Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoohoo

Będę ojcem chrzestnym dziewczynki CO KUPIĆ??

Polecane posty

Gość yoohoo

co kupić? ile dać? Złote łańcuszki już chyba nie modne...?

Gość srebrny obrazek z aniolkiem
i grawerem a do tego jakaś zabawka albo ubranko albo kocyk czy pieniadze co tam uwazasz za sluszne, ale taki obrazek pamiątka bedzie fajną sprawą po latach. Są też srebrne smoczki, grzechotki, łyżeczki. Jakaś pamiątka musi być, taka moja opinia.

Gość wiesz co?????
To powiem ile ja bym dała. Nie jesteśmy jakimis bogaczami... dałabym 500 zł i taki drobiazg co wkleiłam powyżej.

Ja bym do tego dala 200 zł albo dokupiła jakąś fajną zabawkę edukacyjną

Gość wiesz co?????
Obrazek śliczny...

tak reklamowano już to tutaj na forum To ma sens tylko w przypadku kiedy się metalizuje jakąś pamiatkę po dziecku np jego ulubiony smoczek albo pierwsze buciki w innym wypadku nie rozumiem tej metody. Zresztą mnie się to nie podoba. Wolę pamiatki w takim stanie w jakim dziecko je używalo żeby wiedzieć w jakim byly kolorze, jakie mialy nadruki.

Gość ja jestem ja
najlepiej zapytaj, mój brat był u nas chrzestnym i ja własnie chciałam, żeby kupił małej złoty łańcuszek, który będzie miała do pierwszej komunii a oprócz tego dostała od niego piekną białą szatkę z wyhaftowanym imieniem i datą chrztu.

Gość dziecku sie kupuje
srebrną łyżeczkę z grawerem albo srebrny komplet sztućców. Jest to PAMIĄTKA chrztu świętego a nie PREZENT jak juz dasz srebrna łyżeczkę to po co kasa....? pomyśl polecam ci strone http://www.e-chrzest.pl/pl/sklep/lyzeczki.html

Gość yoohoo
jest tam jeszcze ktoś?

Gość Szpindlerowy mlyn
u nas w domu tradycyjnie-lanciuszek, badz srebrna lyzeczka, do tego chrzestna kupuje ubranko, tak jest od pokolen

a my się zwyczajnie spytaliśmy rodziców dziecka, czego by potrzebowali. Okazalo się, że przydałyby sie specjalne ortopedyczne buciki Memo dla Jaśka (miał chrzest w wieku 2 latek) , dlatego kupilismy te buciki + zabawki i łańcuszek. buciki zamiast kasy, bo w sumie nie lubie dawac kasy w kopercie