Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutekmamwekrwiiii

dziwna kobieta w lesie

Polecane posty

Gość Parapsycholog
zaprasza do mojego klubu. Klub nazywa się ZJEBKLUB

Gość Parapsycholog
16.52 to podszywacz. Juz po jego pisowni widac, ze to biedny i prymitywny czlowiek i to bez kultury!

dziwne, że zawsze te osoby, które widze ducha są same i nie mają świadków wiecie jakie jest racjonalne wytłumaczenie? SCHIZOFRENIA, CHOROBA MÓZGU BĄDŹ INNE BIOLOGICZNE USZKODZENIE NERWOWEGO UKŁADU

Gość Parapsycholog
Tak zgadza sie. Tylko te uszkodzenie powoduja duchy bladzace. Kazdy skutek ma przyczyne!

Gość shjbglsabfjksandgabsgdbsajkjsa
aktywny babsztyl, ta pani nie ma schizofrenii i prosze daruj sobie takie komentarze. Wiem, ze ciezko uwierzyc, ale nie trzeba od razu wyjezdzac z haslami ze czlowiek jest nienormalny:)

Gość tez mam taki dzien ale
a ile sie placi??? czy on widzi po zdjeciu czy ktos jest opetany czy robi to w ciemno?

Gość Listek na drzewie
Poproszę więcej takich ciekawych historii :D

Gość chroniony przyrodą
żeby spełnić to o czym marzysz , trzeba iść do celu po trupach" skąd tych trupów tyle znależć?

Gość chroniony przyrodą
poplątane życie! chodzić i znaleźć tyle trupów aby osiągnąć cel

Gość gh
parapsycholog mowi prawde

Gość daj maila parapsychologu
[zgłoś do usunięcia] Parapsycholog Ja wiem ze lekarze zwalczaja taka teze, ze schizofrenia to opetanie, a dla nich duchy nie istnieja. Pacjenci slysza obce glosy ktore nie maja nic wspolnego z ich osobowoscia. Czasami slysza slowa ktorych nie znaja lub w innym jezyku. Moj kolega z klubu oczyszcza takie osoby a pacjenci natychmiast sa zdrowe. Wystarczy jemu przeslac poczta lub e-mailem foto osoby opetanej. Czasami nalezy zabieg powtorzyc. Opetanie powoduja duchy bladzace (posozyty astralne) ktore jeszcze nie poszly do swiatla. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx WYŚLĘ ZDJĘCIE PRAVIKA91:d

Gość coś ode mnie
Ja kilka dni temu zobaczyłam znajomego po drugiej stronie ulicy. Bardzo wyraźnie widziałam jego twarz, jest charakterystyczna, nie mogłam się pomylić. Kiedy już chciałam się z nim przywiać zobaczyłam, że to ktoś zupełnie inny, inny wzrost, włosy, twarz zupełnie mi nieznana. Zmieszana minęłam go bez słowa, zastanawiając się, jak mogłam ulec takiemu złudzeniu. Następnego dnia, ten znajomy, którego omyłkowo rozpoznałam wyrządził ogromną krzywdę mnie i mojej rodzinie. Naraził nas na wielkie niebezpieczeństwo. Zastanawiam się, czy to było jakieś ostrzeżenie rodem z zaświatów? Jeśli tak, to niestety mało skuteczne:(

Gość daj maila parapsychologu
Śnił mi się ostatnio nasz były sąsiad, którego nie lubiłem i on nas nie lubił...mnie i moich kumpli....troche mu dokuczaliśmy jak byliśmy dziećmi. Minęło 15 lat. Zapytałem mamę czy on jeszcze zyje...mama mówi ze zyje....dwa dni później jadąc samochodem widziałem go jak przechodził przez przejscie dla pieszych. Nie wiem co to znaczy, ale taki wlasnie był zbieg okolicznosci

Gość EleGant
mam prośbę do admina kafe o odszukanie podobnego tematu w archiwach , taki temat już był. ok. 10 lat temu i wtedy tu były opisywane historie, że ciarki po plecach przechodziły, pamiętam, że ktoś napisał historię o dwóch księżniczkach, które w nocy w czasie burzy podróżowały karetą , w karecie były skrzynie z pezentami , złoto, srebro i biżuteria , przestraszone konie uderzeniem pioruna wprowadziły karetę do jakiegoś dołu lub leja, pomimo wieloletnich poszukiwań tej karety nigdy nie znaleziono a woźnica, który przeżył zgnił w lochach królewskich

Gość Parapsycholog
wyslijcie mi swoje fotki,a zostaniecie oczyszczeni

Gość Parapsycholog
Jeszcze raz muszę powtórzyć, że takie zjawiska występują dosyć często. Jest to najczęściej opiekun duchowy (Anioł stróż) albo bliska osoba która umarła i daje znak, że dalej żyje lub potrzebuje pomocy w postaci modlitwy. Strach jest zbyteczny i w ogóle niepotrzebny. Potraktujcie takie osoby z zaświata jako przyjaciela i z godnością podejmijcie dialog z taką osobistością.

Gość concordia
wyobraźnia was ponosi jestem osoba wierzącą i praktykującą moi bliscy odeszli stamtąd nie ma powrotu! a jak wytłumaczycie, osoby zaginione, oszukiwane przez jasnowidza, policję...i co? ich duchy nie dają znaków , gdzie ich zamordowano i zakopano?

Oryginalny parapsycholog 20.41 to podszywacz i człowiek bez kultury. Nie zwracajcie uwagi na takie dziecinne wpisy.

concordia, są metody które można ustalić, tylko nie na tym forum będą się rozpisywał.

Gość gość
wow autorko przerażająca historia !