Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princess19

Seks po ślubie. Tak czy nie ?

Polecane posty

Gość princess19

Co o tym myślicie ? ;) warto czekać czy nie ? :) czekam na Wasze wypowiedzi :)

Gość princess19
A możecie coś więcej o tym powiedzieć ? :) czemu nie ? :p

Gość Listek na drzewie
Oczywiście że NIE! Jak po ślubie można uprawiać seks?? Ani przed ślubem, ani po slubie!

Bo seks jest jednym z najważniejszych elementów związku i trzeba sprawdzić czy para jest pod tym względem dobrana.

bo seks w związku jest równie ważny jak zaufanie. jeżeli nie będzie wam w łóżku wychodzić to co? będziecie się zdradzać. seksualnie trzeba się dopasować i tyle. a nie da się tego zrobić inaczej niż sprawdzając potencjalne opcje wyboru. po drugie seks to fajna zabawa, ale też pewna nauka. nie licz na to, że pierwsza noc po ślubie będzie cudowna, wspaniała i w ogóle - bo nie będzie, a to zrodzi frustrację.

Gość princess19
nie no też nie jestem za tym, by seks zacząć uprawiać dopiero po ślubie, tylko chciałam poznać Wasze zdanie na ten temat :)

Gość adinnaaaa
ja jestem troche na tak i troche na nie. powody na tak: nie byloby wpadek, ktore czesto powoduja niepotrzebne sluby, a pozniej rozwody. seks po slubie bylby czyms nowym, swiezym. cos mozna jeszcze odkrywac, czego mozna jeszcze sie uczyc. bedac kilka lat w zwiazku, w ktorym normalnie uprawia sie seks, nie ma co sie oszukiwac seks po slubie to jak odgrzewany kotlet. powody na nie: to wlasnie dopasowanie seksualne, zbadanie swojego temparamentu u siebie i partnera.

Gość princess19
mi też się z jednej strony tak wydaje co Tobie, adinnaaaa. teraz wiem, że jest coś, do czego tak mojego faceta ciągnie, do seksu, bo jeszcze tego nie robiliśmy. a jak już zaczniemy, to nie będzie już takiej rzeczy, na którą będzie tyle czekał.

Gość adinnaaaa
wszystko ma swoje dobre i zle strony. seks w mlodym wieku, czyli mam na mysli lata studenckie. wtedy zycie jest takie beztroskie, seks jest bardziej szalony. nic nie jest jeszcze zaklepane, czlowiek ciagle stara sie byc atrakcyjny pod kazdym wzgledem dla tej drugiej strony. a po slubie, zaczyna sie powazne zycie. dom, dzieci, praca. codzienne troski. seks wtedy juz nie jest taki odlotowy niestety.