Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jifdkn

Faceci lubia byc adorowani?

Polecane posty

Gość jifdkn

mam namysli to kiedy kobieta ich komplementuje, zaczyna czasem rozmowe, pokazuje ze jej zalezy? czy lepiej udawac obojetna, i dac mu pole do popisu?

Gość EleGant
tak, wtedy facet czuje się pewniej i czuje grunt pod nogami

Gość jifdkn
bo z moich doswiadczen zawsze bylo tak ze faceci sie za mna uganiali, taka troche zabawa w kotka i myszke, czym bardziej niedostepna bylam, tym bardziej mnie pozadali, tylko ze to nie byli faceci na ktorych mi zalezalo. Dlatego nie mogli liczyc na mily komplemet, czy wiadomosc ktora napisalam pierwsza. Teraz wpadl mi w oko pewien pan, i widac ze oby dwoje na siebie lecimy, tylko ze to ja mu prawie komplementy, i wiem ze zalezy mi bardziej, chociaz staram sie tego nie okazywac, powinnam go adorowac dalej, czy troche zbastowac?

Gość jifdkn
z kolei jak czuje sie pewniej, to nie jest tak ze czuje rowniez ze cos 'upolowal' i moze szukac dalej?

Gość jifdkn
powinien jakis facet sie wypowiedziec :)

Gość EleGant
jeżeli nie zaryzykujesz to nigdy się nie dowiesz czy warto było ?

Gość jifdkn
ale o to chodzi ze naprawde nie chce go stracic

Gość prawictwo pospolite121
nie, wolą jak im się piersi czy pośladki pokazuje ,./ Wolimy działanie a nie komplementy .

Gość EleGant
idź na całość i nie zastanawiaj się dlaczego a gdy rozum idzie spać to budzą się emocje

Gość jifdkn
nie mam na mysli udawania, typu oklamywania go. Po prostu nie musze okazywac mu emocji, i zachowac totalny spokoj. Nie jest to oszukiwanie, tylko powstrzymywanie samej siebie.

Gość jifdkn
na pewno nie odslonie przed nim cyckow, albo dupy. Takie rzeczy robia latwe zdesperowane laski, ktore mysla ze cyckami zalatwia sprawe. Troche sie nameczy zanim cokolwiek zobaczy, ale bedzie warto :)

Gość jifdkn
codziennie kazdy z nas cos udaje, i oszukuje samego siebie. Powstrzymywanie siebie przed nim, to tak jak powstrzymac sie od zjedzenia kawalka ciasta. Mozna jesc powoli i sie delektowac, albo wszystko od razu. Glod jest zachlanny, jak milosc.

ja nie mam nic przeciwko adorowaniu mnie przez kobiety... jeszcze tylko jakby mnie adorowały to by było super :P

lubia lubia, malo tego ! oni tego potrzebuja, nie odejda od kobiety, przy ktorej czuja sie jak prawdziwi mezczyzni, bogowie seksu i ucilesnienie wszelkich cnot! beda chcieli byc jeszcze lepsi, im bardziej doceniam mojego mezczyzne i lechce jego ego, tym bardziej on sie stara,, dlugo mnie zdobywal, niech wie, ze bylo warto, niech czuje sie kochany, doceniany, adorowany, szanowany, niech nie mysli o innych bo wszystko ma we mnie i ode mnie... nie jestem typem bluszcza, ale czesto slyszy "tak Kochanie jak zawsze masz racje, jestes najlepszy, jestes mistrzem seksu oralnego, jestes tak hojnie obdarzony, o co roisz w lozku to magia" :P itp co mi zalezy ze rzuce to "jak zawsze masz racje" skoro wiem, ze zazwyczaj racje mam ja, ja wiem jak jest, a on majac poczucie takiego docenienia, pozwala mi nieswiadomie wplywac na wszystko... i stara sie bardziej i bardziej, bo to ambitny typ :D i chce abym byla szczesliwa i zadowolona, bo wtedy doceniam jego starania, pozwalam mu wiec dbac o mnie, starac sie o mnie, byc mezczyzna i wszyscy sa szczesliwi :D

Gość beagle09
Spróbuj, co Ci zależy. Ja tak zrobiłam i teraz mam.