Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanalililinana

Czy jak siostra da na wesele brata 300zł to wystarczy?

Polecane posty

To jest właśnie absurd. Dzisiejszych czasów, kiedyś tak nie było. Dzisiaj jest tak: zapraszam Cię na wesele, ale jak nie zapłacisz za siebie z nawiązką, to spierdalaj. Jesteś gościem niemile widzianym. :) Ja bym te wszystkie debilki wysadziła w kosmos.

Gość gacuś
musztarda to ile byś dała gdybyś szła na wesele swojej siostry/brata? nic byś nie przyniosła?

ps. i ską u ciebie takie wulgarne słownictwo? "tępe k**wy", "pi**a". Czyzby się tak tatuś do mamusi zwracał i się nauczyłąs? X Y Z A co masz do mojej Mamusi czy Tatusia? Bido? Twoi Rodzice, jak widzę wypięli się na Twoje wesele i kazali Ci żebrać. :)

Gość tezzona2982922
Jak wciskała? Myślisz trochę? Przecież mnie zapraszasz! Myślisz trochę? Nie stać Cię, to nie rób wesela. xxx jakby mnie nie było stać to bym nie robiła!! pomyśl trochę!! nawet jakby wszyscy goście przyszli z pustymi rękami to nic by sie nie stało bo mnie na to stać. ale ja jako gośc nigdy bym do kogoś nie przyszła z niczym albo z 300zł za 3 osoby. tak cię boli ze to nie o kaę chodzi? a poza tym pokazałaś jakim jestes prostakiem! dostałaś zaproszenie i wychodzisz z założenia że mozesz przyjść z pustymi rękami. tak możesz przyjsc, ale na kogo wyjdziesz? na PROSTAKA. no chyba ze ci to nie przeszkadza

>>>a poza tym pokazałaś jakim jestes prostakiem! dostałaś zaproszenie i wychodzisz z założenia że mozesz przyjść z pustymi rękami. tak możesz przyjsc, ale na kogo wyjdziesz? na PROSTAKA. no chyba ze ci to nie przeszkadza X Y Z Nie z pustymi, debilko. Ale też nie po to, żeby Ci się talerzyk zwrócił. :) :D

Gość tezzona2982922
Twoi Rodzice, jak widzę wypięli się na Twoje wesele i kazali Ci żebrać xxxx śmieszna jesteś i żałosna, twoj poziom intelektualny jest na poziomie zerowym!!!!!! nikt mi nie kazał żebrać, bo to rodzice z teściami płacili za wesele, co jest pewnie nie do pomyślenia u ciebie, gdzie w dzieciństwie słyszałas tylko słowo na literę K

Gość gacuś
ona tańczy dla mnie- czyli ty byś nie dała żadnego prezentu własnej siostrze lub bratu?

Gość tezzona2982922
musztarda PROSTAKU. nie gadam z toba bo ty tylko wyzywasz ludzi od kure, debilek i pizd. JAK SMUTNE MUSIAŁO BYC TWOJE DZIECIŃSTWO.

Gość tezzona2982922
wieśniary! (fajny nick masz przy okazji): młodzi nie traktują gości jako sponsorów bo skoro robią wesele tzn że ich stać, tu chodzi o honor gościa. Idę na wesele do eleganckiej restauracji to nie pociskam w prezencie byle gówna. nie kapujesz że to nie o sponsoring chodzi? wszystkie chytre dziadówy sobie tak wmowily bo im tak wygodnie

Nie pociskasz w prezencie? O matko, skąd takie słownictwo rynsztokowe? Pociskasz? Gdzie Ty się wychowałaś, w rynsztoku?????

Gość gacuś
czemu ciągle gadacie że wesele ma się zwrócić itp? temat nie jest o wszystkich gościach tylko o RODZEŃSTWIE ale rozumiem że niektóre osoby własnej rodzinie żałują dać ładny prezent/więcej pieniędzy

Gość tezzona2982922
musztarda hahahaha widac ze rodzice cie nigdy nie kochali i maja cie w dupie. dlatego teraz jestes taka agresywna

Gość tezzona2982922
ona tanczy dla mnie: skoro jesli komus dasz 1000zł i potem musisz zrec tynk bo nie masz na jedzenie to sorry ale jestes DZIADEM

tezzona2982922 dziadowskie to jest liczenie na to iż goście zwrócą koszty. Jezu dobrze, że ja nie miałam tak zrytej psychy jak robiłam swoje wesele. Nie zwróciło się no i co z tego???? I nie mam do nikogo pretensji o to, że jedni dali 500 zł a inni 100 zł. Cieszyłam się, że byli :)

Dobra, kończę dyskusję z prymitywną laską, której wesele opłacili starzy i teściowie z kredytu, a laska "pocisnęła" czy jakoś tak, prezenty w kopertach. :) Starzy, będą teraz zapierdalać teraz na taśmie, bo jak widzę takie środowisko, a gówniara będzie miała nowy narożnik. Skórzany!!!! Ha ha ha ha 🖐️

Gość tezzona2982922
sama jesteś chytra , bo wymagasz od gości bog wie czego. gość daje tyle ile może i chce, no ale to ty robisz problem nie ja xxx przeczytaj raz jeszcze moje posty młotku!!! ja napisalam ze skoro robie wesele to mnie na to stac! ale jesli ja ide na wesele to nie daje w koperte paru groszy i kaze sie mlodym cieszyc bo by mi bylo po prostu WSTYD. jak nie mam kasy to siedze na dupie w domu a nie pcham sie na darmowy obiad.

Gość tezzona2982922
Dobra, kończę dyskusję z prymitywną laską, której wesele opłacili starzy i teściowie z kredytu, a laska "pocisnęła" czy jakoś tak, prezenty w kopertach. Starzy, będą teraz zapie**alać teraz na taśmie, bo jak widzę takie środowisko, a gówniara będzie miała nowy narożnik. Skórzany!!!! Ha ha ha ha xxx widze ze masz smutne doswiadczenia z dziecinstwa, a twoi rodzice są nieudacznikami zyciowymi skoro opowiadasz tu o robocie na taśmie. Moi rodzice nie musieli nigdy robic na tasmie ani brac kredytu!!!!!!!!!! to że ty wywodzisz sie z biedoty nie znaczy ze wszyscy inni tez.

Gość tezzona2982922
zawarłam dożywotnią umowę z teściową, za opłacenie wesela musze jej co noc czochrać bobra wyciorem. jak sie z tego wymigać?

Gość tezzona2982922
no jasne, że masz wyj**ane, bo przeciez wesele opłacają sponsorzy a gdzie twoj honor buehehehe. nie płacz już xxx żal ci dupe ściska ze moich rodzicow stac a twoich nie? ty pewnie od swoich przez całe zycie dostalas co najwyzej kinder niespodziankę. nie wiem skad jestes, ale w moich stronach zrobienie wesela dziecku to taki jakby osttani duzy "prezent". tradycją od dawna jest ze to rodzice wyprawiaja dziecku wesele, a moi sami chcieli plus bylo ich na to stac. ja swojemu dziecku tez kiedys wyprawie wesele, bo je kocham. a wy widac w zyciu moglyscie liczyc tylko na siebie, i dlatego teraz jestescie takie sfrustrowane

Gość tezzona2982922
zawarłam dożywotnią umowę z teściową, za opłacenie wesela musze jej co noc czochrać bobra wyciorem. jak sie z tego wymigać? JAK JUZ ROBISZ PODSZYW TO CHOC ROB TO Z KLASĄ ZAZDROSNICO musztardo

Gość tezzona2982922
musztarda idz rodzicow odbierz z fabryki. migiem!!!