo zyje, mówiąc ze "tata uprawia sport, jeździectwo, ujeżdża mnie". Z tego by wynikało że to jeszcze robią ale ja tego nigdy nie słyszałam w nocy, nigdy, a mamy małe mieszkanie więc bym usłyszała, więc kiedy oni to robią? Przeciez w dzień pracują! a w nocy nic nigdy nie słyszałam!

Gość szeregowa ryanna
gdy mama wychodzi, to tato myje mi plecy pod prysznicem, dlaczego?

Gość enerde
dziewczyno twoja matka to już próchno,watpie żeby facet zmuszał sie do posuwania takiego flaka lat 45

Gość szeregowa ryanna
ehh podszyw. na pewno będzie więcej podszywów niżej, dlatego mówie że nie będe już nic pisac w tym temacie, wszystko ponizej pod moim nickiem to podszywy.

Gość dhd
robia to po cichu pewnie

Gość enerde
nie zawsze,ale facet to co innego,niestety nie łudżmy sie.ale kobieta od 35 w góre niestety sie sypie

Gość ile masz latttt?
Ileż ty nasz lat? Czy na pewno 21? Skoro zadajesz takie dziecinne pytania? Czyż ty nie wiesz że seksualność człowieka jest dobstarości jeśli jakieś choroby nie uniemozliwiają seksu? Oczywiście że twoi rodzice nie stronia od seksu i bądź pewna że przez najbliższe 20 lat dalej będą mieć seks , to normalne dla ludzi, dla tych starszych to też normalne......i chyba trzeba być głupiutkim dzieciątkiem aby uważać wiek między 40-65 lat za jakiś zgrzybiały czy nieseksualny. Nie ośmieszaj się zakładaniem dziecinnych tematów, nawet jeśli jesteś zaledwie w gimnazjum, to też wypada mieć więcej wiedzy w dziecinnej główce. Pod debilizm podchodzi uważanie że seks nie dla ludzi w kwiecie wieku jest , wydaje ci się że seks jest dla młodocianych siuśmajtek?

Gość enerde
no to spoko,moze masz jeszcze szanse na wyjście ze staropanieństwa:-D w co szczerze watpie

Gość Ewa12321
a ja sie zastanawiam czy po 60-70 ludzie jeszcze to robia bo chyba jak maja 80 to nie?

Gość enerde
tu nie chodzi o zaniedbanie,a o stan ogólny

Gość a co ty możesz wiedzieć
o stanie ogólnym innych ludzi ty niedorozwoju. Jeden ma 30 i się sypie, drugi dbał o siebie cale zycie, ma 60 i się nie sypie. Przewiduję, że ty się posypiesz bardzo wcześnie i koło 40 będziesz wrakiem.

Gość enerde
:-D ales sie spięła:-D spokojnie bo sie rozlecisz,niestety po 30 ciało kobiety to już flak i pogódż sie z tym bo nie masz wyjscia

Gość Nic strasznego
Uprawia się,jestem po 50-tce i teraz mam więcej kasy na zabawki,niż kiedyś jak musiałam dzieciom kupować zabawki.

Gość a co ty możesz wiedzieć
nie widziałeś ciała kobiety w ogóle stuleju i nie zobaczysz, chyba że na filmie :D

Gość enerde
to prawda, jestem pedałem i wystarcza mi ciało mojego kolegi z którym walimy sobie w kakao